SOCIAL MEDIA

big 2019 wishlist

11. januára 2019
Ahojte!
Dnes som sa rozhodla, že vám publikujem taký môj wishlist na rok 2019. To, čo si plánujem do svojho šatníka zakomponovať, čo by som tam chcela a podobne. Nikdy som nič takéto nerobila, väčšinou to boli menšie wishlisty počas roka, ktoré som si dávala na jednotlivé ročné obdobia. Tentokrát to bude teda niečo iné a tak motivačne, hneď na začiatok roka vám teda prinášam wishlist, ktorý by mohol inšpirovať aj vás :)

Kabáty
Povedzme si úprimne, zima teoreticky ešte len začala a bude sa pekne niesť ešte niekoľko mesiacov, a preto sú kabáty niečím, čo by nemalo nikomu chýbať v jeho šatníku. Ak by som povedala mojej mame, že chcem ešte jeden kabát, asi by ma zabila, pretože ich mám doma veľké množstvo. Dôvod je však ten, že bundy nenosím skoro vôbec a preferujem skôr kabáty. Vybrala som si pre vás však tri také, veľmi zaujímavé kabáty, ktoré sa nehodia práve na tuhú zimu, ale skôr na také obdobie tesne po zime.


Tieto "pierkové" kabáty sa mi najprv vôbec nepáčili. Zdali sa mi moc umelé a gýčové. Neskôr som však videla mnoho pekných outfitov, do ktorých sa perfektne hodia, a preto som začala o nich uvažovať. Jeden z týchto poputuje určite do môjho košíka vo veľmi blízkej budúcnosti.
Druhý kabát, ktorý vyzerá veľmi zaujímavo, ma zaujal najmä takou eleganciou. Podobný doma mám, v čiernom prevedení a bez opasku, takže uvažujem, že takýto bledý by sa do môjho šatníka určite hodil. 

Sukne
Ak ma hocikedy niekde stretnete, na 90% budem mať oblečenú sukňu. Preferujem totižto sukne a len málokedy nosím rifle alebo nohavice. Dokonca aj vtedy, keď je zima. V zime to riešim hrubšími pančuškami, v ktorých mi nie je zima a dlhými kabátmi, ktoré mi zakryjú väčšiu časť z nôh. Dobrým tipom sú aj vysoké čižmy.
V šatníku mi prevažujú najmä sukne strihu A, a preto som do wishlistu zakomponovala aj sukne, ktoré sú trochu viac obtiahnuté. Takéto sukne sú elegantné a na postave vyzerajú naozaj dobre.
Niekedy som nemala rada štvorcový vzor (viď na strednej fotke), no poslednou dobou sa mi páči stále viac a viac a táto sukňa ma zaujala okamžite. Rovnako si myslím, že v šatníku by nemala chýbať ani čierna sukňa.

Svetre
Svetrov mám doma nespočetné množstvo a musím im nájsť aj nejaké nové miesto, kam ich ukladať, pretože občas fakt neviem, čo s nimi, no aj napriek tomu, si ich veľmi rada kupujem a ešte radšej v zimnom období nosím. Medzi nové kúsky, ktoré ma zaujali a bola by som rada, ak by boli v mojom šatníku patria aj tieto dva kúsky v krásnych žiarivých farbách. 
Aj napriek tomu, že v zime často nenosím nejaké krikľavé farby, červená má u mňa čestné miesto a rada ňou oživím viacero outfitov. No a takisto aj táto krásna zeleno-modrá, ktorá je jednou z mojich najobľúbenejších farieb a na zimu sa hodí perfektne. (To, že som si nedávno vo veľmi podobnej farbe kúpila jeden sveter nebudeme brať do úvahy.) 

Topy
Samozrejme, počas roka si musím kúpiť aj nejaké topy, alebo presnejšie oblečenie k nejakej sukni alebo k nejakým nohaviciam. Najradšej nosím rôzne blúzky alebo košele, a preto môj výber smeroval skôr k tomuto alebo k nejakým nezvyčajnejším topom, ktoré nie sú obyčajnými tričkami. 
Na zelený top s čiernou čipkou, ktorý môžete vidieť ako tretí, posledný, pozerám už dlhšie. Veľmi sa mi páči farba, ktorá je sýta a celý top vyzerá veľmi žensky. Druhú, bielu blúzku, som si nedávno objednala, a preto ju už o nejaký čas budete môcť vidieť na blogu :) 

Šaty & overal
Takisto ako sukne, milujem nosiť aj šaty. Niekedy ich nosím ešte radšej ako samotné sukne. Mám veľmi rada nielen zaujímavé, ale takisto aj úplne jednoduché a bežné šaty. Práve to je aj dôvod, prečo som si našla dvoje šaty, ktoré ma zaujali. Okrem toho ma pri hľadaní zaujal aj jeden overal. Overaly moc nenosím, no tento ma naozaj zaujal, veľmi sa mi zapáčil, a preto som si povedala, že nad ním porozmýšľam. 
Aj napriek tomu, že mám doma množstvo šiat, žiadne z nich nie sú zelené, a preto ma zelené šaty veľmi zaujali. Jednoduché, elegantné a vhodné na pravidelné nosenie. 
Dĺžka červených šiat nie je nič taká, ktorej sa trochu bojím, pretože si ňou nie som istá. Práve preto som si povedala, že ich vyskúšam. Sú naozaj veľmi pekné, jednoduché a budú sa určite dobre nosiť. 
No a overal. Doma mám overaly len s krátkym rukávom a krátkymi nohavicami, takže na zimu to nie je nič vhodné. Tento čierny ma zaujal, pretože vyzerá úplne inak, ako všetky klasické a hlavne, nohavice vyzerajú ako culottes, ktoré sa mi minulý rok veľmi zapáčili, no nestihla som si nijaké pred zimou kúpiť a na zimné obdobie by mi boli zbytočné :) 

Zo základných kúskov je teda toto všetko. Pred letom vám určite prinesiem nejaké tie wishlisty s bikinami a plavkami a počas roka sa určite vyskytne niekoľko wishlistov, ktorými doplním tento "základný" :) 

8 komentárov :

  1. Super wishlist! :) Přeju ti, ať si z něj co nejvíce věcí pořídíš :) Já bych do svého šatníku určitě uvítala nějakou sukni a šaty :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vybrala jsi krásné kousky, doufám že si jich pořídíš co nejvíc, držím palce :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Svetry si kupuju celoročně v sekáčích a jsem s nimi spokojená moc

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherný výber, všetko by som tiež zaradila do svojho wishlistu :) Dúfam, že sa podarí, aby väčšina (ak nie všetko) z týchto kúskov skončila v tomto roku v tvojom šatníku :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc bych si chtěla pořídit nějaký dlouhý elegantní černý overál :)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wou rovnaké kúsky by som si rozhodne aj ja vybrala :) hlavne sukne a veľké svetre .. :).. Ak budeš mať čas pozri na moje najnovšie video z Milana :) https://youtu.be/hOvFR80YgmU

    OdpovedaťOdstrániť