SOCIAL MEDIA

in love with Dermacol

11. júla 2018
O pár dní odchádzam na dovolenku a pomaly ma chytá aj dovolenková horúčka, ktorú mávam bežné roky omnoho skôr. Niekedy je to aj o tri týždne dopredu, kedy zhľadávam veci a kupujem všetko, čo potrebujem. Tento rok to na mňa nejako moc neprišlo a až pred pár dňami som začala stresovať, či mám všetko a pár dní pred dovolenkou som si išla kúpiť plavky a ešte nejaké letné oblečenie, ktoré mi chýbalo a nutne som ho potrebovala. Okrem oblečenia však potrebujem aj nejakú kozmetiku, ktorá bude ľahká a jednoduchá. Nedávno som vyskúšala pár parfémových telových sprejov od Dermacolu, ktoré ma úplne dostali. A nielen tie, ale takisto aj levanduľová, ružová a jasmínová voda. Poďme sa na to teda pozrieť.

Ružovú vodu som vyskúšala prvýkrát len nedávno. Po mnohých recenziách a článkoch som sa rozhodla, že ju vyskúšam. Každý si ju pochvaľoval, tak prečo by nemohla byť dobrá? Hneď po prvom vyskúšaní mi skvelo sadla, hydratovala pokožku a jej vôňa mi vôbec nevadila (niekde som čítala, že niekomu nesedela). Ružová voda však nie je len na hydratáciu, ale takisto aj na mnoho iných vecí ako napríklad:
  1. Hydratuje pokožku - toto bol hneď prvý dôvod, prečo som si ju vzala. Ak si jeden deň nenakrémujem tvár, je to veľmi zlé. Mám naozaj veľmi suchú pokožku a práve preto som si ružovú vodu vzala.
  2. Čistí pokožku - na toto som bola tiež veľmi zvedavá, pretože každý výrobok, ktorý pomôže pri čistení, je výhra.
  3. Pôsobí veľmi osviežujúco
  4. Jednoducho sa používa
  5. Príjemne vonia
  6. Odstraňuje čierne bodky
  7. Hydratuje aj vlasy
  8. Zbaví vás opuchnutých očí
  9. Je vhodná do kúpeľa
  10. Je vhodná aj na udržanie mejkapu, ako fixačný sprej
Aj tieto výhody a účinky ma jednoducho utvrdili v tom, že ružová voda je skvelá. Keď som vyskúšala ružovú vodu Dermacol, bola som rovnako spokojná. Príjemná vôňa, krásny obal a takisto aj skvelé účinky.
Nedávno som ju takisto vyskúšala aj na vlasy a tie boli omnoho lesklejšie a príjemnejšie na dotyk. 

Jasmínovú a levanduľovú vodu som ešte nemala. Obe voňajú naozaj krásne. Levanduľu milujem a doma mám niekoľko vankúšikov so sušenou levanduľou, ktoré vyrobila moja maminka a tak ich mám úplne všade po izbe. Preto som hneď ako prvú otvorila levanduľovú vodu, ktorá má ukľudnujúci účinok. Doma mám takisto levanduľový olej, ktorý je vhodný tiež na upokojenie pokožky, takže som aj vodu používala podobne, ako aj olej. Aplikovala som ju na pleť vtedy, keď som ju mala podráždenú. Voda pôsobila upokojujúco a zmizlo aj začervenanie. Levanduľová voda je vhodná napríklad aj na podráždenie pokožky po holení alebo po dlhom opaľovaní. 
Jasmínová voda ma takisto prekvapila. Vonia veľmi pekne a má tonizujúce a osviežujúce účinky. Vďaka tejto vode pokožku príjemne rozvoniam a osviežim. 
Tieto tri vody kombinujem a pravidelne používam, vďaka čomu mám pleť príjemne hydratovanú, osvieženú a takisto voňavú. 
 A to ďalšie, čo pre vás mám, sú parfumované telové spreje Body Love Mist, ktoré mám pre vás rovno štyri. Doteraz som mala telový sprej len jeden, ktorý som používala raz za čas, no vždy, keď som si ho dala, som sa cítila akoby lepšie. Práve preto som sa tešila aj na tieto spreje. 
Prvý je parfumovaný sprej s citrusovou vôňou - Portofino kiss. Tento sprej sa mi veľmi páčil vďaka tomu, že je svieži, príjemný a myslím, že by bol vhodný aj pre chlapov, pretože citrusová vôňa mi pripomína základ mnohých pánskych parfumov. 
Druhý je parfumovaný sprej s exotickou vôňou granátového jablka a malín - Ibiza Party, ktorý je veľmi príjemný, ženský a jemný. Dodáva pokožke jemnú a sladkú vôňu, ktorá sa hodí do teplých letných dní. Ak hľadáte trošku viac sladkú vôňu, ktorá vám spríjemní letné dni, určite by ste mali staviť na tento sprej. 
Tretí je parfumovaný sprej s hrejivou kombináciou vône vanilky, exotických kvetov a šťavnatých pomarančov - Waikiki Sun. Sama neviem, ktorý zo sprejov sa mi páči najviac. Milujem vôňu vanilky, a preto tento ma tento sprej naozaj dostal. Je jasné, že tento si so sebou na dovolenku určite vezmem. Okrem toho, že sprej krásne vonia, jeho zmyslená vôňa vás okamžite dostane. 
Posledný, štvrtý je parfumovaný sprej - St. Tropez Night. Tento sprej je kombináciou bergamotu a bielych kvetov. Vôňa je jemne podobná prvému spreju, no má v sebe aj niečo iné, vďaka čomu sa odlišuje. 

Všetky štyri spreje sa mi veľmi páčia, pretože sú to svieže, ženské vône. Presne také, ktoré vás hneď opantajú a dokonca aj osviežia. Niektoré zo sprejov si vezmem určite so sebou na dovolenku. Výhodou je aj to, že vôňa na tele vydrží naozaj veľmi dlho. 

Mňa tieto spreje a vody veľmi príjemne prekvapili a používam ich pravidelne :) A čo vy? Skúšali ste ich už? :) 

16 komentárov :

  1. Já mám doma díky DM boxu sprej Waikiki Sun a na první přivonění jsem byla zklamaná, není to úplně vůně, kterou bych si v obchodě koupila, ale když se vůně po pár minutách "rozležela", tak jsem si ji úplně zamilovala :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto sa mi stáva dosť často, že vôňa mi najprv nesedí a potom, keď sa tak rozleží a "vyprchá" mierne, tak je to naozaj skvelé :) Táto Waikiki je krásna najmä ako ty hovoríš tak neskôr, keď prejde ten "prvý ošiaľ" :D

      Odstrániť
  2. Téda, všetky produkty by som hneď brala. :) Hlavne tie telové spreje, cez leto v nich doslova žijem! A hoci je moja zbierka už dosť veľká, aj tak by som brala nové. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak telových sprejov nie je nikdy dosť! :D Tie sa dajú skvelo najmä cez leto používať lebo nie sú také silné ako nejaké parfumy a potom je vôňa taká prirodzená :)

      Odstrániť
  3. Ty tělové spreje jsou super! Jeden se ke mně taky dostal a hned jsem si ho zamilovala! Ještě bych chtěla zkusit tu růžovou vodu :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú naozaj skvelé! :) A ružová voda je perfektná na mnoho vecí, tak určite vyskúšaj :)

      Odstrániť
  4. Jé další novinky, to vůbec neznám. :) Zkusila bych, musí to krásně vonět.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dermacol má teď samé skvělé novinky. Ty tělové spreje se mi nejvíce líbí.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Má naozaj skvelé kúsky a tieto telové spreje sú perfektné! :)

      Odstrániť
  6. Dermacol má super produkty, ten tělový sprej Waikiki Sun jsem měla v DM boxu a už jsem ho stačila jednou vyzkoušet ale chystám si ho vzít na dovolenou, protože vůně je opravdu příjemná a že obsahuje panthenol mě moc těší, na citlivou pokožku od sluníčka je to super věc :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! :) Ten Waikiki ma naozaj zaujal a vzala som ho aj ja :)

      Odstrániť
  7. Určitě nějakou vůni vyzkouším!! Tyto lehké tělové spreje mám ráda. Nejčastěji používám buď VS nebo Avon.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja mám neustále pocit, že tie telové spreje, akékoľvek, držia strašne slabo. Skúšala som Avon aj Victoria´s Secret ale teraz tieto Dermacol ma opäť lákajú a tuším sa aj zlákať dám :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť