SOCIAL MEDIA

beauty tip: Dermacol

1. júla 2018
Ahojte!
Dnes mám pre vás ďalšie úžasné produkty, ktoré mi len nedávno prišli od značky Dermacol, ktorú milujem. Keď idem do nejakej drogérie a hľadám dobrú a kvalitnú dekoratívnu kozmetiku, vždy zamierim rovno k značke Dermacol a takisto ju hneď odporúčam aj všetkým v okolí, pretože si nespomínam, že by ma niekedy v niečom sklamala.
Dnes mám pre vás rovno tri výrobky, ktoré vás určite nadchnú rovnako ako aj mňa!
Vďaka tomu, že je Dermacol oficiálnym partnerom 53. ročníka Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary, si môže byť úplne každý istý, že ich výrobky sú kvalitné a naozaj až profesionálne.
Ako prvý výrobok je mejkap Noblesse Fusion Make-Up, ktorý som už raz skúšala a zdá sa mi dokonca, že som vám sem písala naň aj recenziu. Po dlhšom odstupe, ako som ho používala naozaj veľmi dlho, pretože stačí naozaj veľmi málo a zakryje úplne všetky nedokonalosti, som zistila, že je jedným z najlepších mejkapov, ktoré som doma mala. Najlepšie na všetkom je asi aplikátor, ktorým sa perfektne nanáša mejkap.
Konzistencia mejkapu je redšia, vďaka čomu sa jednoducho aplikuje na pleť a rýchlo sa rozotrie. Ja sama nemám v obľube nejaké moc husté mejkapy, s ktorými sa ťažko pracuje a výsledný efekt nie je práve najlepší. Mnohokrát dievčatá s takýmito mejkapmi pracovať nevedia a vyzerajú dosť umelo. Práve vďaka tomu, že má tento mejkap od Dermacolu redšiu konzistenciu, výsledný efekt je veľmi prirodzený. Takisto jedna fľaštička vydrží veľmi dlho, pretože stačí naozaj málo produktu a dokáže zakryť všetky nedokonalosti.
Druhým výrobkom je špirála Dermacol Mega Lashes. Túto špirálu si len nedávno kúpila moja sestra a bola s ňou veľmi spokojná. Rovnako som bola aj ja, keď som ju vyskúšala hneď po príchode balíčka. SOm zástancom toho, že obočie je najdôležitejšou časťou celej tváre a je dôležité myslieť naň, no hneď po ňom sú druhou najdôležitejšou časťou oči, ktoré si takisto všimne hneď každý. Mihalnice sú teda veľmi dôležitou časťou očí, ktorá musí byť pekne upravená. Na špirály som teda dosť zaťažená a vyberám si vždy veľmi dlho. Táto špirála krásne predĺži mihalnice, jemne ich vytočí a následne ich krásne prečeše. Nemáte tak zlepené mihalnice a celkový look vyzerá naozaj krásne. Ja som s touto špirálou veľmi spokojná a určite do nej pôjdem znova :)
Tretím a posledným výrobkom je rúž 16H Lip Colour. O tomto rúži básnim už naozaj veľmi dlho, dokonca sa mi zdá, že aj dva roky. Je to najmä preto, lebo je naozaj úžasný a to nepreháňam. Moje prvé skúsenosti s ním boli skvelé, no nikdy som ho nemala na perách až 16 hodín. Vždy som si ho ráno dala, mala som ho celý deň v škole, kde som jedla, pila a rúž som opravovať nemusela. Potom som prišla domov, odlíčila som sa a rúž som tak mohla mať na sebe maximálne 8-9 hodín. Bola som s ním však veľmi spokojná pretože sa nezmýval a vydržal na perách naozaj veľmi dlho. V škole som sa však pred približne rokom rozprávala s jedným dievčaťom, ktoré len tak mimochodom hovorilo o tom, že na svojej stužkovej mala práve tento spomínaný rúž, ktorý jej vydržal od poobedia, kedy ju namaľovala kozmetička, až do ďalšieho rána. Vydržal tak naozaj celú noc a ešte aj ďalší deň. A presne takýto rúž je jednoducho potrebný pre úplne každú ženu, ktorá sa potrebuje spoľahnúť, že nemusí ísť po každom pití okamžite rúž opraviť. Ja som doteraz mala doma tri odtiene, ktoré mi skvelo vyhovovali, pretože som mala jeden tmavý, jeden bledší a tretí bol dosť ružový, ktorý som nosila len raz za čas. Teraz mi však prišla krásna jemná ružová farba, ktorá je až akoby do lososova a musím povedať, že som si ju okamžite zamilovala! :)

Všetky tieto výrobky mi perfektne sadli a milujem ich, pretože viem, že sa na ne môžem spoľahnúť vždy, keď budem potrebovať! :) A čo vy, skúšali ste už tieto výrobky? :) Aké sú vaše obľúbené z Dermacolu?

24 komentárov :

  1. Tyto produkty jsem ještě nevyzkoušela, ale znám je :) a make up bych chtěla vyzkoušet, ale poslední půl rok jednu spíš bb cream :D :).

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som takisto na BB creame dosť závislá, ale tento mejkap ma úplne dostal, takže určite vyskúšaj! :)

      Odstrániť
  2. Úžasné veci. Zaujal ma ten make up. Vyzerá skvelo a keď kryje naozaj tak dobre, ako opisuješ tak ho možno aj vyskúšam! ;)

    Krásnu nedeľu. ;)
    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hrozně se mi líbí ten makeup. Doma mám několik odstínů těch rtěnek a jsou úžasné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten mejkap je naozaj skvelý, určite vyskúšaj a na rúže mám rovnaký názor! :)

      Odstrániť
  4. Ten Noblesse makeup jednoducho musím vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten make-up vypadá hodně pěkně, ten si musím pořídit. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. All of these items look really wonderful. Especially that lip colour! What a stunning shade.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I adore this products! This lip color shade is one of my favorites, every women looks amazing with some good red lipstick on! Lovely post! ♥
    I'm following your blog, so I would be very happy If you can follow back so we can keep in touch xx
    kisses

    Viva La Vida

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Od Dermacolu mě sem tam něco zaujme, ale bohužel tuto značku moc nemusím :) Každopádně je fajn, že ti takto zasílají produkty.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Když jdu do drogérie, taky hned mířím ke stojánku s Dermacolem :D. Myslím, že je to super značka se skvělými produkty. Makeup mě moc zaujal, taky jsem zastáncem spíše tekutějších makeupů, i když mám pár oblíbenců i z těch hutnějších :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja takisto milujem Dermacol a vždy mierim k tej značke, pretože je zárukou naozajstnej kvality :) Určite mejkap vyskúšaj :)

      Odstrániť
  10. Makeup vyzerá super. Mne môj dochádza takze sám naň pôjdem pozriet naživo.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  11. These products look great.

    xoxo
    Lovely
    ww.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Oh wow - everything looks really interesting, I love finding new brands to check out!

    Layla x

    http://www.sprinklesofstyle.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak ta rtěnka je super. Já tyhle rtěnky naprosto miluji.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Dermacol mám taky ráda, nejraději mám od nich rtěnky, ale zkoušela jsem i makeup :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ten make up jsem měla ve vzorečku a tekutou rtěnku bych ráda, ale já mám zálusk na tu matnou

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj! Opäť rozbieham môj starý blog. Tentoraz je na novej adrese - b4edl.blogspot.com.. Choď sa prosím pozrieť a nezabudni sa tam opäť vrátiť. ♥ Ďakujem za každého nového čitateľa.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Rtěnku od Dermacol miluju. Asi jinou ani nepoužívám. :)
    Medvědova slečna

    OdpovedaťOdstrániť