SOCIAL MEDIA

beauty tip: Makeup Revolution

4. júna 2018
Patrím k ľuďom, ktorí sa veľmi radi maľujú, a ktorí skúšajú stále niečo nové. Počas bežných dní síce vždy siahnem po overených výrobkoch a moc neexperimentujem, ostatné dni, kedy mám trochu viac voľna a môžem si dovoliť chystať sa dlhšie, veľmi rada stavím aj na niečo komplikovanejšie, čo mi zaberie viac času.
Pod názvom "niečo komplikovanejšie" myslím pekne "vyfarbené" oči očnými tieňmi. Ja som osoba, ktorá rada staví na prirodzené "nude" líčenie alebo keď tak, väčšinou ma stretnete s čiernymi linkami, no občas mám aj ja chuť na niečo viac. Práve to je aj dôvod, prečo mám doma asi dvadsať paletiek očných tieňov, ktoré vždy keď môžem, striedam a skúšam nové farebné kombinácie. Dnes tu pre vás mám jednu novú z internetového obchodu ElNino.sk, ktorá ma dostala hneď svojím krásnym vzhľadom a ešte krajším vnútorným prevedením.

Paletka je Makeup Revolution London Fortune Favours The Brave. Od tejto značky mám doma nejeden výrobok. Ich produkty mám veľmi rada, pretože sú kvalitné a vždy splnili moje očakávania. Ak sa mám priznať, práve väčšinu paletiek mám od značky Makeup Revolution a to je aj dôvod, prečo sa k nim vždy vraciam a kupujem si ďalšie a ďalšie. 
Pre mňa je dôležité nielen vnútro, ale takisto aj celkový výzor daného produktu. Práve táto značka si dáva na tom záležať a ich zovňajšok je vždy minimalistický, jednoduchý a veľmi elegantný, čo je u mňa jedno veľké plus. 
Počas prepravy sa mi jeden tieň bohužiaľ rozbil, ale to nie je žiaden problém. Dá sa používať tak či tak a zdá sa mi, že niekde na internete som aj videla nejaký DIY postup, ako znova takýto tieň zoceliť (možno vyskúšam). Hneď na prvý pohľad môžete vidieť, že paletka je dostatočne veľká, nachádza sa v nej veľké množstvo rôznych farieb a všetky sú ladené poväčšinou do tmavších farieb. Samozrejme, na leto sú vhodnejšie nejaké bledšie farby a po príchode tejto paletky som aj zistila, že nejakú paletku s bledšími farbami si budem musieť zaobstarať lebo mám tuším len jednu, no tieto farby ma tak pohltili, že sa im nedalo odolať. A to najmä tým krásnym trblietavým alebo tým, ktoré majú veľmi zaujímavé farby ako fialová so zlatou či modrá so zlatou. 
Výhodou je, že v tejto paletke nenájdete len tmavé, ale takisto aj bledšie farby, s ktorými môžete tie tmavé krásne kombinovať a zvýrazniť tak oko. Okrem tieňov nájdete v paletke aj štetec, ktorým sa veľmi príjemne očné tiene nachádzajú. Ak si chcete vziať túto paletku na cestu, určite tak môžete urobiť a v jednej paletke tak máte hneď štetec, očné tiene a aj zrkadlo :)
Výhodou týchto očných tieňov je najmä to, že sú naozaj sýte. Stačí si aplikovať len trochu očného tieňa na oko a farba je okamžite vidno. Všetky farby sú naozaj krásne, jednoducho sa s nimi pracuje a vôbec sa neprášia, vďaka čomu s nimi nie je žiaden problém pri nanášaní. Pod očami nemáte ostatky z tieňov, vďaka čomu nemusíte tvár znova oprašovať a domaľovávať. 
Paletka sa predáva aj za skvelú a výhodnú cenu. Ak teda hľadáte výrobok, ktorý za vám za výhodnú cenu ponúkne naozaj nadpriemerný výsledok, určite stavte aj vy na paletku Makeup Revolution 

8 komentárov :

  1. Tuhle paletku jsem vždycky chtěla a pořád o ní přemýšlím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. táto paletka mi stále vyskakuje na oči, ale už ich mám toľko že sa musím aj krotiť :D inak sú tam nádherné tiene <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne ťa chápem aj ja sa niekedy neviem krotiť, ako napríklad pri tejto! :D sú tie tiene naozaj krásne :)

      Odstrániť
  3. Paletka vypadá hezky, má nádherné odstíny a celkově mám tuto značku moc ráda.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na produkty od makeupRevolution alebo po novom RevolutionLondon pozerám už dlho. Teraz majú novú radu revolutionPro a ich rozjasnovače vyzerajú dokonalo. Čiže toto bude pravdepodobne môj najbližší nákup. Inak paletka vyzerá skvelo. Na mňa moc tmavá, ale určite majú aj svetlejšie verzie.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super paletka, sama ju vlastním a nedala by som ju za nič :)

    Izabell zo SYDNEY SLEEK

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku Makeup Revolution mám velmi, velmi ráda :-) paletka vypadá dobře a to jak po vzhledové stránce obalu, tak i obsahově :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť