SOCIAL MEDIA

srdce ženy

27. augusta 2019
Popri škole a práci, ktoré niekedy horko-ťažko skombinujem, potrebujem niečo, do čoho si naplánujem celý mesiac, týždeň a taktiež deň. Ešte na strednej som niekoľko rokov fungovala na školských motivačných diároch, ktoré mi celkom stačili. Bolo tam dosť miesta na všetko, čo som potrebovala.
V poslednom, maturitnom ročníku, som však už pomaly zisťovala, že by som potrebovala niečo väčšie a podrobnejšie, kde si budem plánovať úplne všetko. A tak som hľadala nejaký iný diár, ktorý by však nebol len obyčajným bežným diárom.
V tom čase sa mi dostal do rúk diár Srdce ženy, ktorý som si zamilovala hneď na prvé prelistovanie a vedela som, že toto bude diár, ktorý ma bude sprevádzať celým rokom 2019.

Počas tohto roku som diár držala v ruke niekoľkokrát počas dňa. Plánovala som si, a stále si doň ešte plánujem, všetku prácu, školské veci a iné záležitosti, ktoré prichádzajú každý jeden deň. Keď mi tento rok od I Can Academy prišiel diár Srdce ženy aj na budúci rok, veľmi som sa potešila. Je to totižto veľmi skladný diár, dá sa nosiť úplne všade s vami, pretože má príjemné rozmery, no pritom má dostatok miesta na písanie úplne všetkého.
Práve vďaka tomu, že som už tento rok Srdce ženy používala, môžem túto recenziu poňať ešte lepšie ako tú predtým, pretože diár poznám lepšie.
Poviem to rovno úprimne, síce sa mi diár na tento rok neskutočne páčil, modré prevedenie tohtoročného je ešte krajšie. V kombinácií s ružovou gumičkou sa páčil aj mojej mamine, ktorej som sľúbila, že jej rovnaký kúpim.
Diár má na začiatku úplne bežné veci ako to, že si vyplníte všetky dôležité údaje o sebe. Taktiež nechýbajú štátne sviatky a nejaké voľná, ktoré nás počas roku 2020 čakajú.
Okrem toho nechýba ani klasika akou je kruh života, ktorý si vyplníte podľa seba na začiatku roka a následne na konci. Môžete tak vidieť, ako ste sa počas roka zmenili.
Ak vlastníte tento diár prvýkrát, na začiatku nájdete aj to, ako ho vypĺňať a pracovať s ním. Nemusíte sa preto báť, že by ste s diárom nevedeli pracovať. 
Každý jeden mesiac vás čaká nejaká úloha, ktorú môžete splniť. Ja osobne som na plánovanie celkom maniak a vždy, keď začína nejaký mesiac, si spravím posledné dni toho starého čas na to, aby som si nový mesiac celý naplánovala. Naplánujem si najprv jednotlivé týždne a následne aj dni. Potom si už plánujem deň po dni počas mesiaca. Práve v tie dni, kedy si plánujem celý mesiac, si prečítam úlohu na mesiac. Niektoré sa plnia celý mesiac, iné môžete spraviť hneď. 
V diári nájdete veľa rôznych afirmácií a motivačných citátov, vďaka ktorým si môžete každý týždeň pripomínať, prečo bojujete za to, čo chcete. A prečo robíte to, čo robíte. Pôsobí to naozaj skvelo, pretože napríklad mne ku koncu zimného semestra, počas skúškového, na začiatku roka dochádzali celkom nervy. A takéto slová, ktoré nájdete v diári, pôsobia naozaj ako med na dušu. 

To, že je tento diár perfektná pre každú ženu oceníte najmä vtedy, keď nájdete v diári veľké množstvo miesta na písanie a plánovanie. Máte tu napríklad menštruačný kalendár, taktiež nechýbajú ani vysvetlené jednotlivé fázy cyklu. Okrem toho sa môžete tešiť aj na to, že dni v mesiaci nájdete označené aj pomocou znamení. To znamená, že ak máte napríklad pri dnešom dni vaše znamenie, stačí si pozrieť na začiatku diára vysvetlenie, kde je pri každom znamení niečo spomenuté. Pri tom mojom bolo tento rok, že počas dní "môjho znamenia" mám posilnenú intuíciu, citlivosť a taktiež prestavivosť. Taktiež nájdete aj pomôcku, na čo sa v tie dni zamerať. 
Veľa miesta nájdete aj v Poznámkach. Tu nájdete niekoľko strán s riadkami a niekoľko bez. Taktiež na zadnej časti môžete nájsť miesto na Knihy, ktoré si chcete prečítať a filmy, ktoré chcete vidieť. Taktiež máte miesto na nápady na darčeky či na dôležité dátumy. 

Veľmi sa mi páčia aj štyri záložky, ktoré som počas roka pravidelne využívala. 
Ročný prehľad je skvelý na to, aby človek videl celý rok prehľadne a veľmi dobre. Ja osobne moc ročný plánovač nepoužívam, pretože si plánujem vždy mesiac po mesiaci. Ročný plánovač je však skvelý na to, aby ste mohli vidieť rok veľmi prehľadne a dobre. 
A v diári nájdete aj takéto krásne strany. 

A čo vy a diáre? Aký máte najradšej? :) 


2 komentáre :

  1. Tak ten je naprosto dokonalý! Škoda, že jsem na něj nenarazila na začátku roku, určitě bych si ho pořídila taky..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá hezky. Já mám od nich motivační diáře a jsou super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť