SOCIAL MEDIA

summer beauty tips

15. júla 2018
Keď sa povie leto, automaticky ma napadnú dve veci : voda a slnko. Práve teraz sa síce kúpem a ležím na pláži na krásnom ostrove Hvar, musela som si predtým, ako som išla na dovolenku zaobstarať pár vecí, vďaka ktorým tam "prežijem". 
Moja mamina má vždy na starosti opaľovacie krémy a nejaké tie krémy po opaľovaní, no ja mám vždy na starosti činnosť zaobstarania nejakých sprchových gélov a maličkostí, ktoré nám zjednodušia celý pobyt na dovolenke :) 

Pred dovolenkou som si objednala tri výrobky z Notino.sk, ktoré som nutne potrebovala. 

Tento sprchový gél po opaľovaní s betakaroténom Dermacol sa nám osvedčil už asi tri roky po sebe. Milujeme ho najmä vďaka tomu, že krásne vonia a pokožku naozaj skvelo upokojuje kožu. Používam ho vždy po opaľovaní, pretože vďaka tomu je pokožka omnoho krajšie hnedá a nepáli. Tento sprchový gél pôsobí podobne ako mlieko po opaľovaní. 
Okrem toho sprchový gél skvelo hydratuje pokožku a zabraňuje aj jej šúpaniu. Ak hľadáte dobrý sprchový gél po opaľovaní, stavte určite na tento. 
Pri opaľovaní však nesmiete zabudnúť ani na pery, ktoré treba hydratovať. Hydratácia je dôležitá takisto ako zvnútra, tak aj zvonka. Práve preto by ste mali staviť na dobré a mastné krémy na pery, ktoré sa rýchlo vstrebú, nezanechajú mastný filter a pery budú hydratované. Presne toto robia balzamy na pery Labello od značky Nivea, ktoré majú krásne vône, skvelo sa nanášajú a nájdete ich vo viacerých formách. Mne veľmi vyhovujú tieto malé "plechovičky" a najviac ma dostala kombinácia vanilky a makadámie. Je to však taká ťažšia vôňa a na leto sa hodí skôr malinová vôňa :) 
No a na cestu mi nikdy nesmú chýbať Nivea intímne obrúsky, ktoré sú skvelé na dlhú cestu. My cestujeme na dovolenku približne 14 hodín autom, a preto je pre mňa hygiena dosť dôležitá a hlavne tá intímna. Pomocou týchto obrúskov sa však cítim počas celej dovolenky veľmi príjemne a dobre :) Intímne obrúsky nájdete vo viacerých vôňach, a preto si určite nájdete svojho obľúbenca aj vy :) Tieto obrúsky sú skvelé aj vďaka tomu, že sa dajú znova zatvárať a nevyschnú tak rýchlo ako iné. 

A čo vy? Aké sú vaše obľúbené veci, ktoré vám nesmú chýbať na dovolenke? :) 

10 komentárov :

  1. Ja tým plechovečkovým balzamom neviem prísť na chuť, mám stále pocit, že všetky baktérie čo mám na rukách dávam aj do tej plechovky aj na pery :D aa zase Dermacol ma prekvapil, nepočula ani nečítala som ešte o tomto výrobku no a obrúsky Nivea poznám, sú úžasné!

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Labello je super. :) Mám tyto balzámky ráda.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lip balzámy miluju :) a co se týče opalování, já letos budu jak ředitelka vápenky :D bohužel mám miminko, takže moc často venku nejsem spíše 1x denně někdy 2x jdu na procházku ale nikde se neopaluju :D :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great products love them and the ingredients of after sun are lovely xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2018/07/glamour-in-park.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Labella jsou super, taky je mám moc ráda! a ten sprchový gel po opalování musí být super, já mám celkem citlivou pokožku, takže se lehce spálím ... musím se hlídat :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  6. These liip balms look great!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty balzámky mám moc ráda, taky si je kupuju. Bez této kosmetiky se na dovolené taky neobejdu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten sprchový gel po opalování od Dermacolu vypadá super a ty intimní ubrousky mám taky moc ráda :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten sprchový gel si kupuji pravidelně a zbožňuji ho už několik let!! :) Naprostý MUST HAVE na léto.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Labello v kalíšku jsem používala a byla jsem z něj nadšená, protože krásně hydratovalo!

    OdpovedaťOdstrániť