SOCIAL MEDIA

once upon a time

12. novembra 2023

Keď začnete makať na niečom naozaj poriadne, uvedomíte si, že tá cesta je naozaj skvelá. Samozrejme, teším sa na cieľ,  no celkovo niekedy aj ťažká a kostrbatá cesta, ktorá tam vedie je krásna. Pretože tešiť sa na cieľ je úplne normálne, no užívať si spôsob s cestu, ktorá tam vedie je už pre mnohých ťažšia. Takisto som to mala aj ja.

kabát – Bonxprix

Po poslednom outfitovom článku, kde som vám otvorenejšie povedala o svojom perfektnom dni (musím však pripomenúť, že tam nebolo spomenuté úplne všetko, ale taký hrubý náčrt tam bol) sa mi naskytlo VEĽA komentárov s tým, že si dokážete perfektný deň predstaviť podobne ako sa a držíte mi palce. Ja vám za to nesmierne ďakujem. Ani si neviete predstaviť, ako ma to posunulo a stále posúva vpred - vaše pozitívne a dobré komentáre, ktoré mi prichádzajú. Práve to ma nejako postrčilo vpred, aby som na sebe začala makať ešte lepšie ako sa dá. Predsa, vždy sa dá byť lepším, no nie?

Pomaly, ako som začala na sebe makať viac, či už  písaní, fotení outfitov alebo len cvičení a zdravom stravovaní, začala sa mi akoby otvárať nová perspektíva v živote. Akoby som videla svet úplne inak. V lepšej stránke. A začala som si užívať tú jazdu. Jazdu, ktorá ma dúfam, že prinesie k môjmu vytúženému cieľu. A ten nie je len mať "perfektný" život. Pretože pod slovom perfektný si každý predstavuje niečo iné a môj "perfektný" život je pre niekoho niečo úplne obyčajné. Ja proste dúfam, že vo vytúženom ciele budem aj naďalej šťastná a obklopená ľuďmi, ktorých milujem ♥

Zverejnenie komentára