SOCIAL MEDIA

beauty tip: Neutrogena Hydro Boost

4. novembra 2023

Ahojte!

Dnes som si pre vás pripravila recenziu na produkty z kazety Neutrogena Hydro Boost. V tej sa nachádzajú tieto produkty:

  • hydratačný pleťový gél Hydro Boost Water Gel 50 ml
  • pleťové sérum Hydro Boost Hyaluronic Acid Concentrated Serum 15 ml 
  • čistiaci pleťový gél Hydro Boost Water Gel Cleanser 200 ml
Poďme sa pozrieť na jednotlivé produkty.




Hydratačný pleťový gél Hydro Boost Water Gel 50 ml

Hydro Boost Water Gel od spoločnosti Neutrogena je podľa mňa jedinečný hydratačný pleťový gél. Jeho ľahká a osviežujúca konzistencia je priam božská, najmä ak máte radi rýchle rýchlu absorpciu a nie ťažký pocit na pleti.

Čo sa týka hydratácie, gél robí skvelú prácu. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá je známa svojou schopnosťou viazať veľké množstvo vody, a tým pleť intenzívne hydratovať. Po aplikácii som si všimla, že pleť bola okamžite osviežená a hydratovaná. Dokonca aj na suchších miestach, kde som inokedy pociťovala nepríjemné napätie.


Okrem toho sa mi páči aj to, že produkt neobsahuje oleje, čo znamená, že nezanecháva mastný film. Je preto ideálny pre tých, ktorí majú zmiešanú alebo mastnú pleť. Vhodný by mohol byť aj pre citlivú pleť, keďže je hypoalergénny.

Balenie je praktické, hygienické a umožňuje ľahké dávkovanie. Okrem toho je kompaktné a skladné na to, aby sa zmestilo do kabelky a bolo s vami vždy, keď budete potrebovať osvieženie.

Celkovo vzaté, Hydro Boost Water Gel je vynikajúcim hydratačným produktom. Jeho schopnosť dodávať pleti intenzívnu hydratáciu, ľahká konzistencia a príjemný pocit na pleti ho robia skvelou voľbou pre každodennú starostlivosť o pleť.

Pleťové sérum Hydro Boost Hyaluronic Acid Concentrated Serum

Hydro Boost Hyaluronic Acid Concentrated Serum od Neutrogena je výnimočným prídavkom do sveta pleťovej starostlivosti.

Prvá vec, ktorú musím zdôrazniť, je hlavná zložka produktu – kyselina hyalurónová. Vďaka nej ide o výborný prostriedok na hydratáciu hlavne pre tých, ktorí majú suchú pleť. Čo sa týka textúry, sérum je ľahké a výborne sa vstrebáva.


Výhodou séra je aj to, že je hypoalergénne, takže minimalizuje riziko podráždenia a je vhodné aj pre ľudí s citlivou pokožkou.

Následne netreba zabúdať ani na príjemnú, veľmi jemnú vôňu, ktorá sa nebije s krémom alebo iným produktom, ktorý používate.

Hydro Boost Hyaluronic Acid Concentrated Serum je vo výsledku skvelým spôsobom, ako pridať extra dávku hydratácie do svojej rutiny starostlivosti o pleť. Myslím, že ide o výborný prostriedok najmä pre suchú pleť, no vďaka svojmu zloženiu sa určite zapáči aj tým, ktorí ju majú citlivú či dokonca mastnú.

Čistiaci pleťový gél Hydro Boost Water Gel Cleanser 

Hydro Boost Water Gel Cleanser od Neutrogena je skvelým príkladom toho, ako čistiaci gél môže byť osviežujúci a hydratujúci zároveň.

Textúra gélu je ľahká, vďaka čomu je každodenné čistenie príjemným zážitkom, na ktorý sa budete každý deň tešiť. Po tom, ako ho z pleti dáte dole, budete cítiť nielen pocit čistoty, ale aj hydrtácie, čo ocenia najmä tí, ktorí majú suchú pokožku.


Balenie je praktické a ľahko sa používa. Produkt si bez akéhokoľvek problému dávkujete pomocou dávkovača.

Vôňa je jemná – rovnaká ako v prípade dvoch predchádzajúcich produktov. Nie je to však žiadne prekvapenie, keďže produkty sú z rovnakej línie.

Hydro Boost Water Gel Cleanser je výbornou voľbou pre tých, ktorí chcú nielen čistiaci produkt, ale aj niečo, čo zároveň hydratuje a dodáva pleti svieži pocit.

Kazeta je pre mňa tou najlepšou voľbou. Poskytuje totižto kombináciu, ktorú moja suchá pokožka skutočne potrebuje. Používam ich pravidelne už niekoľko týždňov a musím povedať, že lepšie výsledky v rámci hydratácie som ešte nikdy nemala. Po žiadnom produkte.

A čo vy? Skúšali ste niektoré z týchto produktov?

Zverejnenie komentára