SOCIAL MEDIA

how to pick gifts even better than santa

24. novembra 2021

Vianoce sa nezadržateľne blížia a ja začínam premýšľať nad darčekmi. Čo kúpiť svojim najbližším? Čím ich potešiť? Univerzálne kúsky, ako napríklad darčekové poukážky alebo hotovosť sa mi zdá príliš neosobná, a preto sa im vyhýbam. Na druhej strane, keď vidím, že ľudia okolo mňa majú všetko, čo potrebujú, začínam pochybovať, že ich niečím vôbec prekvapím. A preto som sa už pred niekoľkými rokmi rozhodla. Namiesto toho, aby som im dávala niečo, čo ich pod stromčekom poteší, no o niekoľko dní to dajú do skrine a už nikdy nevytiahnu, sa im snažím dávať praktické veci. Niečo, čo budú využívať na pravidelnej báze, alebo čo im vyrieši nejaké problémy (ktoré viem, že im môžem pomôcť darčekom vyriešiť). Poďme sa teda pozrieť, čo približne kupujem svojim blízkym (nemôžem to napísať priamo, pretože to budú s veľkou pravdepodobnosťou čítať).

darčeky

Darček pre mamu

Keď sa maminy opýtam, čo chce, jej odpoveď je, že nechce nič. Práve preto viem, že je zbytočné, pýtať sa a je nutné, aby som vybrala niečo úplne sama. Zväčša stavím na pekné módne doplnky alebo kozmetiku. Tento rok sa cchem poobzerať práve po druhej možnosti. Čo všetko zvažujem?

Mamina nepoužíva dekoratívku. Preto viem, že je úplne zbytočné, aby som jej z nej niečo kupovala, pretože by ju nevyužila. Pri nákupe sa zameriavam na produkty, ktoré sú orientované na starostlivosť. Má suchú pleť, takže vyberám hydratačné krémy a séra. Na narodeniny, ktoré má mesiac pred Štedrým dňom, som jej kúpila Nivea Hyaluron Cellular Filler, ktorý si veľmi pochvaľuje. Ak by ste chceli z hydratačných krémov niečo iné, ja odporúčam klasiku CeraVe za skvelú cenu a vo veľkom balení. Ja tento krém používam po celý rok.
hugo boss the scent

Druhou možnosťou, na ktorú tento rok stavím, a s maminou som sa o nej aj rozprávala, je parfum. Presnejšie chcela Hugo Boss The Scent, ktorú mám doma a veľmi sa jej páčila. Je sýta a ovocná. Darček poteší a pritom vyrieši problém – mamine pomaly dochádza jej vôňa, ktorú používa a chcela by ju zmeniť. Plus, asi nemusím dodávať, že parfum je skvelým darčekom, ktorým nepokazíte (ak poznáte preferencie obdarovaného) vôbec nič.

Darček pre otca

Otec je pre mňa najkomplikovanejšia osoba pri dávaní darčekov. Vždy, keď sa ho opýtam, čo mu chýba, všetko má a nič nepotrebuje. Preto ho sledujem počas roka a zisťujem, čo spomína, že mu chýba. Posledné mesiace sa sťažoval na zimnú bundu a nedostatok košieľ, preto som sa rozhodla, že stavím na tie. Okrem nich by som sa chcela popozerať aj po nejakej kozmetike. Presnejšie parfume.

Pred nejakým časom spomínal parfum Paco Rabanne 1 Milion, ktorú som dokonca našla aj na Notino a musím povedať, že mi padol kameň zo srdca. Nikdy som o vôni nepočula a čakala som, že ju budem musieť zhľadávať niekde na zahraničných e-shopoch a platiť vysoké poštovné. Na prekvapenie, hľadanie darčeka pre otca bolo tento rok oveľa jednoduchšie, ako som si myslela.

Paco Rabanne 1 Million Parfum


Darček pre najlepšiu kamarátku

Pre Lolinu mám tento rok pripravené darčeky nekozmetického charakteru, no pre tých, ktorí hľadajú nejaké tipy na kozmetické darčeky pre najlepšiu kamarátku, mám zopár tipov:

  • dobrý parfum – najlepší, taký, aký máte radi aj vy. Bff má spravidla veľmi podobný vkus ako vy.
  • kvalitnú starostlivosť – svoju kamarátku určite poznáte a viete, aké produkty pre starostlivosť používa, alebo aký typ pleti má. Kúpte jej niečo, čo pomôže pleti alebo celkovo pokožke.
  • dekoratívku – čo najradšej kamarátka nosí? Sú to linky, umelé mihalnice, rúže alebo očné tiene? Zamerajte sa na jej obľúbené produkty a vyberte vo farbách, ktoré preferuje.

Dúfam, že som vám s výberom pomohla a podarí sa vám kúpiť darčeky, ktoré potešia a zároveň poskytnú praktické vlastnosti.


1 komentár :

  1. Na Vánoce se letos šíleně těším, dárky už mám vymyšlené a postupně nakupuji. :) Parfémy vypadají luxusně! :)

    OdpovedaťOdstrániť