SOCIAL MEDIA

makeup look with Revolution Imogenation

24. marca 2021

 Ahojte! 

Nedávno mi prišla paletka z ElNino.sk od značky Revolution, čo mi dalo dôvod, prečo sa namaľovať, aj napriek tomu, že nikam nechodím. Na začiatok si však povieme niečo viac o samotnej paletke, a následne vám dám menší návod, ako vyčarovať toto super easy líčenie. 

Paletka má názov Revolution Imogenation a má veľmi pekný ružovometalický obal. Po otvorení sa vám objaví niekoľko krásnych odtieňov. Tie po ľavej a pravej strane sú rôznych a veľmi zaujímavých farieb. Mňa osobne zaujali tmavšie červené a hnedé odtiene. V strednej časti sa nachádzajú veľmi pekné hnedé a telové odtiene. Paletka obsahuje približne 3 trblietavé odtiene. Ostatné sú bez trblietok, za čo som ja osobne veľmi rada, pretože trblietky v láske príliš nemám. Plus, nie sú najlepšie na bežné nosenie. 

Očné tiene príliš neprášia a z očí neopadávajú. To znamená, že aj po niekoľkých hodinách vyzerajú stále dobre. Všetky farby, a dokonca aj tie, ktoré sú veľmi jemné, majú krásnu sýtu a silnú farbu. Stačí ich na oko aplikovať v jednej, maximálne dvoch vrstvách. 

Tieň na štetci dobre drží a na očné viečko sa skvelo aplikuje. Ako som spomenula, vydrží dlho, a preto si ho môžete dať aj vtedy, keď máte pred sebou dlhý deň v škole alebo v práci. Výhodou paletky je to, že obsahuje okrem tmavých odtieňov (vhodných na večerné nosenie) aj bledšie, ktoré môžete nosiť počas bežných dní, napríklad do mesta alebo práce. 

Poďme však na samotné líčenie. Nie som nijaká odborníčka na kozmetiku alebo maľovanie, a preto je väčšina mojich makeup looks veľmi podobná. Rokmi sa technika zlepšila, ale netreba čakať nič prevratné 😅. 

Ako vždy, na pleť som si aplikovala ako základ makeup. Na oči som si následne dala bázu pod očné tiene. Ak ju doma nemáte, nemusíte ju dávať. Ja som si ju nedávno kúpila, pretože som ju chcela vyskúšať. Funguje veľmi dobre, očné tiene držia na očiach dlhšie a sú sýtejšie. 

Na oko som následne aplikovala tmavú oranžovú s názvom Mills. Je nádherná, sýta a na očiach vyzerá veľmi dobre. Z vonkajšej časti som aplikovala tmavočervenú s názvom You know (len tak mimochodom, paletka je plná úžasných názvov, ako môžete vidieť)a do vnútorného oka dala trochu trblietavej s názvom Angel. 

Následne som si nalíčila mihalnice riasenkou a pery rúžom od značky Dermacol. Zistila som, že doma nemám poriadny oranžový rúž, čo znamená, že ho musím hneď doplniť. 

Jednoduchý mejkap som ešte doplnila rozjasňovačom a bronzerom, pomocou ktorého som si kontúrovala tvár. Aaa to je všetko. Jednoduchý a rýchly mejkap, ktorý vytvoríte v priebehu 10 - 15 minút :) 

4 komentáre :

  1. Ooh, I absolutely love this makeup look! Mills is such a gorgeous shade and you used it so effectively! So stunning <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle oranžové odstíny ti hrozně sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow I absolutely love this orange makeup look. It looks amazing on you.

    Epsita | https://www.thepositivewindow.com/

    OdpovedaťOdstrániť