SOCIAL MEDIA

beauty tip: revolution caffeine tonic

31. marca 2021

 Ahojte! 

Dnes som si pre vás pripravila jeden z najlepších produktov, aké som za poslednú dobu vyskúšala. Je ním tonikum od značky Revolution, ktoré mi prišlo z e-shopu ElNino.sk. Ako som už v predchádzajúcich článkoch spomínala, tak posledné roky som sa začala orientovať viac na kozmetiku so zameraním na starostlivosť a nie dekoratívku. Osobne nemám problémy s pleťou, no chcem jej dávať viac ako len hydratačný krém 😅


Pri prezeraní ponuky od Revolution som zistila, že má skvelé produkty pre starostlivosť o pleť. Z jej portfólia mám už niekoľko kúskov, ako napríklad sérum s kyselinou hyalurónovou alebo s vitamínom C. Práve preto som bola zvedavá, aké bude toto sérum. hneď na začiatok dám taký menší spoiler - bola som viac ako spoko! 

Hlavná úloha tonika je: 

  • pomáha neutralizovať pH pokožky 
  • rozžiaruje 
  • pripravuje na ďalšie kroky v starostlivosti 
  • osvieži (minimálne teda mňa vždy!) 
Toniku môže byť vodička alebo tekutejšie mlieko. Ja som si vybrala vodičku žltej farby Revolution Skincare Caffeine Tonic. Ide o energizujúce pleťové tonikum, ktoré je vhodné pre všetky typy pleti. Jeho hlavnou funkciou je rozjasniť najmä unavenú pleť. To, čo sam i na produkte veľmi páči je jeho elegantný a pekný dizajn. Tonikum sa veľmi jednoducho aplikuje na vatový tampón a následne na pokožku. Je príjemné a nepáli. Práve naopak. Príjemne chladí a pokožku upokojuje. 

Tonikum by ste na pokožku mali aplikovať hneď po tom, ako si ju odlíčite. Mala by ísť teda vyčistenú pokožku. Tú následne pripravuje na ďalšie kroky v starostlivosti. Ja si na pleť ošetrenú tonikum dávam spravidla hydratačný krém. 

Tonikum používam pravidelne, každý večer. Viem však, že niektorí ho používajú aj ráno. Ja však ráno používam len čistiaci prostriedok a hydratačný krém. 

Aké sú výsledky po používaní tonika po viac ako dvoch týždňoch? Ako som spomínala, tak pleť nemám problémovú, vďaka čomu nebojujem proti nejakým akné či niečomu inému. Výsledky som si však všimla už po niekoľkých dňoch. Pleť je rozžiarená a nie je tak suchá, ako v prípade, keď používam len krém alebo sérum a krém. 

Produkt je plný skvelých látok, ktoré pokožku vyživujú, starajú sa o ňu a pripravujú na ďalšie produkty. Ak teda hľadáte tonikum, ktoré by bolo vhodné pre úplne všetky typy pleti, bolo by príjemné a môžete ho používať každý jeden deň, jednoducho stavte na tento produkt, ktorý má okrem skvelých funkcií aj príjemnú vôňu, jednoducho sa používa a vydrží dlho. Na jednu aplikáciu z neho totižto nemusíte použiť príliš veľa.

A aké je vaše obľúbené tonikum? Napíšte a inšpirujte ma k tomu, čo si najbližšie kúpiť. 

3 komentáre :

  1. Ahoj, pěkný článek. Já teď mám doma Mymkech skincare a pár kousků od Vichy, ale chtěla bych ozkoušet Havlíkovu přírodní apotéku a The Ordinary, které je teď v ČR mnohem dostupnější než, kdy dřív.
    Měj se krásně!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To vypadá na skvělé tonikum, moc ráda ho někdy vyzkouším! Ať ti slouží. :)

    OdpovedaťOdstrániť