SOCIAL MEDIA

tv shows

9. januára 2020
Dnes som si pre vás pripravila ďalší článok s inšpiráciou na viaceré seriály, ktoré pozerám. Počas Vianoc som mala dostatok času, oddychovala som, a tak sa u mňa objavilo viacero seriálov, ktoré som si zamilovala. Poďme na to!

The Deuce

Tento seriál som objavila naozaj veľkou náhodou a sama neviem, prečo som o ňom vôbec nevedela. Seriál sa vysielal od roku 2017 do konca roku 2019, no vôbec som ho nejako nezaregistrovala. Dozvedela som sa o ňom náhodou a to tak, že som pozerala nejaké rozhovory na youtube (okrem podcastov milujem rôzne rozhovory so známymi ľuďmi). Videla som teda jeden rozhovor s hercom menom James Franco. Spomínal v ňom, že pracuje na jednom seriáli, ktorý sa nazýva The Deuce. Celkom ma to zaujalo, pretože James patrí medzi mojich obľúbených hercov.
Pozrela som si teda na seriál trailer a hneď ma zaujal. Dej je zasadený do 70. storočia do New Yorku, čiže niečo úplne pre mňa.
Seriál som si zapla s nie vysokým očakávaním. Veľakrát som sa totižto na nejaký seriál tešila a potom ma úplne sklamal. A tak som si to v jeden deň zapla a v ten istý som večer dopozerala prvú sériu (pozn. redaktora: každá časť mala okolo hodiny, prvá a posledná cez hodinu). Na ďalší deň som si pustila ďalšiu sériu a doslova som sa do seriálu zamilovala.
Seriál je presne ohľadom celej doby, ktorá v 70. rokoch v New Yorku bola. Oproti dnešku bolo toto mesto úplne iné. Dej je veľmi zaujímavý a každý kto má rád New York alebo práve dobu týchto rokov, si určite príde na svoje.
Plus, ak milujete Jamesa tak ako ja, (alebo Lola, pretože tú som na tento seriál namotala rovnako) seriál si zamilujete dvojnásobne, pretože ten tam hrá dvojmo - má tam dvojičku 😄.

Dollface
O seriáli Dollface som "počula", alebo som ho presnejšie videla, na Instagrame. Sledujem známu herečku Shay Mitchell, ktorá v tomto seriáli hrá. Trailer ma zaujal a tak som si počkala, kým vyšiel. Počas Vianoc som mala dostatok času, a preto som si seriál pozrela. Časti mali do polhodiny, takže jednu sériu som si pozrela za deň a pol.
A aký bol seriál? Pri tomto seriáli som mala určité nároky. Predsa len, dobrý dej, dobré obsadenie. Seriál ma bavil, po určitom čase sa rozbehol, no nebolo to také, ako pri prvom spomenutom. Prvé časti ma moc nebavili, takže som sa musela k tomu trochu dokopať, ale po prvých častiach sa to rozbehlo.
Dej je naozaj jednoduchý. Ide o dievča, ktoré sa rozišlo s priateľom a vrátilo sa k svojim priateľkám, na ktoré roky, "kašľala", pretože mala chlapa. Príbeh je vtipný, jednoduchý, ale dá sa povedať, že je trochu predvídateľný.

3 komentáre :

  1. Interesting shows
    Thanks for share ♥️

    https://softcutieblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za typy! Na seriál The Deuce sa určite pozriem. Jamesa Franca mám aj ja veľmi rada. :D

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dollface vypadá podle popisu skvěle, mrknu na to! :))

    OdpovedaťOdstrániť