SOCIAL MEDIA

gettin' ready

26. januára 2020
Nedeľa, 26. januára.
Deň pred mojím odchodom do New Yorku.
Ako sa cítim?
V mojej hlave je nespočetne veľa myšlienok. Mám vysoké očakávania, ktoré sa mi kombinujú s neskutočným nadšením, vzrušením a všetkými možnými pozitívnymi pocitmi. Sama neverím, že sa mi konečne, po tak dlhej dobe, splnil sen. Že idem do mesta, o ktorom tak dlho snívam.

Posledné týždne som riešila okrem školy a skúšky aj všetky veci na to, aby som mohla spolu s mojou sestrou a kamarátkou šťastlivo odletieť. Riešila som vstupy na rôzne pamiatky a atrakcie, víza, dokončovala som denné plány a všetky ostatné drobnosti. A samozrejme, nakupovala som posledné veci, ktoré mi ešte chýbali.
Aj napriek dostatočnému plánovaniu si vôbec nie som istá, či mám zbalené úplne všetko. Či mi niečo nechýba alebo či som niečo nezabudla. Myslím, že na to prídem až fakt v New Yorku. Dúfam, že to však nebude nič dôležité 😅.
Týždeň budem preč, no zopár článkov som si pre vás pripravila. Po príchode sa máte však na čo tešiť. Rozhodne vyjde niekoľko článkov o tomto meste, ktoré je, minimálne pre mňa, splneným snom. Ak však moju cestu chcete sledovať spolu so mnou, pokojne ma sledujte na instagrame, kde nájdete všetky najnovšie fotografie a storky.

Majte sa zatiaľ krásne!

4 komentáre :

  1. Moc dobře chápu, jak se tam těšíš. I já v NYC byla a ráda na to vzpomínám :). Přeju šťastnou cestu!

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to už se těším na články! :) Šťastnou cestu.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc si tvojí cestu do NY užij, tiše závidím! :))

    OdpovedaťOdstrániť