SOCIAL MEDIA

tv shows

3. októbra 2019
Dnes som si pre vás pripravila ďalší článok s inšpiráciou na viaceré seriály, ktoré pozerám. Počas leta sa u mňa objavilo viacero seriálov, ktoré som si zamilovala. Dokonca sa objavil aj jeden, ktorý ma moc neoslovil. O tom však možno niekedy inokedy, v inom článku.
Dnes vám dám totižto tip na dva nové seriály, ktoré sledujem.

Dynasty 
Viem, že tento seriál nie je ničím novým, keďže beží už od roku 2017, no ja som sa k nemu dostala až teraz. O seriáli som však vedela už v roku 2017, keďže som bola veľkou fanúšičkou The Vampire Diaries. Tam sa totižto objavila herečka, ktorá zohrávala jednu z hlavných úloh v prvej sérií seriálu Dynasty. Nejako som sa teda už v tom roku dostala k traileru, ktorý ma celkom zaujal. V tej dobe som však mala rozpozeraných viac seriálov. A aj napriek tomu, že aj teraz ich mám celkom dosť, sú to skôr seriály, ktoré čakám každý týždeň na novú časť alebo čakám na ďalšiu sériu. A tak som medzi moje desiatky seriálov vopchala aj Dynasty.

Po prvých asi dvoch častiach sa mi to celkom páčilo, ale nebol to taký ten pocit, kedy klikáte na jednu časť za druhou. U mňa je to tak, že dokážem pozrieť jednu sériu seriálu aj za deň, no keď sa pustím do nejakého seriálu, ktorý má už päť sérií a každá z nich má 25 častí, moc sa mi do toho nechce. Najradšej idem vždy na nový seriál, s ktorým akoby "držím krok" a nikde na mňa nevyskočia spoilery. Dynasty má však zatiaľ len dve série a tak som si hovorila, že ma to nemôže nijako odradiť. Po niekoľkých častiach som si zamilovala Fallon, ktorá je moja spriaznená duša a taktiež celú family story.
Seriál je plný rôznych zvratov a zaujímavostí, a hlavne, nie sú to také veci, ktoré by ste hneď vedeli ako skončia. Dosť často som prekvapená samotnými zvratmi aj ja sama.

The Confession Tapes
Prejdeme na druhý seriál, ktorý je o niečo ťažší. To, že mám rada seriály na túto tému vedia mnohí. Zaujímajú ma viaceré prípady, ktoré nie sú vyriešené alebo sa práve vyšetrujú. Okrem toho, že som na jedno sedenie zhltla dve dlhé série seriálu Making a Murderer, som začala sledovať aj seriál The Disapperance of Madeleine McCann. Jej prípad je neuveriteľne zaujímavý aj tým, že pre mnohých sú z jej únosu vinní najmä jej rodičia.

Seriál The Confession Tapes sa od ostatných líši tým, že v každej časti máte iný príbeh. Iný príbeh o krivo odsúdených ľuďoch, ktorí sedeli "pre nič". Každou časťou som bola viac a viac frustrovaná, nechápala som ako môže porota odsúdiť človeka, ktorý je nevinný. Vidno to na video záznamoch z vyšetrovania, taktiež to vidno aj na alibi, ktoré ten človek má. Neexistujú žiadne dôkazy, ktoré by ju alebo jeho usvedčili. Jednoducho, pri každom prípade som len krútila hlavou a hovorila si, že na ďalšiu časť a tým pádom na ďalší príbeh už určite nepôjdem, pretože sa na to nedá pozerať. Následne som však po pár dňoch sadla k počítaču a so záujmom som klikala na ďalšiu časť. Netflix seriál tento rok obnovil a vyšla druhá séria s pár časťami, ktoré som síce nevidela, ale rozhodne si ich pozriem.
Pretože ako sa hovorí aj v tomto seriáli, niekedy nestačí ani fakt, že ste nevinní.

A toto by boli dva skvelé seriály, ktoré práve teraz sledujem. Čo vy a seriály? Pozeráte? Ak áno, dajte nejaký tip!

4 komentáre :

  1. Dynasty mám na svém listu! Druhý seriál na něj se kouknu.
    Já na seriály koukám, ale těch, co chci vidět je plno a vůbec nestíhám.
    Zatím si jedu Příběh služebnice a taky Jane The Virgin :D, dokoukala jsem Bonding a Grand Hotel.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já doporučuji Making a Murderer! Je to trochu dokumentární a je to podle pravdivé události. Je to naprostá bomba. :)
    Woodnote

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O seriálech jsem zatím neslyšela, ale vypadají zajímavě podle popisu :)

    OdpovedaťOdstrániť