SOCIAL MEDIA

beauty tip: I Heart Revolution

10. októbra 2019
Už s tým budem asi trápna, ale! Mám pre vás recenziu na ďalší úžasný rozjasňovač od značky I Heart Revolution. A keďže viem, že tie predchádzajúce vzbudili celkom príjemnú pozornosť, rozhodla som sa, že sa vám podelím aj s mojím ďalším zázrakom, ktorý mi nedávno prišiel z Notino.sk
rozjasňovač I Heart Revolution

Dlhšie som sa v ponuke značky I Heart Revolution nejako nehrabala. Keď som následne ponuku listovala, zistila som, že značka priniesla nové výrobky, do ktorých som sa zamilovala. Okrem mojich milovaných rozjasňovačov v tvare srdca, som sa zamilovala aj do ďalších produktov ako napríklad paletky na oči, farebná pasta na vlasy alebo telové osviežujúce spreje. Najbližšie, keď budem nakupovať kozmetiku, si dám veľký nájazd na ďalšie produkty (okrem rozjasňovačov) od tejto značky. A keďže som okrem rozjasňovačov ešte nič iné neskúšala, môžete sa tešiť na ďalšie zaujímavé recenzie s touto značkou.

Poďme sa však pozrieť na výrobok, ktorý som si do dnešnej recenzie pripravila. Je to rozjasňovač v tvare srdca a názvom Bleeding Heart. Ak správne počítam, je to v poradí môj piaty rozjasňovač od tejto značky. Najprv som uvažovala nad rozjasňovačom v tvare hviezdy alebo diamantu (áno, aj také sú!), no nakoniec ma zaujala farba práve toho, ktorý som si vzala.
I heart Revoltuion Bleeding Heart
Krásna sýta ružovočervená farba v kombinácií s odleskami tmavozlatej je naozaj perfektná pre každú ženu. Zo začiatku som sa mierne bála toho, aby nebol produkt príliš červený a nespravil mi červené líca ako Marfuši v Mrázikovi :D. Po nanesení však bolo všetko v úplnom poriadku.

Keďže som ten typ, ktorý má radšej rozjasňovače skôr do zlatej a bronzovej alebo do chladnej striebornej a modrej, tento výber bol celkom prekvapivý aj pre mňa samú. Doma už jeden červeno-zlatý mám. Ten má názov Dragon's Heart a pri jeho nanášaní si musím dávať ešte väčší pozor ako pri ostatných. Je totižto naozaj veľmi sýty a stačí si prejsť po pleti len raz, maximálne dvakrát.

Pri rozjasňovačoch od I Heart Revolution som zvyknutá na to, že sú sýte a stačí naozaj trochu produktu na to, aby si "spravili svoju prácu". Pri červených odtieňoch si však dávajte pri nanášaní ešte väčší pozor, pretože sú sýtejšie a viac pigmentované ako ostatné.

Tak ako ostatné, aj nový Bleeding Heart vôbec nepráši a jeho farba je krásne sýta. Nádherne sa leskne a na tvári vám spraví prirodzený lesk. Ružová farba nie je skoro vôbec vidieť (ak to teda s nanášaním nepreženiete) a na tvári spraví veľmi pekný a prirodzený nádych. Celá pleť je tak zjednotená a vyzerá naozaj krásne.
Bleeding Heart rozjasňovač
Rozjasňovač sa zaraďuje do takej tej stredne drahej triedy, kedy zaň nedáte desiatky eur, no určite nájdete aj lacnejší. Ak však chcete kvalitný rozjasňovač, ktorý má skvelú pigmentáciu, krásne pleť rozjasní a hlavne, má úžasný dizajn, rozhodne stavte na túto značku. Jej veľkou výhodou je najmä to, že stačí naozaj veľmi málo produktu a pleť je krásne rozjasnená. Vydrží tak naozaj veľmi dlho.

4 komentáre :