SOCIAL MEDIA

firmoo glasses

25. júna 2019
Keď som bola menšia, okuliare som brala ako nejaký hendikep. Niečo, čo mi prekážalo a vadilo. V optike som si nikdy nevedela nájsť poriadny rám a bez okuliarov som nevidela dva metre pred seba (hej taká som slepá). Pár rokov dozadu som však pochopila, že keď človek chce, pekné okuliare sa nájsť dajú. Treba na to len dostatok času. Rámy si spravidla v kamenných optikách nekupujem, pretože v nich nájdem skoro vždy len bežné rámy, ktoré nie sú ničím zaujímavé. A síce je risk, objednať si ich z e-shopu, zatiaľ sa to vždy podarilo. Okuliare dnes pre mňa nie sú prekážkou, ale doplnkom, ktorý veľmi rada nosím (a kupujem). 

Na začiatok, pri výbere nejakých pekných okuliarov, je dôležité vybrať si aj nejaký dobrý e-shop, na ktorom človek nájde všetky zaujímavé rámy. Ja som našla hneď niekoľko, medzi ktoré sa radí aj stránka Firmoo. 

Dlhé roky som sa zameriavala skôr na okrúhlejší tvar okuliarov. Nedávno som sa však rozhodla, že by som po dlhšej dobe mohla skúsiť aj iný tvar. Experimentovanie s okuliarmi je pre mňa úplne bežné a vždy to veľmi rada risknem. 
Tentokrát som sa preto rozhodla pre tzv. "cat-eye" a myslím, že som našla ďalší typ okuliarov, na ktoré sa budem zameriavať. 
Okuliare som si objednala dvoje a naraz aj prišli. Veľmi ma prekvapilo, že prišli tak skoro. Už o týždeň som ich mala doma a to som si do nich dala dokonca urobiť aj sklá. 
Okuliare skvelo sedia, nepadajú mi a myslím, že sa mi oboje aj skvelo hodia :). 
Dnes si vyberám okuliare s radosťou a vždy sa teším, aké si najbližšie objednám, pretože sú pre mňa doplnkom, ktorý sa dá skombinovať s úplne všetkým. Dokonca, v mnohých prípadoch, ak si vyberiete okuliare správne, dokážu tvár krásne zvýrazniť. 
A čo vy a okuliare? Nosíte? :) 

6 komentárov :

  1. Tak to je super! Ja tiež nosím okuliare už asi od svojich 5 rokov. Stále som chcela nosiť iba čierne pretože som si myslela, že iba tieto sa mi budú hodiť ku všetkému. Bol to ale omyl. Po pár rokoch si stále kupujem nové a teraz mi moja mamka poradila jedny červené na podobný štýl ako je cat-eye a zatiaľ si ich ostatný chvália. (Samozrejme aj ja! :D) No a ďakujem za typ. Ja som si taktiež chcela spraviť sklíčka takto do nejakého originálneho rámiku ktorý by nebol z optiky, nuž v našom meste na blízku mi povedali, že oni nerobia sklíčka do rámov ktoré sú kúpené z nejakého iného obchodu. To ma tak trochu zamrzelo.

    Prajem pekný deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. The glasses are gorgeous my favourite is the first one fits you wonderfully xoxo Cris
    http://photosbycris.blogspot.com/2019/06/interview-with-cris-by-swarnaz.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Téda, oboje sú perfektné a skvele ti sedia. :) Ja som naopak odkázaná na kamenné optiky, lebo si vždy musím rám vyskúšať, nemohla by som si ich objednať z netu naslepo. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O Firmoo jsem již slyšela, brýle jsou moc pěkné a originální obroučky.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť