SOCIAL MEDIA

beauty tip: hair oil

5. júna 2019
V starostlivosti o vlasy sa snažím byť dôkladná, keďže mám vlasy farbené a pravidelne žehlené či kulmované. Doma mám teda hneď niekoľko prípravkov, ktoré pravidelne používam, ako napríklad masky na vlasy či rôzne oleje. Práve oleje som si zamilovala, najmä na suché končeky, ktoré sa môžu aplikovať do suchých vlasov.
Občas sa mi niekedy nechce čakať pri umývaní vlasov 5-10 minút, kým zaúčinkuje maska, a preto si dávam záležať na olejoch. Masky sa mi občas ťažšie z hlavy vymývajú, a preto ich používam maximálne raz do týždňa či dvoch.
olej na vlasy kallos

Na oleje však veľmi rada stavím aj častejšie. Dnes som si pre vás pripravila jeden olej, ktorý som si dávnejšie objednávala z Notino.sk. Dlhšie som ho testovala, aby som si všimla na vlasoch nejaké tie účinky a takisto aj zmenu. Dokonca som sa medzitým aj raz farbila, a preto som výsledok nakoniec aj videla.
Rovnako ma účinky zaujímali aj kvôli tomu, že som vybrala o niečo lacnejší olej. Lacnejšie produkty v kozmetike neznamenajú okamžite to, že sú zlé. Práve naopak. Medzi nimi sa dá často, po dlhšom hľadaní, nájsť aj niečo dobré. A pri mojej bežnej objednávke som chcela vyskúšať aj niečo z lacnejšej kozmetiky. Práve preto som teda vybrala tento olej.

Olej, o ktorom rozprávam, je značky Kallos, ktorá je celkom známa. Doma mám dve masky na vlasy, pretože takisto, za málo peňazí získate veľa muziky. Masky sú veľké, za skvelú cenu a dokážu sa o vlasy postarať.

Tento olej s názvom Kallos LAB 35 som testovala viac ako mesiac a po tejto dobe môžem povedať, že som výsledky, najmä na svojich končekoch, videla.
Začnime však vôňou. To, čo si všimnete skoro ako prvé a celkovo to ovplyvní aj vaše vlasy počas dní, pokým si ich znova umyjete. Tie budú totižto naozaj krásne voňať. Minimálne pri použití tohto oleja, ktorý vonia naozaj krásne a ja som si vôňu hneď zamilovala.
Následne by som chcela spomenúť hustotu alebo aspoň to, akej konzistencie je olej. Ten nie je príliš hustý, vďaka čomu sa dá do vlasov veľmi jednoducho aplikovať a nechať pôsobiť. Mala som už aj hustejšie oleje, s ktorými sa však nedalo tak dobre pracovať, ako s týmto.
kallos LAB 35 vyživujúci olej

A aké boli výsledky? Najviac zmeny som si všimla na končekoch, ktoré som mala o niečo suchšie. Vlasy som si strihala niekedy v marci, takže končeky neboli až tak zničené, no pri bežnom používaní žehličky sa vysušia. Olej ich pekne zacelil. Olej používala aj moja sestra, ktorá má dlhé vlasy a mala niektoré končeky aj rozštiepené. Tie sa zacelili a vlasy vyzerali omnoho zdravšie.
Vlasy celkovo boli lesklé, krásne voňavé a vyživené.
Niektoré oleje mne osobne robia mastné vlasy, no pri tomto to tak nie je. Samozrejme, neaplikujem si ho už od korienkov, ale od cca polovice dĺžky vlasov a najmä na končeky.

Pre ľudí, ktorí majú suché vlasy alebo aj pre tých, ktorí chcú dobrý olej, za skvelú cenu, ktorý má nejaké účinky na vlasy, rozhodne odporúčam :)

2 komentáre :

  1. Ani jsem nevěděla, že má Kallos i oleje. Kdysi jsem měla jejich vlasovou masku a ta byla taky super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hair oil works amazing for nourishing hair. I always try to use it!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť