SOCIAL MEDIA

your own makeup palette

2. marca 2019
Nájsť paletku, v ktorej je všetko, čo potrebujete, je niekedy naozaj veľmi ťažké. Už neraz som sa pristihla pri tom, ako som rozmýšľala, že by som si najradšej vytvorila svoju vlastnú paletku, v ktorej by som mala všetko, čo potrebujem, a čo používam. V mnohých prípadoch by som tak mohla vziať len paletku a cestovať alebo niekam ísť.

Práve preto ma potešilo, keď som si nedávno všimla, že Mary Kay, značka, ktorú ste tu na blogu už mohli niekoľkokrát vidieť, pretože ju mám osobne veľmi rada, má niečo takéto. Stačí, keď si kúpite prázdnu paletku, ktorá má na spodnej časti magnet, a následne si do nej kúpite presne to, čo potrebujete.
Tým, všetko, čo potrebujete, myslím očné tiene, púdre s rozjasňujúcim efektom či farby na líčka. Výber je naozaj veľmi široký a rozmanitý, vďaka čomu si každý nájde presne to, čo potrebuje a čo mu bude vyhovovať.
Ja vám v dnešnom článku ukážem, čo som si do paletky naskladala ja a takisto vám rovno ukážem niektoré z produktov v "akcií".
Na začiatok, paletka je veľmi príjemných rozmerov. Vôbec nie je príliš veľká, a preto sa zmestí aj do stredne veľkej kabelky. Môžete mať tak pri sebe všetky základné produkty, ktoré by vám pri cestovaní alebo na nejakom podujatí nemali chýbať. Môžete vždy zakročiť, ak by sa vám zdalo, že sa vám mejkap nejako rozteká alebo ste sa niekde nechtiac chytili.
Do paletky sa zmestí aj jeden menší štetec, ktorý som použila na nanášanie púdru a lícenky. Veľmi dobre sa s ním manipuluje a skvelo zachytáva farbu, vďaka čomu nemusíte niekoľkokrát farbu "naberať".
Poďme teda na samotné výrobky, ktoré som si do paletky vyskladala.
Začnem zľava a prvý je tak púder s rozjasňujúcim efektom. Osobne, púdre väčšinou nenosím, pretože sa pri líčení snažím dávať na tvár toho, čo najmenej. Niekedy, najmä počas leta, na ňu nedávam nič. Práve preto som pri líčení použila tento púder ako rozjasňovač, pretože má naozaj perfektne rozjasňujúci efekt. Tvár vyzerá sviežo, prirodzene a veľmi dobre. Púder nie je ani ťažký a nevyzerá na pleti nijako umelo, vďaka čomu je vhodný aj na používanie na celú tvár.

Druhým výrobkom je farba na líčka, ktorú som si zobrala v celkom naturálnej farbe. Moc farbu na líčka nepoužívam, a preto som rozmýšľala nad tým, že ak si vezmem trochu tmavší a nie tak červený alebo ružový, mohla by som ho používať na kontúrovanie. tak sa aj stalo. Pri líčení, ktoré vám ukážem v tomto článku nižšie, som ho skombinovala s klasickým tmavším púdrom na kontúrovanie, ktorý používam a výsledok vyzeral naozaj skvelo. Veľmi dobre sa mi pracovalo aj so štetcom, ktorým som nanášala aj púder a takisto aj farbu na líčka.
Farba je krásne pigmentovaná a stačí naozaj málo produktu na to, aby na tvári vynikla.

Ďalej sa presunieme na tri menšie produkty, ktoré sú očnými tieňmi. Osobne sa cítim lepšie v tmavších farbách ako je napríklad tmavá fialová alebo zemité odtiene. Práve preto som stavila na tmavšiu fialovú. K takýmto odtieňom však väčšinou kombinujem niečo bledé, ako je bledá ružová alebo nejaký trblietavý odtieň, presne tak, ako to vidíte aj v paletke.
Osobne ma veľmi prekvapilo, aké krásne pigmentované sú tieto očné tiene. Nečakala som to, pretože poslednou dobou som sa stretla s presným opakom. Nie od tejto značky, ale nejako všetky paletky, ktoré som skúšala, ma sklamali. Preto ma príjemne prekvapilo, keď aj bledé tiene, ako napríklad táto ružová, boli na očiach vidieť hneď, už po prvom nanesení.

Ako môžete vidieť, so všetkými výrobkami som nad mieru spokojná. Ani jeden z nich nejako nepráši a výhodou je, že paletka má veľké zrkadlo, v ktorom sa dobre vidíte a môžete sa tak namaľovať veľmi jednoducho.
A keďže pri mnohých recenziách, ktoré často čítam, osobne ocením, keď bloger alebo autor článku pridá aj nejaké to "try on", pridávam vám sem aj ja, jemný mejkap, ktorý som práve za pomoci tejto paletky, vytvorila.
Ako môžete vidieť, stavila som na dva jemné farebné odtiene. Do vnútorného viečka som použila jemný ružový tieň a do vonkajšej časti som dala trblietavý tieň.
Na kontúrovanie, ktoré som však spravila tentokrát len veľmi jemné, som použila okrem klasickej kontúrovacej paletky, ktorú doma mám, aj farbu na líčka, ktorá celému kontúrovaniu dodala príjemnú naturálnu farbu. Všetko tak vyzeralo veľmi prirodzene a príjemne.
Na rozjasnenie, na vrch líc, som použila rozjasňujúci púder, taktiež z paletky, ktorý všetko príjemne zladil.
Všetko som to zakončila jemným ružovým rúžom, ktorý mi nedávno prišiel v krásnej valentínskej zásielke, takisto od Mary Kay.
A keďže veľmi rada experimentujem, tak som vyskúšala do tohto celého looku dať aj linky a tmavý rúž. Výsledok bol takisto perfektný. Inak povedané, takéto líčenie sa hodí na úplne všetko. 
To je k dnešnej recenzií všetko :). Čo vy a takéto paletky? Skladáte si radi "svoj vlastný" kozmetický produkt? :) 

13 komentárov :

  1. Taky se mi líbí, když si můžeš paletku poskládat podle sebe. Sice jsem tuto možnost ještě nevyzkoušela, ale je to skvělý nápad. Jo a líčení je pěkné. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Marti, kdyby si chtěla vyzkoušet paletku Mary Kay a jestě navíc s 50% slevou tak mi napiš na fcb :)
      https://www.facebook.com/denisa.pechancova

      Odstrániť
  2. Krásně sis paletku nakombinovala, je super, že Mary Kay tohle nabízí :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What a beautiful set! I love the pretty daytime look you created...as well as that ultra bold makeup look. So versatile!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Magnetické paletky jsou super, ale já se ve finále stejně moc nelíčím, takže to u mě končí tak, že mi stačí make-up,korektor a řasenka :D

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skvele si si ju vyskladala :) ja som si ju taktiež zamilovala :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mě vždy lákalo si poskládat vlastní paletku stínů od značky Mac, ale ta cena u té značky :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj,když se zaregistruješ v MK tak máš vše za polovinu! Napiš mi na FCB, poradím ti jak získat super slevy :)

      Odstrániť
    2. https://www.facebook.com/denisa.pechancova

      Odstrániť
  7. Paletka Mary Kay je úžasná a variabilní zaležitost bez které už si den neumím představit. Navíc je zde možnost získat ji komplet s 50% slevou i na další produkty a doplňky! Pro více info jak získat slevu mi napište na fcb :) https://www.facebook.com/denisa.pechancova

    OdpovedaťOdstrániť