SOCIAL MEDIA

pearl primer

7. februára 2019
Ahojte!

Dnes som si pre vás pripravila veľmi zaujímavý produkt, ktorý mňa osobne veľmi prekvapil. Ešte predtým, ako sa k nemu dostaneme, povieme si nejaký ten môj "kozmetický príbeh", ako to je u mňa už celkom normálne.

Keďže mám suchú pleť, nemám často nejaké vyrážky alebo nejaké problémy s pleťou. Okrem toho, že ju mám suchú a musím si ju krémovať pravidelne, nejaké väčšie problémy nebývajú. Nedávno som si však všimla jeden zaujímavý produkt, ktorým je podkladová báza pod mejkap. Doma jednu mám a som s ňou veľmi spokojná, no táto mala ešte funkciu rozjasnenia a minimalizáciu pórov.
Osobne, keď sa maľujem do školy alebo do mesta, trochu mejkapu si dám, aby som mala nejaký základ, na ktorý následne dám nejaké ďalšie produkty, napríklad rozjasňovač. Mnohokrát sa stáva aj to, že si mejkap nedám, pretože si zvýrazním len obočie, dám si špirálu a idem. Osobne mejkap teda nepoužívam na zakrytie "niečoho" na pleti. Keď si už mejkap dám, väčšinou tým aj končím. Nemám rada pocit "ťažkosti", ktorý na pleti je, keď na ňu dávate desiatky výrobkov.

Táto podkladová báza, ktorá má mimochodom názov Benefit The POREfessional Pearl Primer, ma však zaujala najmä z toho dôvodu, že rozjasňuje pokožku a pritom ju dokáže jemne vyhladiť. Keď sa zblízka pozriem na svoju tvár, póry nejaké veľké nemám, no pár ich tam je. A tak som sa teda rozhodla, že túto bázu vyskúšam. Ved', prečo nie? S podkladovými bázami som spokojná a táto má ešte pokožku aj rozjasní.
Výhodou je, že na e-shope ElNino.sk nájdete okrem tejto aj ďalšie druhy, ktoré vám určite sadnú a nejaký z nich si vyberiete.

Od značky Benefit som doma nemala zatiaľ nič. Keď tak premýšľam, ani som nad touto značkou nejako neuvažovala, pretože som s ňou do styku neprichádzala. Až nedávno som si prechádzala ElNino.sk a všimla som si, že tam majú niekoľko výrobkov od Benefitu. Za vyskúšanie nedáte nič, že? A tak som vyskúšala.

Začnime tým, čo vidíme hneď, ako sa pozrieme na výrobok a tým je obal. Existuje naozaj len veľmi málo značiek, ktoré majú takéto zaujímavé a na prvý pohľad hneď príťažlivé obaly. Keď má značka prepracovaný a pekný obal, mám v hlave akoby také svetielko, ktoré zasvieti a niečo v mojom vnútri mi hovorí, že by to mohla byť kvalitná a dobrá kozmetika.
Benefit takouto kozmetikou naozaj je.
A aký bol teda samotný výrobok?
Vôňa výrobku je veľmi príjemná, nie je príliš silná, a preto sa vám s výrobkom hneď ako ho otvoríte dobre pracuje. Mám rada výrobky, ktoré voňajú jemne, pretože ak je produkt veľmi aromatický, zdá sa mi niekedy až umelý.

Konzistencia výrobku je podobná redšiemu krému. Dobre sa vďaka takejto konzistencií s produktom pracuje, dá sa jednoducho aplikovať na pokožku a nezanecháva žiaden mastný filter. Už pri aplikácií cítite, ako je pokožka vyhladenejšia.

Celkový výsledok je naozaj na nezaplatenie. Síce bázy pod mejkap nepoužívam, môžem vám povedať, že táto naozaj pokožku vyhladila a krásne ju rozjasnila. Rozjasnenie bolo vidieť aj cez mejkap, pretože pokožka nebola "mdlá" a mala prirodzenú farbu.
Rozjasnenie je pre mňa naozaj veľkým plusom v tomto výrobku, pretože pokožka nie je len "vyhladená" a perfektne pripravená na nanášanie mejkapu, ale takisto vyzerá skvelo, prirodzene a má krásnu farbu.
Množstvo produktu, ktoré si musíte dať na pokožku, nie je vôbec veľké, vďaka čomu vám vydrží jedno balenie na naozaj veľmi dlho.

Myslím, že to je z dnešnej recenzie úplne všetko. Čo si o tomto produkte myslíte vy a používate bázu pod mejkap? :)

10 komentárov :

  1. Bázu väčšinou nepoužívam, ale táto vyzerá zaujímavo, tiež mám suchú pleť, tak by mi mohla vyhovovať :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kolem Benefitu neustále chodím a většinou sáhnu po jiné značce, ale možná jí přece jenom zkusím. Obaly maj krásný!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jo okolo Benefitu chodím neustále a ještě jsem si nic nepořídila, ale ráda bych :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. This primer looks great. Love Benefit products!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já bázi pod make-up používám velmi málo. Za svojí dobu, kdy se líčím jsem jich vyzkoušela málo. Teď už mám nějakou dobu od Nyxu a ten je fajn.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já se příliš nemaluji, ale neuvěřitelně se mi líbí i vzhled té tuby, že bych snad po ní i šáhla :D

    Gabux | Poslední článek

    OdpovedaťOdstrániť