SOCIAL MEDIA

beauty tip: Glam Glow mask

7. januára 2019
Dnes som si pre vás pripravila ďalší kozmetický produkt, ktorý by som vám chcela predstaviť. Dnes to nebude žiadna dekoratívna kozmetika a ani žiadny krém či sprchový gél. Dnes to bude recenzia na jednu pleťovú masku, ktorú som vyskúšala.

A o akú masku ide?
Je to maska Glam Glow Flashmud Brightening Treatment. O tejto maske som nikde nečítala, nikde som ju ani nevidela, a práve to bol aj dôvod, prečo som si hovorila, prečo ju neskúšať. Masku som našla na internetovom obchode ElNino.sk za úplne perfektnú cenu.

Ako mi maska prišla, dosť som bola prekvapená. Maska je naozaj maličká, a preto som rozmýšľala, na koľkokrát mi asi vyjde. Hneď po prvej aplikácií som však zistila, že vyjde na naozaj mnoho použití, pretože na jednu aplikáciu vám stačí naozaj malé množstvo produktu.

Doma mám niekoľko masiek. Niektoré sú na vyčistenie, niektoré zas proti suchej pokožke a iné napríklad proti čiernym bodkám. Po všetkých mám úplne rovnaký pocit. Vždy, keď si ich dám, moja pleť je čerstvá a vyčistená. Len málokedy majú masky na mňa iný účinok. Táto maska je na rozjasnenie pleti, a preto som bola zvedavá, akú funkciu bude mať.
Asi ako väčšina, tak aj ja som mala celkom ťažkú stravu počas celých sviatkov. Moja pleť si to asi odniesla najviac. Keďže obyčajne nemávam žiadne problémy s pleťou, pár pupáčikov sa mi objaví vždy, keď jem niekoľko dní po sebe viac nezdravo (napríklad McDonald a podobne..) A tak medzi sviatkami som si spravila jeden deň, kedy som aj masku vyskúšala.
Poviem vám, moja pleť nebola len vyčistená a akoby "znovuzrodená", ale takisto aj rozjasnená. Pleť bola zjednotená, mala rovnakú farbu aj na tmavších častiach a cítila som sa omnoho lepšie. Maska sa veľmi jednoducho nanáša a má krásnu vôňu.
Na pleť si masku nanesiete krúživými pohybmi a necháte zaschnúť a pôsobiť približne 20 minút. Po pár minútach maska zaschne tak, že vám ju na pleti ani nevidno.
Následne, po približne dvadsiatich minútach, masku jednoducho dáte dolu pomocou vlažnej vody. Maska ide veľmi jednoducho dolu. Následne si jemným uterákom pleť utrite.
Ja som si po pár minútach natrela pleť aj hydratačným krémom, pretože ja mám vždy po použití masky a následnom umývaní pleť veľmi vysušenú.
Maska je aj veľmi kompaktná, všade sa zmestí. Jej konzistencia je jemne hustá, jednoducho sa nanáša na pleť a rýchlo schne, takže vám nikde nebude odpadávať alebo odkvapkávať. V maske sú aj jemné kúsky, ktoré dokážu spraviť aj mierny peeling pokožky.

Ja som osobne s touto maskou veľmi spokojná a budem ju používať na pravidelnej báze. A čo vy? Aká je vaša obľúbená maska na pleť?

13 komentárov :

  1. glamglow is one my favorite skin-care brands. I love their facemasks, but I haven't tried this one yet! My favorite is gravitymud... but I also love their face moisturizer! it gives you a little glow! have you tried it?
    TheNotSoGirlyGirl // Instagram // Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle značku vůbec neznám, ale docela mě zaujala :) Já mám ráda masky od Lavery nebo Baley :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já měla vzoreček bílé masky a byla fajn, za tu cenu mi nepřijde nic extra. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne táto veľmi sadla, keďže mi nevysušuje zbytočne pleť :) Ale samozrejme, každému niečo iné :)

      Odstrániť
  4. Já mám ráda jakékoliv jílové pleťové masky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá dobře :) na maskách je podle mě nejlepší to, když ti navodí takový ten pocit znovuzrození :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem svou oblíbenou masku asi ještě nenašla. Fajn jsou ty nejnovější od Lorealu. Tuhle vůbec nepoznám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  7. This sounds amazing!

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Po maskách Glam Glow pokukuji roky, už jsem jednou měla v košíku menší balení, které je za přijatelnou cenu, ale nakonec jsem si ho nekoupila. Stále váhám kvůli ceně.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť