SOCIAL MEDIA

beauty tip: Ziaja

20. novembra 2018
Ahojte,
dnes mám pre vás malú recenziu na tri produkty, ktoré som nedávno otestovala. Všetky tri sú od značky Ziaja. Túto značku som začala používať už pred niekoľkými rokmi a môžem vám povedať, som s ňou naozaj veľmi spokojná. Najradšej od nich mám masky na vlasy, ktoré perfektne regenerujú a ošetrujú vlasy.
Dnes som si však vybrala iné tri výrobky, ktoré nemajú ani jeden dočinenia s vlasmi. Chcela som si nájsť nových favoritov a môžem vám povedať, podarilo sa.
Ako prvý výrobok, ktorý tu pre vás mám je Hydratačný a regeneračný krém na suchú pleť s avokádom. Môj výber spočíval najmä v tom, že mám veľmi rada avokádo. Okrem toho, že táto potravina má perfektné účinky na telo zvnútra, počula som aj o mnohých kozmetických výrobkoch, ktoré mali nejaký ten výťažok z avokáda. Nikdy som však nič takéto neskúšala, a preto som si hovorila, že by nebolo na škodu takýto výrobok skúsiť.
 
Krém naozaj krásne vonia. Je to prírodná a veľmi príjemná vôňa. Veľmi ma potešila aj hustota krému. Krém je hustý, vďaka čomu okamžite regeneruje pokožku, pekne sa vsiakne a nezanecháva mastný filter. Použila som ho ráno a hydratoval počas celého dňa. Často sa mi totižto stáva, že mám na pokožke počas dňa suché miesta. Pri tomto som nič také nemala.
Aj napriek tomu, že má krém hustejšiu konzistenciu sa dá jednoducho aplikovať na tvár a skvelo sa s ním pracuje.
Mám teda ďalší obľúbený krém, ktorý budem teraz pravidelne používať a som neskutočne nadšená, pretože som len nedávno jeden spotrebovala a potrebovala som niečo nové a účinné. Našla som! Ak máte teda problém ako ja a pokožku máte suchú, určite by som na vašom mieste stavila na tento krém.
Druhým produktom, ktorý tu pre vás dnes mám je micelárne mlieko. Počuli ste už o micelárnom mlieku? Ja totižto nie. S micelárnou som sa stretla maximálne tak vodou, ktorú používam na pravidelnej báze. Keď som si všimla toto mlieko, okamžite som vedela, že ho vyskúšam. Na odličovanie vždy používam micelárnu vodu na pleť a na oči a ústa používam klasické odličovacie mlieko. Keďže toto micelárne mlieko obsahuje látky, ktoré uľahčujú odličovanie, môžem ho používať bez problémov aj na celú pleť. Produkt naozaj veľmi rýchlo odlíči celú pleť.
Klasické mlieka takto nepoužívam, pretože sú hustejšie a dosť sa mi miešajú neskôr s mejkapom. Toto mlieko má však veľmi príjemnú, stredne hustú konzistenciu a rozpúšťa mejkap či iné druhy kozmetiky veľmi rýchlo a jednoducho.
Výhodou je aj to, že pri micelárnych vodách sa mi často stáva, že mám po odlíčení suchšiu pleť. Po použití tohto mlieka mám však pleť jemnú a hydratovanú.
Okrem toho mlieko nijako oči alebo okolie úst nedráždi, a preto ho môžete používať úplne na celú pleť. Tu som si takisto našla nového favorita.
Tretím a takisto aj posledným výrobkom je intímny gél, ktorý ma zaujal hneď, ako som si ho všimla. Intímne gély doma používame všetky tri - ja, sestra aj mamina. Vždy sa snažím skúšať nejaké nové, ktoré by mohli byť tiež dobré. Od Ziaja som ešte nič na intímnu hygienu neskúšala, a tak som bola zvedavá.
Prvá výhoda tohto výrobku bola najmä veľkosť balenia. Keď ste doma tri a používate rovnaký výrobok, veľkosť 250 ml, čo je priemerná veľkosť iných výrobkov, ktoré používame, je dosť malá. Tento intímny gél má až 500 ml, čo je naozaj dostatočná veľkosť a konečne nám vydrží omnoho dlhšie!
Druhá výhoda je to, ako krásne tento intímny gél vonia. Nie je to nejaká silná vôňa, ale príjemná a jemná. Vonia bylinkovo, po kamilkách.
No a poslednou a tou najdôležitejšou výhodou je to, že nijako nedráždi a je veľmi jemný k pokožke. Vyhovoval nielen mne, ale aj sestre a mamine :)
Tretí výrobok sa stal takisto veľkým favoritom :)

A čo vy a výrobky Ziaja? Skúšali ste už nejaké? :)

10 komentárov :

  1. Od Ziaji už jsem vyzkoušela kdeco. Nejraději mám asi Cupuacu řadu a denně používám micelárky, i když od těch se chci trošku odprostit. Ale třeba gely na intimní hygienu nebo sprcháče jsou fajn :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau, tú cupuacu radu som ešte neskúšala, ale skvelý tip! Určite rada vyskúšam :)

      Odstrániť
  2. Já od nich měla jen pár výrobků a s většinou jsem byla taky velmi spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som bola len spokojná, a preto by si určite mala vyskúšať aj tieto! :)

      Odstrániť
  3. Ziaja je úplna topka, veľmi by som chcela vyskúšať všetky 3 produkty <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ziaja produkty se mi moc líbí a ráda bych je taky vyzkoušela :) mám v plánu si něco koupit k Vánocům o této značky :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ziajau miluji, nejraději bych vyzkoušela všechno. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tahle značka jde celkem mimo mě.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť