SOCIAL MEDIA

favourite songs

23. augusta 2018
Neviem ako vy, ale ja milujem hudbu. Dobrá hudba mi dokáže zlepšiť náladu, dokážem sa pri nej zrelaxovať a skvelo sa pri nej cvičí. Už viac ako rok používam aplikáciu Spotify (dokonca som si ju hneď aj predplatila, pretože mi neskutočne vyhovuje), kde si vytváram playlisty, ukladám hudbu a jednoducho sa mi veľmi hodí. Je to aj vďaka tomu, že tam vždy nájdem nejaké nové piesne, skvelé playlisty a rovnako tam počujem vždy nové pesničky hneď, ako sú vydané.
Dnes som si pre vás pripravila článok,v ktorom vám spomeniem pesničky (novšie, staršie), ktoré teraz neustále počúvam.

Po vydaní pesničky FRIENDS, ktorú mala Anne-Marie s Marshmellom, som si ju začala všímať tak viac. Začala som ju sledovať na Instagrame, počúvať viac jej hudbu a zistila som, že skoro každú pesničku od nej milujem. Medzi jej nové ako 2002, Don't Leave Me Alone či Friends milujem! Texty v pesničkách sú veľmi pravdivé a hudba je jednoducho skvelá :)

 Rovnako ako Anne-Marie, takisto som si nedávno začala všímať aj Halsey. Jej pesnička Him&I, ktorú má s G-Eazym, bola hitom, ktorý som počúvala v priebehu celého decembra a takisto aj na začiatku roku. Jej hlas je veľmi výnimočný a pesnička Eastside, ktorú má spolu s Khalidom, som si zamilovala okamžite.
 Sia nikdy nesklame. Spolu s Labrinthom a Dtiplom vytvorili naozaj perfektnú pieseň Audio, ktorá ma hneď dostala :)
A ak máte radi aj trochu bláznivé piesne, určite by ste mali staviť na Fake ID.
 Ľudia, ktorí ma poznajú vedia, že milujem skupinu Imagine Dragons, a preto ich dve najnovšie pesničky Born To be Yours a Natural, počúvam teraz stále.
A čo počúvate vy? :)

10 komentárov :

  1. Anne-Marie jsem si taky hrozně zamilovala, má všechny písničky skvělé a ona jako osobnost je úžasná! Písnička Leave a Light On se mi taky moc líbí :) já si v poslední době oblíbila hudbu od The Vamps :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od tých pesničky nepoznám, takže ďakujem za tip! ♥️

      Odstrániť
  2. Poslednú dobu som mala neskutočný problém s tým nájsť také piesne, ktoré by ma skutočne oslovili a naozaj sa mi páčili. Taktiež ma už prestali baviť moje opočúvané piesne, takže to, že si s nami zdieľala svoj momentálny playlist, je absolútne skvelé. :) Už sa teším, že sa započúvam do niečoho nového. :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jee tak to som rada! Dúfam že si si našla nejakých obľúbencov 🙂

      Odstrániť
  3. Z výběru znám asi jen jednu, ale ráda si poslechnu zase něco nového. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsem asi hrozně zastaralá, ale žádnou písničku vůbec neznám :D Nový album od 5SOS jsem celý neslyšela, takže Youngblood neznám, ale líbí se mi ta pilotní písnička Want You Back (teď doufám, že se to tak jmenuje :D :D).
    Jinak co momentálně poslouchám, tak je to nový album od BTS Love Yourself: Answer, pak Bboom Bboom a Baam od Momoland a pak klasika jako moje milovaný Oasis :)

    Karolína & Korea v Česku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tipy! Pesničky nepoznám takže idem rovno na to! ☺️

      Odstrániť