SOCIAL MEDIA

beauty tip: Mary Kay

19. júna 2018
Ahojte,
dnes mám pre vás ďalší kozmetický článok, v ktorom sa budeme baviť o značke Mary Kay. Túto značku mám veľmi rada, pretože všetky ich výrobky, čo už to boli rúže, mejkapy alebo nejaké krémy, mi veľmi dobre sadli a skvelo sa mi s nimi pracovalo. Práve preto som veľmi rada, že vám môžem predstaviť aj ďalšie výrobky, ktoré mi len nedávno prišli a som z nich nadšená.

Mám tu dnes pre vás hneď niekoľko rôznych výrobkov, ktoré ma okamžite zaujali.
 Ako prvé vám predstavím krásny parfum, ktorý ma okamžite zaujal. Jeho názov je Journey a je to perfektná vôňa, ktorá sa hodí na leto. Je to najmä z dôvodu, že je vôňa jemná, ženská a kvetinová. Pri opise vône je napísané, že sa hodí ženám, ktoré vedia žiť a každý deň si vychutnávajú. Presne o tomto som písala nedávno v jednom článku, kde som spomínala, aké je dôležité žiť pre prítomný okamih. Táto vôňa je akoby symbolom toho všetkého, čo som spomínala a hovorila.
Veľmi sa mi páči aj flakón vône, ktorý je jednoduchý a vystihuje úplne všetko. Vo vnútri krabičky nájdete aj nádherný odkaz "Life is your's to explore." 
Ja som na leto potrebovala nejakú vôňu, pretože všetky, ktoré som mala, sú ťažšie a na leto a teplé mesiace sa nehodia. Práve to bol aj dôvod, prečo som sa veľmi potešila tejto vôni, na ktorú by ste mali určite staviť aj vy! :)
Pri výbere vône ma často zaujme aj jej zloženie a vôňa Journey má takéto:
  • Vrchné tóny: ľadová mäta, potočnica a lekno
  • Stredné tóny: Divoká frézia, Flox, pivonka East Hampton a biely arabský jazmín
  • Spodné tóny: Ruža Heritage, marhuľové pižmo a vôňa dreva na morskej pláži
 Druhým výrobkom je fixačný sprej. Asi mi niekto neuverí, pretože pri množstve kozmetiky, ktoré mám doma je to naozaj neuveriteľné, no doteraz som doma nikdy nemala fixačný sprej. Neviem ani sama prečo, asi to bolo preto, lebo som ho nikdy nejako nevyhľadávala a vždy, keď sa stalo, že mi mejkap pomaly schádza z pleti, tak som si ho opravila, no zistila som, že je to perfektná vecička, ktorú som mala mať doma už veľmi dlho! V ten deň, ako mi prišiel som sa práve chystala do mesta za kamarátkou. Vonku bolo naozaj veľké teplo a tak som si povedala, že fixačný sprej hneď vyskúšam. Okrem mojej klasickej linky som si dala aj očné tiene a bola som zvedavá, ako celý mejkap fixačný sprej udrží. A výsledok? Udržal ho perfektne! 
Celý deň sme chodili po meste, bolo neskutočne teplo a aj napriek tomu mejkap držal. Keď som prišla domov, mala som ho úplne celý na sebe, očné tiene akoby neboli ani dotknuté a ja som bola úplne nadšená. 
Ak teda ani vy doma žiadny nemáte alebo máte a chcete skúsiť aj iný, určite stavte na fixačný sprej od Mary Kay, ktorý fakt perfektne na pleti drží. 
 A teraz sa presunieme na štetce, na ktoré som sa tešila asi najviac zo všetkého! Na štetcoch si dávam záležať, pretože práve vďaka nim sa mi vždy dobre pracuje s ostatnými výrobkami ako napríklad mejkapom, očnými tieňmi a podobne. Štetce od Mary Kay dostali odo mňa hneď plus, keď som videla, ako sú krásne zabalené. V matnom obale, každý samostatne. Takáto, možno pre niekoho maličkosť, je pre mňa niečo, vďaka čomu viem, že sa k značke vrátim aj nabudúce. 
Mám tu dnes pre vás rovno päť rôznych štetcov, ktoré sa zapáčia určite aj vám. 
Sada týchto štetcov obsahuje: 
  • Štetec na púder
  • Štetec na očné tiene
  • Štetec na farbu na líca
  • Štetec na záhyb oka
  • Štetec na tieňovanie očí
Hneď po prvom chytení štetcov do ruky môžete vidieť, ako vám dobre padnú do ruky. Štetinky sú veľmi príjemné, mäkké a veľmi dobre držia produkt. Jednoducho sa s nimi manipuluje a pracuje. Výhodou je, že štetce nie sú príliš ťažké ani nijak dlhé alebo veľké. Skvelo padnú do ruky. 
Ja som s týmito štetcami veľmi spokojná a stali sa hneď mojimi obľúbenými, pretože okrem toho, že sa s nimi perfektne pracuje, vyzerajú úplne úžasne!! A dizajn je pre mňa pri výrobkoch takisto veľmi dôležitý :) 
A úprimne, tieto štetce patria medzi najlepšie, aké som zatiaľ mala.

8 komentárov :

  1. Thanks a lot :D

    All products sounds amazing my friend. I'm curious to try all brushes :D

    NEW REVIEW POST | MMUK MAN: IT'S URGENT YOU MEET IT!!!! :O
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mary Kay kozmetiku som nikdy neskúšala, nejak sa k nej neviem dostať :D kažopádne ma najviac zaujali tie štetce, hlavne to, že je na každom nápis na čo sa používa. Určite to využijú dievčatá, ktoré s make-upom začínajú :)
    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Interesting products!
    Have a nice day!
    paulan-official-blog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. The brushes look amazing, I am looking for some new ones and these look AMAZING.
    Lovely review and products my dear.

    take a look at my Blog and my Instgram

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky bych byla nejvíce nadšená z těch štětcù, i když jsem tuto značku ještě nezkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mary Kay is a great Brand. It has really amazing products!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty štětce jsou krásné a fixační sprej mě zaujal, ještě jsem nenašla žádný skvělý :D Ale je pravda, že teď ho ani nepotřebuju, protože mám skvělý makeup, který drží od NYXu.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. fixačný sprej mám doma a tento je naozaj super <3

    OdpovedaťOdstrániť