SOCIAL MEDIA

beauty tip: Dermacol

8. júna 2018
Ahojte! Dnes tu mám pre vás trochu dlhší článok s mnohými produktami od Dermacol, ktoré mi nedávno prišli a ja nemôžem byť viac spokojnejšia než som! Tieto produkty musíte jednoducho vyskúšať aj vy.
Je toho naozaj viac než dosť, a preto sa po poradí pusťme do toho :)
Ako prvé tu mám pre vás sprchové gély, ktoré ma dostali okamžite! :) Určite tieto Dermacol sprchovacie gély poznáte. Mne sa na nich neskutočne páči to, že sa predávajú za skvelú cenu, sú veľké, pokožka po nich vonia krásne veľmi dlho a takisto ich nájdete v mnohých rôznych "príchutiach", takže si určite nájdete svojho obľúbenca. Dermacol takisto máva aj rôzne limitované edície a sezónne ponuky, vďaka čomu sa práve so sprchovými gélmi prispôsobuje obdobiu, ktoré práve nastáva. Dnes mám pre vás tieto tri druhy sprchových gélov. Vône sú naozaj veľmi zaujímavé a sú to papája & mäta, marhuľa a melón a posledný je vanilka & marhuľa. Všetky tieto vône sú spojeniami dvoch "látok", ktoré som ešte nikdy takto v kombinácií nemala a poviem vám, voňajú naozaj perfektne. Dizajn ružového sprchového gélu je ako stvorený na leto! Ak patríte medzi ľudí, ktorí nakupujú aj podľa obalu, určite vás tento hneď dostane. 
Ani sama neviem, čo by som k týmto sprchovým gélom dodala, pretože sú to perfektné sprcháče, ktoré mám doma neustále. Vždy, keď jeden spotrebujem, stavím na ďalší a skúšam stále nové a nové. Ak aj vy hľadáte sprchové gély na celé leto, určite kúpte hneď všetky tri a striedajte to tak, ako to plánujem aj ja!
Pri sprche ešte ostaňme. Neviem ako vy, ale ja vždy, keď vyjdem zo sprchy, zoberiem do rúk nejaké telové mlieko a natriem sa ním. Mám akoby lepší pocit, cítim sa lepšie a tým, že mám suchú pokožku, je to pre mňa aj taká menšia nutnosť. Keď mi prišli tieto telové mlieka, veľmi som sa potešila, pretože som mala jedno od inej značky, ktoré vôbec nehydratovalo a tak som chcela vyskúšať niečo nové. 
Urea Body Milk je hydratačné telové mlieko, ktoré je vhodné na všetky typy pokožky. Urea intenzívne hydratuje pokožku a celé telové mlieko perfektne vonia. Okamžite som si ho zamilovala, pretože mlieko nie je príliš tuhé a veľmi jednoducho sa rozotiera na pokožku. Takisto sa aj veľmi rýchlo vstrebáva, vďaka čomu sa s ním dobre pracuje a keď sa oblečiem do pyžama, nemám ho po celom oblečení. 
Karité Body Milk je telové mlieko pre suchú a veľmi suchú pokožku, čo je vytvorené presne pre mňa! Toto telové mlieko mi sadlo ešte viac, ako to predtým práve kvôli suchej pokožke, ktorú mám. Takisto ako s tým predchádzajúcim, s týmto sa veľmi dobre pracuje a tá vôňa! Vonia naozaj krásne. Karité je maslo, ktoré perfektne hydratuje a za pomoci panthenolu zjemňuje pokožku. 
Ak hľadáte nejaké telové mlieka, určite stavte na jedno z týchto. Sú veľké (majú 250 ml) a vydržia dlho, pretože netreba použiť vôbec veľa produktu.
Niečo veľmi podobné, ako telové mlieko s Karité tu mám aj regeneračný telový krém pre suchú a veľmi suchú pokožku Karité Body Cream, ktorý vonia presne tak isto, ako aj telové mlieko, len je trochu hutnejšej konzistencie. Začala som ho používať najmä na pleť, pretože práve tam trpím na suchú pokožku. Najhoršie je to v oblasti čela, kde mi tento krém naozaj veľmi pomáha. Okrem toho tento krém zjemňuje, vyživuje a takisto vďaka obsahu antioxidantov spomaľuje starnutie pokožky. Výhodou tohto krému je aj to, že sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva nepríjemný mastný povlak na pokožke, vďaka čomu ho môžem používať aj ráno a hneď si naň môžem naniesť aj mejkap.
Aj napriek tomu, že v lete si možno niektorí myslia, že je to so suchou pokožkou lepšie, musím ich vyviesť z omylu. Počas leta som na tom rovnako a niekedy aj horšie, najmä počas dovolenky v zahraničí, keď sa kúpem v morskej vode. Tá dáva zabrať nielen mojim vlasom, ale takisto aj pokožke. Som si istá, že si tento krém so sebou vezmem aj na dovolenku, kde sa bude o moju pokožku skvelo starať.
Počas leta hydratácie nie je nikdy dosť. Samozrejme, neplatí to len počas leta, ale najmä počas neho. Práve preto pri hydratácií ostaneme. Počas teplých mesiacov sa snažím dávať si pozor na svoj pitný režim. Stiahla som si na to dokonca aj aplikáciu do mobilu, aby som si bola istá, či pijem dosť.
S týmto mám naozaj veľký problém, pretože občas si večer spomeniem, že som za celý deň vypila dve kávy a jeden malý pohár vody. A práve preto som sa rozhodla, že si na to budem dávať väčší pozor a presne to robím nielen s "vnútornou" hydratáciou, ale takisto aj s tou vonkajšou a niekoľkokrát denne (ak som doma) si pleť natieram. Skvelým pomocníkom pri hydratácií preli je hydratačný krém Aqua Beauty Moisturizing Cream, ktorý vám zaisťuje 24 hodinovú hydratáciu. Samozrejme, najlepšie je, ak stavíte na pravidelné krémovanie, pretože predsa, pokožka sa spotí, niekoľkokrát sa jej počas dňa dotknete, umyjete si ju, sprchujete sa a krém sa pomaly vytráca. Ja som však s týmto krémom neskutočne spokojná. Z tejto rady som už jeden krém mala, bol to gél-krém a bol naozaj perfektný, no nejako som si ho znova nestihla kúpiť, pretože som skúšala aj iné a teraz, keď sa ku mne dostal tento, som si ho postavila na čestné miesto, kde mávam krémy, ktoré používam denno-denne. 
Krém má takisto aj príjemnú konzistenciu. Nie je príliš hustý, ale ani riedky a veľmi rýchlo sa vstrebáva :)
Samozrejme, nesmiem zabudnúť ani na hydratačný gél, ktorý je v tejto rade takisto. Tento gél nielen, že vyčistí a odlíči, ale takisto aj tonizuje a samozrejme, hydratuje. Veľmi sa mi páči, ako jednoducho odlíči aj ten najodolnejší mejkap. Po odlíčení mám pokožku príjemnú, veľmi jemnú a cítim sa veľmi sviežo. Používa sa veľmi jednoducho, gél nanesiete na jemne vlhkú pokožku a krúživými pohybmi ho napeníte. Potom ho už len zmyte jemne vodou a celý gél spolu s mejkapom zmizne.
Tak a tieto tri krémy ma úplne dostali! Tak krásne balenia určite presvedčia o kúpe aj vás. Tieto krémy sú určené pre mladú pleť. Majú špeciálne vyvinuté zloženie, ktoré sa hodí aj na mladučkú pleť. V dnešnej dobe je veľmi veľa agresívnej kozmetiky, ktorá má v sebe všelijaké zložky. Každý druhý krém má aj formulku "proti vráskam", a preto mladé baby si vyberajú len veľmi ťažko nejaké krémy. Poznám to z vlastnej skúsenosti. Všetky krémy, ktoré som si chcela kúpiť neboli pre mňa vhodné a tie, ktoré som si s radosťou kúpila som po príchode domov zistila, že ich môžem dať mamine, pretože pre mladú a jemnú pokožku vôbec neboli. Dnes ešte stále vyhľadávam jemnejšie krémy, ktoré mojej pokožke pomôžu. Síce už nemám 15 a moja pokožka sa samozrejme zmenila, myslím si, že v dvadsiatke ešte stále nemusím riešiť nejaké vrásky, a preto radšej stavím na takéto krémy. 
Jemne ružový krém je skľudňujucí krém pre mladú pleť. Je to ultra ľahký pleťový okrém, ktorý je obohatený o harmonizujúcu vôňu hrušky a melónu. Takúto kombináciu vôní som doteraz nikdy nemala a poviem vám, že vonia naozaj krásne! Tieto krémy môžete používať ráno aj večer na vyčistenú pleť, ale takisto aj ako pleťovú masku, ktorá sa o vašu pleť krásne postará. 
Ďalším je rozjasňujúci krém pre mladú pleť. Takisto ako tento predtým, je to ultra ľahký pleťový okrém, ktorý je obohatený o nádhernú jemnú vôňu malín a lesného ovocia. Táto vôňa ma úplne dostala. Je jemná, príjemná na leto a na pokožke ju cítiť veľmi dlho. Tento špeciálne vyvinutý krém perfektne regeneruje mladú pleť. Na pleti je príjemný, nie je ťažký a vôbec som si neuvedomovala, že na pleti niečo mám. 
Posledným je hydratačný krém pre mladú pleť. Je to ultra ľahký pleťový okrém, ktorý je obohatený o nežnú vôňu marhúľ a vanilky. Keď som si prečítala kombináciu vôní, okamžite som tento krém otvárala a voňala, ako úplne prvý zo všetkých produktov a poviem vám, že je to úplne úžasná vôňa! Veľmi príjemná a jemná, na ktorú sa okamžite naviažete. Tento krém som si neskutočne obľúbila a hneď som si ho odložila na bok. Používam ho pravidelne, pretože na leto sa hodí nielen svojou vôňou, ale aj tým, ako dokáže perfektne hydratovať pokožku, no pritom je ľahký a vôbec pleť nezaťažuje. 

Takže, toto by boli všetky produkty, ktoré som pre vás mala. Musím povedať, že som s nimi neskutočne spokojná a všetky z nich som si zamilovala hneď na prvé použitie. Určite mi dajte vedieť, aké ste skúšali vy, zaujali vás alebo ktoré si plánujete kúpiť! :) 

10 komentárov :

  1. Love all of these products Thanks for the review xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2018/03/fashion-in-marina-mirage.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Amazing this products dear :) kiss

    http://denimakeup95.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. So many wonderful products! The packaging is fantastic on all of them. I hope they work out well for you :)
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dermacol products are wonderful.
    Those are a lot of products
    I'm sure you are so happy to try them all out.

    Ann
    https://roomsofinspiration.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Některé obaly jsou opravdu velmi povedené. Líbí se mi všechny výrobky, ale nejvíce ty sprchové gely.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejvíce mě zaujal a láká ten nový sprchový gel s vůní Papája & Máta, nejspíše ho prubnu až na něj někde v drogérii narazím :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tie sprchové gély majú naozaj krásne obaly, ale to asi všetky produkty. A tie tri krémy <3

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty krémy vypadají dobře :) Škoda že mi Dermacol nevyhovuje. Měla jsem od nich ty sprchové gely a osypala jsem se po nich :( :D

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Love these shower products you've shown here!

    www.fashionradi.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sprcháče od Dermacol mám ráda, ale to balení by mohli otočit, nejednou se mi stalo , že jsem sprcháč nedovřela a část vytekla, tělová mléka a krémy nevypadají vůbec špatně :-)

    OdpovedaťOdstrániť