SOCIAL MEDIA

perfect eyebrows

1. marca 2018
Obočie je jednou z najdôležitejších častí našej tváre. Niekde som čítala, že je to práve taká časť, ktorú si mnohí všimnú hneď ako prvú. Úprimne povedané, ja som na obočie dosť "zaťažená", a preto si ho všímam skoro vždy, ako prvé alebo hneď po očiach ako druhé. Práve preto sa vždy snažím o svoje obočie starať čo najlepšie a vždy si vyberať presne také výrobky, ktoré tomu obočiu dodajú nielen dobrý tvar, ale aj dobrú farbu.
Výber farby mnohé dievčatá či ženy podceňujú a úprimne, na začiatku som ho dosť podceňovala aj ja. Nejako som nedbala moc na farbu, vedela som len to, že potrebujem nejakú tmavšiu, keďže mám obočie tmavšie. Veľmi dlho som na obočie používala tiene, ktoré však neboli tak dobré, ako som chcela alebo ako som očakávala. Farba bola vždy o niečo bledšia a s obočím som nikdy nebola dostatočne spokojná.

Nedávno som však na internetovom obchode ElNino.sk našla naozaj perfektnú paletku od značky Makeup Revolution a hneď som po nej siahla. Okrem perfektných tmavých farieb na obočie sa v nej toho ukrýva omnoho viac!
Na začiatok vám sem však napíšem to, že paletka Makeup Revolution Ultra Brow má niekoľko druhov. Nájdete ju v bledších aj tmavších odtieňoch. Ja som zobrala tmavé odtiene a zdá sa mi, že to bola aj najtmavšia varianta. V paletke nájdete okrem tieňov na obočie, ktoré sú tam štyri (od bledšej po najtmavšiu farbu) aj dva farebné "gély" na obočie, vďaka ktorým má obočie pekný tvar, je uhladené a lepšie tvar aj drží po celý deň, highliter a nechýba ani bledá farba pod obočie - k tej sa dostaneme a poviem vám k tomu niečo viac. Okrem toho nájdete v paletke ešte pinzetu (ktorá ma milo prekvapila, pretože pinziet nie je nikdy dosť a taká maličká sa hodí do kozmetickej taštičky vždy), dva štetce na nanášanie a jednu ceruzku.
Farby mi perfektne sadli. Najlepšie mi sadla posledná, najtmavšia varianta a bledšie odtiene používam už len na dokončenie obočia na začiatku. Práve to je jednou z dôležitých vecí. Obočie by nemalo byť len tak "seknuté" niekde na začiatku, ale malo by sa jemne tieňovať, aby vyzeralo prirodzene.
Veľmi sa mi páči, že farby sú skvelo pigmentované a vôbec ich nemusíte nanášať veľa, pretože stačí málo a perfektne držia aj farbia.

Farebné gély, ktoré sa v paletke nachádzajú som skúšala len raz, pretože moc ku gélom na obočie vzťah nemám, no myslím si, že ak ich používate radi, tieto vám perfektne sadnú. Dá sa s nimi narábať veľmi jednoducho a nebol žiadny problém pri nanášaní. Nie sú príliš tuhé a na obočí vyzerajú prirodzene.

Highliter ma takisto príjemne prekvapil, pretože ho nosím každý deň a ďalší navyše je len plusom. Takisto ho budem mať vždy pri sebe ak niekam pôjdem a nebudem musieť brať ďalší výrobok spolu so sebou, pretože ho budem mať v paletke.
No a prichádzame k bledšej farbe, ktorú si nanášam pod obočie. Veľmi dlho som niečo takéto nepoužívala, pretože to nie je nevyhnutnosť, ktorú musíte mať, no je to skvelá vecička, vďaka ktorej je vše obočie ešte precíznejšie. Ja mám takúto "bledú farbu" pod obočie v ceruzke od inej značky a som s ňou veľmi spokojná. Rovnako na tom je aj farba v tejto paletke. Nie je príliš bledá a stačí naozaj máličko a pekne vám rozjasní celú časť po obočím. Rovnako aj zjednotí farbu pod obočím a perfektne dotvaruje obočie.
Ak doma nemáte nejaké štetce na obočie, určite oceníte aj aplikátory, ktoré sa k paletke dostali. Ja osobne ich nepoužívam, pretože doma mám veľa štetcov na obočie, no vždy je to výhoda v paletke mať, pretože keď niekam cestujem, mám pri sebe aj aplikátory a nemusím brať ďalšie štetce.

S touto paletkou som veľmi spokojná, pretože je naozaj kvalitná, perfektne sa s ňou dá dokresliť/nakresliť obočie a skvelo drží. Okrem toho sa mi páči aj jednoduchý a elegantný dizajn paletky :)

8 komentárov :

  1. I love revolution stuff and this looks amazing! x

    - Eternalleigh.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta paletka vypadá suprově, moc díky za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poslední dobou pokukuji po něčem, co by mi vykouzlilo hezké obočí, ale na pomádu od ABH nemám finance :D na tohle se budu muset podívat

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já obočí moc neřeším, mám ho světlé, stejně jako mé vlasy a neumím s ním moc pracovat, takže jediné o dělá je, že si ho vytrhám a maximálně nanesu gel pro zvýraznění :D Já nosím hlavně brýle, takže moje obočí občas není tolik vidět.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I'm definitely not an eyebrow expert but this palette looks like it has nice colors and would be easy to use!

    Scent of Summer

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Obočí je jedna z mála věcí co si líčím skoro denně, ale přiznávám, že tohle je na mě asi už příliš profesionání :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paletka vypadá hezky :) já osobně si obočí pomocí paletek nedělám. Ale dříve jsem používala paletku od Freedom a Avonu, obě byly fajn.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť