SOCIAL MEDIA

daily used

10. marca 2018
Tento článok som robila na začiatku svojej bloggerskej "kariéry", a tak som si hovorila, že by bolo načase, aktualizovať ho. Po dlhej dobe tu mám pre vás výrobky, ktoré používam na dennej báze. Sú to produkty, ktoré radím do kategórie starostlivosť o pleť.
Ako prvú musím spomenúť micelárnu vodu Mixa, ktorú som si nedávno objednávala z internetového obchodu Notino.sk. Je to jedna z najlepších micelárnych vôd, ktoré som doma mala. Perfektne pleť odlíči a cítim sa po každom použití akoby "znovuzrodená". Krásne vonia, nemá žiadny silný zápach alebo nejakú silnú vôňu, ktorá by mi vadila. Rovnako sa mi páči aj väčšie balenie, vďaka čomu mi vydží omnoho dlhšie, ako ostatné micelárne vody, ktoré som mala väčšinou o 100 ml menšie.
Vždy, keď sa mi nejaký prípravok minie, väčšinou si kupujem nejaký iný, aby som ich vystriedala viac a vyskúšala ich aj viac. Úprimne však musím povedať, že túto micelárnu vodu len tak ľahko nevymením.
Druhou vecou, ktorú používam a odličujem sa s ňou každý deň je odličovacie mlieko od značky Garnier. Má jemnú vôňu a nie je príliš husté, takže s ním odlíčim všetko veľmi rýchlo a jednoducho. Takisto je výhodou aj to, ma po ňom nepália oči. Odličovacím mliekom si odličujem iba oči, a preto je to jedna z dôležitých položiek. Očnú linku aj špirálu dá dole veľmi jednoducho a rýchlo, vďaka čomu sa zaradilo medzi moje obľúbené výrobky.
Treťou vecou, ktorú tu pre vás mám a používam ju na dennej báze je krém Nivea Care. Značka Nivea patrí medzi moje obľúbené značky, na ktoré vždy stavím, keď sa jedná o starostlivosť o pleť. S Niveou mám totižto spomienky aj z detstva, kedy mi ňou tvár natieral ocino alebo mamina. Nikdy nezabudnem na modré plechovičky s bielym krémom, ktorý príjemne voňal a skvelo hydratoval pleť. Dnes má Nivea mnoho ďalších výrobkov, na ktoré vždy veľmi rada stavím, a práve preto sa klasický krém od nej zaradil medzi favoritov, ktorých používam každý jeden deň, večer aj ráno.
Keď si dám krém večer, ráno sa prebudím s jemnou a hydratovanou pokožkou, na ktorú sa veľmi jednoducho nanáša mejkap. Pleť je perfektne pripravená a ja sa vždy teším, že ju nemám suchú.
Poslednou, štvrtou vecou je balzam Labello, ktorý je takisto od značky Nivea. Tieto balzamy sú vhodné najmä na zimu, pretože sú mastné a skvelo hydratujú pery. Ja ich mám doma asi desať a používam ich každý jeden deň, niekoľkokrát do dňa. Sú to také must-have kúsky, ktoré mi nesmú chýbať v kabelke.

A aké sú vaše obľúbené výrobky? :)

3 komentáre :

  1. po té micelárce taky vždycky v drogerce koukám, ale zatím jsem spokojená s micelárkou od Biodermy, i když je teda docela drahá :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balzámy na rty od Labella mám taky moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tu micelárku koukám už nějaký ten pátek a asi jí vyzkouším, protože jí všichni vychvalují :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť