SOCIAL MEDIA

let's talk about lingeries

13. marca 2018
Presne takýto istý názov sa na blogu objavil približne pred rokom. Sama si neuvedomujem, že prešla už taká doba! O podprsenky a celkovo aj o spodné prádlo sa starám po roku omnoho viac, ako predtým. Zistila som, že práve výber správnej podprsenky dokáže naozaj veľmi veľa a to nielen pri oblečení s výstrihom. Dnes mám pre vás perfektnú podprsenku, ktorá mi nedávno prišla z Bonprix.sk a hneď som si ju zamilovala.


Síce si oblečenie z internetových obchodov objednávam už veľmi dlhú dobu, pri spodnom prádle si nie som stále istá, a preto som pri objednávaní aj veľmi opatrná. Najradšej si preto spodné prádlo, a najmä podprsenky, kupujem v kamenných obchodoch, kde si ich môžem chytiť, vyskúšať a poriadne prezrieť. Táto podprsenka ma však tak zaujala, že som si povedala, že ju beriem. Ak by sa stalo náhodou, že by mi nesedela, v Bonprixe nie je žiaden problém vrátiť výrobok, ktorý vám nesedí. Mne sa to síce ešte nestalo, no mám kamarátku, ktorá jednu vec vracala a absolútne žiaden problém nemala :)
Hneď po tom, ako som si objednala podprsenku, som začala zisťovať, čo názov "balkonetová podprsenka" vlastne je. Ak aj vy neviete, tuto mám pre vás jednoduché vysvetlenie:
"Podprsenky bardot sa tiež nazývajú balkonettky a to pre svoj ​​jedinečný "balkónový" tvar, ktorý zvýrazní predovšetkým hornú líniu pŕs. Prečo sa im hovorí bardotky? Tento typ podprseniek totiž preslávila herečka, známa svojimi vyzývavými výstrihmi, Brigitte Bardot." 
Hneď po prečítaní tohto popisu som sa na túto podprsenku veľmi tešila, pretože dobrá každá dobrá podprsenka, ktorá tvaruje poprsie je niečo, čo by mala mať každá žena. Okrem toho, že podprsenka musí pekne vyzerať, takisto si musí splniť aj to, že dobre sedí a spraví pekný tvar.
Keď som prvýkrát uvidela podprsenku, bola som nadšená. Krásny, ženský dizajn, farba a čipka je kombinácia, ktorá sa mi veľmi páči. Spojenie tmavej a jemnej farby je presne to, čo som dlho hľadala.
Podprsenka mi sadla hneď na prvýkrát, čo som si ju obliekla. Skvelo sadla a poprsie vytvarovala presne tak, ako som očakávala. Táto podprsenka sa skvelo hodí najmä do blúzok s výstrihom.
Okrem toho, že podprsenka skvelo vyzerá, takisto naozaj veľmi príjemne sedí a vôbec netlačí, ani po celom dni, kedy ju máte oblečenú.
Ak ste sa doteraz vyhýbali objednávaniu oblečenia cez internet a báli ste sa, že by vám nemuselo sadnúť, mali by ste to hodiť za hlavu. Krásne podprsenky, ktoré ponúka Bonprix.sk stoja za risk a môžete si byť isté, že vám skvelo sadnú :).

7 komentárov :

  1. Tak tá podprsenka sa mi moc moc páči, síce ja nosím skôr bez košíkov ale táto je parádna :)

    Klaudia Duranova

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá skvěle. Dřív jsem také spodní prádlo moc neřešila, ale poslední dobou se naprosto vyžívám v nakupování hezkých podprsenek, teď docela ujíždím na bralettkách :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Braletky sú naozaj krásne! :) takisto mám doma pár kusov :)

      Odstrániť
  3. Pěkná podprsenka, také se chystám si pořídit z Bonprixu.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. The ultra sexy lingeries are on sale at store http://www.hot166.com

    OdpovedaťOdstrániť