SOCIAL MEDIA

big surprise!

30. júla 2017
 Asi každý vie, že aj bloggerkám raz za čas prídu krásne balíčky, z ktorých sa veľmi tešia. Mne nedávno prišlo niekoľko takýchto balíčkov, za ktoré som neskutočne vďačná, pretože ma neskutočne potešili. Veľmi si cením najmä to, že si značky či e-shopy spravia takú námahu a vytvoria niečo takéto pre nás :) Veľká vďaka ešte raz!


 Dnes tu mám balíček z internetového obchodu ElNinoParfums, kde si vždy nájdem všetko, čo potrebujem. Ich balíček, plný skvelých kúskov ma veľmi potešil, preto sa s vami chcem oň podeliť aspoň takto cez fotky :)



Veľkú časť balíčka tvorili vzorky, za čo som veľmi vďačná. Myslím, že každej blogerke sa zídu nejaké vzorky, aby mohla otestovať či už krémy, mejkapy alebo voňavky a poradiť niekomu (či už sledovateľovi, kamarátke alebo rodine) čo je najlepšie a čo sa určite oplatí :) 
Veľmi ma zaujala táto cestovná sada. Každý vie, že túto značku milujem. Mám od nej krém na ruky a voňavku, takže to bolo niečo pre mňa! :) 
Pár dní pred príchodom tohto balíčka som uvažovala, že by bolo fajn, kúpiť si nejakú micelárnu vodu, pretože mi už tá moja nejako končí a rada by som vyskúšala niečo nové. Práve v reklame dávali tip na micelárnu vodu od značky Nivea. Keďže ja som milovníkom tejto značky, povedala som si, že si ju určite kúpim, keď ju nájdem. Ani nebolo treba! Našla som ju v balíčku a veľmi som sa tomu potešila. Vonia jemne, nie je to žiaden nepríjemný pach, ako majú niektoré micelárne vody a skvelo odlíči! 
Druhou vecou na fotke je telové mlieko, ktoré vonia naozaj krásne a ten obal!!

Som veľkým milovníkom kokosového oleja a používam ho skoro neustále, najmä pri varení a pečení. Čítala som, že je vhodný aj na opaľovanie, ako náhrada krému, takže to určite vyskúšam :).

Na suchý šampón od Batiste nedám dopustiť! Milujem ho. Doma mám dva veľké, ktoré som si nedávno objednávala a dva malé, ktoré som dostala vždy k nejakému časopisu :D Každý je iný a tento mi do mojej "zbierky" perfektne padne, pretože ho ešte nemám :)
Verili by ste, že toto je vzorka? Takúto vzorku z voňavky som ešte nikdy nemala. Vyzerá úplne ako mini voňavky, ktoré som si niekedy, pre pár rokmi, kupovala :) Vonia naozaj perfektne a ten dizajn ma dostal.
A takto nejak to vyzeralo po úplnom odbalení :D 

13 komentárov :

  1. wooow, you are a lucky girl :D so cool products

    NEW FASHION POST | What To WEAR In VERY HOT SUMMER DAYS :D
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balíček byl opravdu nádherně zabalený :) A moc hezké věcičky se v něm ukrývaly.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tomu říkám opravdu pěkný balíček! To tě muselo opravdu potěšit.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je krásný a roztomilý balíček! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love your blog.

    https://thatgirlbehindthebeauty.blogspot.com

    Following you on GFC Please follow my newly started blog back.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nie, neverila by som, že ten parfum od Kenzo je vzorka :O Vyzerá to krásne! Zaujímavé vecičky si dostala, niektoré sú aj na mojom wishliste :)

    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Překrásný balíček! Závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taktiež mi dorazil tento balíček a bola som veľmi prekvapená :) Potešilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hezké věcičky, také by mě to potěšilo :)

    OdpovedaťOdstrániť