SOCIAL MEDIA

beauty tip: Dermacol

17. júla 2017
 Leto je už konečne tu a vďaka tomu prichádza aj opaľovanie, kúpanie, plávanie a najmä - dovolenka! Práve mňa čaká jedna dovolenka už o týždeň. Ideme s rodinou do Chorvátska na ostrov Hvar, kde som ešte doteraz nebola. Chorvátsko máme skoro celé pochodené, len na tento krásny ostrov sme sa ešte nedostali, a tak sa už veľmi teším.

Práve na dovolenke mi veľmi pomôžu všetky perfektné výrobky, ktoré mi nedávno prišli v balíčku od značky Dermacol. Veľmi som sa potešila, hneď ako mi prišiel, pretože tak krásny balíček mi už dávno neprišiel! 
V balíčku som našla neskutočne veľa produktov, ktoré sa hodia najmä takto na leto - opaľovanie či kozmetika na leto. 

Prvou vecou, ktorá je veľmi praktická a hodí sa na leto je transparentný ochranný sprej. Keď som ho otvorila, hneď som zistila, ako krásne vonia. Veľkou výhodou je to, že to je sprej. Ja sa síce nespálim, no napríklad moja mamina áno. Keď sa potom sprej dáva na pokožku, nič nebolí a je to príjemné. Okrem toho musím povedať, že vďaka vodeodolnosti vydrží na pokožke dlho, a keďže je transparentný, nestane sa, že by som mala biele šmuhy na pokožke.

Výrobkov po opaľovaní mám doma hneď niekoľko. Dermacol má jeden perfektný hydratačný a ochranný gél po opaľovaní. Keďže mnohokrát sa stáva, že pokožka je od opaľovania podráždená a doslova horí, určite by ste mali staviť na gél či krém, ktoré sú chladivé. Práve tento gél - Dermacol After Sun - je krásne chladivý a pokožku upokojí.

Po opaľovaní má však Dermacol aj sprchový gél. Ten vonia naozaj perfektne - kombinácia pomaranča a čokolády je ešte lepšia ako si myslíte. Ja som mala tento sprchový gél už minulý rok, keď som si ho kúpila na internetovom obchode a bola som s ním veľmi spokojná nielen ja, ale celá rodina. Naozaj príjemne schladil, upokojil pokožku a nádherne voňal. Tento produkt mám otestovaný a viem, že sa k nemu vrátim aj tento rok! :)


Poslednou vecou, ktorou ukončím kapitolu o výrobkoch na opaľovanie či po opaľovaní, je táto krásna plážová taška a slnečné okuliare, ktoré mi prišli spolu v balíčku. Má krásnu, ružovú farbu, ktorá sa perfektne hodí na toto obdobie. Je veľká, priestranná a na tohtoročnú dovolenku si ju určite beriem. Doma mám menšie plážové tašky. Vždy si tak na pláž berieme dve tašky a potom hľadáme, kde sa nachádza čo :D Teraz už budem mať konečne jednu veľkú, do ktorej sa mi zmestí úplne všetko.

Prichádzame k ďalším produktom, ktoré sa nachádzali v balíčku. Jedným z nich je odlakovač nechtov, ktorý vôbec nezapácha. Je to veľmi populárny výrobok, ktorý som videla už u viacerých bloggeriek, ktoré s ním boli spokojné. Vyskúšala som ho a naozaj ma uchvátil. Veľmi rýchlo odlakoval každý druh lakov, aké som skúšala a vôbec nesmrdel. To je veľkým problémom, ktoré nemám rada na lakoch - vždy neskutočne smrdia.
Zaujímavým výrobkom je aj sprej s morskou vodou. Je veľmi praktickým spoločníkom, ak chcete mať originálne morské vlny, akoby ste práve boli pri vode, stavte na tento sprej, ktorý vám ich vyčaruje. Funguje naozaj perfektne a vlasy vyzerajú veľmi dobre.
Nechýbal ani Perfect Body Makeup, ktorý som ešte nikdy neskúšala. Musím povedať, že som ani nevedela, že niečo také existuje :D Teda, niečo som o tom počula, ale nevidela som to nikde. Má skvelú farbu, perfektne sa prispôsobí pokožke a dá sa s ním aj kontúrovať za pomoci púdru. Dobre drží a je vodeodolný.

Počuli ste už o krásnych farebných lakoch Dermacol? Ja mám doma krásne farebné v malom prevedení. Vďaka tomu sa hodia najmä na cestovanie. Hodíte ich do kabelky a je to. Síce počas roku nenosím takéto farby, na leto sa perfektne hodia! Okrem toho nechýbal ani biely lak 5 Day Stay. Biely lak mám veľmi rada, hodí sa ku všetkému oblečeniu a vydržal mi na nechtoch naozaj päť dní. Po tomto čase sa mi jemne začal olupovať, ale nebolo to nijak hrozné.


Poslednú vec, ktorú pre vás mám sú farebné púdre na vlasy. Počula som o nich naozaj veľa. Prišli mi tri - modrý, zelený a oranžový. Majú krásnu farbu, sú sýte a držia na vlasoch veľmi pekne. Síce mám tmavé vlasy, na spodkoch sú bledšie a chytá mi to na nich skvelo :) 

A čo vy? Skúšali ste už niektoré z týchto výrobkov?

26 komentárov :

  1. zbožňujem značku Dermacol, vždy mi vyhovovali a stále vyhovujú všetky produkty, ktoré som mala možnosť vyskúšať! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak ako hovoríš, všetky produkty perfektne vždy sadnú a vyhovujú :)

      Odstrániť
  2. Krásné fotky. Od Dermacolu momentálně používám gel a olej proti celulitidě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som skúšala aj ja a po pravidelnom používaní bolo vidno zmeny :)

      Odstrániť
  3. Dermacol prišiel s krásnymi novinkami :) Ja mám od nich najradšej micelárnu vodu a make-upy. Tie sú legendárne <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, Dermacol má perfektné micelárne vody! Na tie sa vždy spolieham :)

      Odstrániť
  4. já jsem od dermacolu jestě nic neměla a nevím jestli na tom hodlám něco měnit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite zmeň, je to kvalitná značka, ktorá má aj skvelé ceny za produkty :)

      Odstrániť
  5. Já si značku Dermacol nekupuji, ale opravdu mě zaujaly barvy na vlasy :D To jsem ještě neviděla. Každopádně si užij dovolenou a pak určitě napiš report :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, samozrejme, fotky na blogu z dovolenky určite budú! :) Dermacol má super kvalitné produkty takže sa neboj toho a vyskúšaj nejaké :)

      Odstrániť
  6. Tak to ti přišel skvělý balíček! :) Neonkové laky na nehty od Dermacolu se mi moc líbí, ale stále se nemůžu rozhoupat, abych si je koupila, klasika :D Moc mě lákají i barevné pudry na vlasy, ale teď už mám vlasy opravdu hodně tmavé, tak se bojím, že by mi barva na ně vůbec nechytla :(

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa tých neónových lakov takisto bála, ale hneď ako som ich vyskúšala som si hovorila, prečo som ich nekúpila skôr :D Tých púdrov na vlasy som sa trochu bála aj ja, ale ja mám fakt tmavé vlasy a chytilo to veľmi pekne :)

      Odstrániť
  7. Uzi si dovolenku :), kde je inak podla teba v Chorvatsku najlepsie? Ja som tam bola strasne davno, ale len na par dni, takze nemam vobec prehlad.
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne! :) Musím povedať, že všade bolo krásne, no jedno z najkrajších miest je ostrov Korčula, kde som bola minulý rok a išla by som tam každý rok. To staré mesto, uličky, obchodíky.. :)

      Odstrániť
  8. The products look great :-*

    Melanie / www.goldzeitblog.de

    OdpovedaťOdstrániť
  9. taky baliček by určite potešil, a tie pudre by som rada videla aj na vlasoch je to zaujimave:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj skvelý :) Nejako mi to nešlo dobre odfotiť, ale určite sem hodím fotku :)

      Odstrániť
  10. Dermacol mám strašně ráda, je to kvalitní značka a přitom cenově dostupná:) super článek:).


    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, kvalitná a za super ceny :) ďakujem! :)

      Odstrániť
  11. Produkty sú krásne, najviac ma zaujali opaľovacie vecičky a laky na nechty. ;)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Opalovací přípravky od Dermacolu jsem používala už dřív, ale pak jsem na ně nějak pozapomněla a kupovala si jiné, hlavně Astrid. Novinky vypadají zajímavě, tak je příští rok v létě opět zkusím :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Na mě ještě tohle testování čeká....ale těším se, a moc ! :) Ta plážová taška je TOP ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  14. In this blog, a list of famous branded online stores are mentioned that offers great sales deals on Top Vouchers Code through which you can save your money & get reduced prices on their top notch products & services by simply using coupon codes & online vouchers!!

    Famous Branded Online Stores

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tiež som dostala tento balíček, akože tá plážová taška je top, všade s ňou chodím :D a totálne milujem vôňu toho čokoládovo-pomarančového sprcháču :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť