SOCIAL MEDIA

perfect combo!

12. februára 2017
Keď sa povie jedna z tých najkrajších značiek kozmetiky, ako prvá ma napadne značka TheBalm, ktorej obaly nemajú vôbec žiadneho konkurenta. Je to síce môj osobný názor, pretože asi krajšiu kozmetiku som ešte nevidela, no musíte to sami uznať.
Keď sa povie, skvelý suchý šampón na vlasy, okamžite ma napadne šampón Batiste, ktorý svojimi účinkami na seba dokáže upútať veľkú pozornosť.
Prečo hovorím práve o týchto dvoch produktoch? Je to najmä kvôli tomu, že mám pre vás dnes prichystanú recenziu 2v1, kde vám práve tieto dve vecičky ukážem.



Ako prvé som si pre vás vybrala tiene na obočie práve od značky TheBalm. Jej výrobky ma už ohúrili niekoľkokrát, a preto, keď som mala možnosť otestovať nejaký výrobok z ElNino Parfums, okamžite som vedela, čo to bude.
Určite z fotiek môžete vidieť, že si dokresľujem obočie. Je to najmä kvôli tomu, že tvar a hustota môjho obočia sa mi k tvári moc nehodia, nie som s ním spokojná, a preto som si začala obočie dokresľovať. Najprv som skúšala ceruzku, s ktorou to však poriadne neviem, vždy mi obočie vyzerá veľmi neprirodzene. Možno som nenašla správny produkt, ktorý by mi vyhovoval alebo jednoducho som sa s ceruzkou nenaučila kresliť.
Tiene na obočie sú proste klasikou, ktorá nesmie chýbať ani jeden deň a je to také "must have". Doteraz som mala tiene na obočie, ani neviem od akej značky, mám ich už fakt dlho. Bola som s nimi spokojná, no už sa mi pomaly míňajú, a tak je čas nájsť si niečo nové. Práve preto ma upútala značka TheBalm s ich malou paletkou na obočie, ktorá vyzerala naozaj skvelo. Ako som spomínala, doma mám už jednu, ktorá kombinuje hneď niekoľko vecí a recenziu môžete nájsť TU.
 S tieňmi na obočie sa veľmi dobre pracuje, sú malé, takže sa mi zmestia úplne všade a môžem si ich vždy brať so sebou. Neprášia sa zbytočne, nedrobia, na tvári vydržia naozaj celý deň a majú prirodzenú farbu :)

Druhým výrobkom, ktorého recenziu som si dnes pre vás prichystala je suchý šampón od značky Batiste. Túto značku mám veľmi rada, doma som mala už jeden veľký a jeden malý. Vždy sa snažím vyberať si inú vôňu, pretože som zvedavá, ako jednotlivé druhy voňajú. Tento suchý šampón má naozaj krásnu vôňu, ktorá je svieža, vôbec mi nevadí a vlasy mi po nej dosť dlho voňajú. Musím sa však priznať, že predchádzajúci suchý šampón od Batiste voňal trochu krajšie. Nič sa však iné nezmenilo, kvalita je úplne rovnaká a po nastriekaní mám vlasy o niekoľko sekúnd úplne "čisté".

Máte s niektorým z týchto produktov skúsenosti? :)

14 komentárov :

  1. Také si myslím, že theBalm má jedny z nejhezčích obalů vůbec. Jsou nevšední a to přesně mě na nich baví :) Pěkná recenze, je skvělé, že ti produkty vyhovují :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hello! I need to try this brow product *^* Look really great :D

    New article: http://worldismagiiic.blogspot.fr/2017/02/be-kawaii-n22-i-tryed-carbonated-bubble.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Great post!
    Have a nice week-end!
    Gil Zetbase

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S tím souhlasí, že obaly od the Balm jsou bez konkurenční, vždycky tak originální :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow, both products seem just awesome! Thanks for sharing :)

    Kisses,
    Le Style et Moi
    http://lestyleetmoi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. amazing!! I use batiste, it's amazing

    kisses dear
    www.aprendiendoaquererme.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. The packaging looks so fun! I use a shadow for my brow too. Great product!


    http://www.fashionablyidu.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I love The Balm!

    Kisses, DadieB. ~
    dadiebradshaw.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wow! Nice post! Great week!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: FASHION MIX 12.02.17

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Love the fun packaging! Have a nice week ahead! x

    Andreea,
    http://couturezilla.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. I haven't tried this brow powder yet and is so tempted to try now. I'm always on the lookout for new brow products! xoxo

    ❤ http://theblushingpink.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Great products.
    http://elsecretodemistercloset.com

    OdpovedaťOdstrániť