SOCIAL MEDIA

three beauty favourities

13. januára 2017
Ahojte!
Dnes tu mám pre vás troch kozmetických obľúbencov, ktorí sa mi osvedčili posledné týždne či mesiace. Kozmetiku rada mením a vždy skúšam niečo nové, no niekedy je dobré ostať pri svojej klasike, ktorá ma nikdy nesklamala. Ak si kupujem niečo nové, väčšinou dávam na dobré rady kamarátok alebo recenzie od iných blogeriek.

Ako prvú mám pre vás skvelú špirálu. Tie mám doma vždy otvorené minimálne tri a mením ich. Medzi obľúbenkine posledných dvoch mesiacov patrí aj táto špirála Maybelline Lash Sensational. Keď si vyberám nejaké špirály, musia mať dosť veľkú kefku, ktorá nezlepuje riasy a skvelo ich predĺži. Okrem týchto všetkých predností, táto aj prečeše riasy a nemám na nich hrudky.
Milujem matné rúže. Odhliadnuc od toho, koľko ich mám doma, vždy mi v košíku pri objednávaní kozmetiky jeden pristane. Rovnako to bolo aj s týmto od značky Maybelline Color Sensational. Najprv som si chcela vziať nejakú krvavo červenú, ktorú mám na perách veľmi rada, no potom som si vybrala takúto krásnu nude farbu. Tento odtieň mi doma chýbal. Na perách vydrží naozaj dlho. Jediná nevýhoda je v tom, že vodu moc dobre neznáša a pri jedení skoro celý zliezol, ale práve preto ho mám v taške vždy pri sebe :)

Posledným obľúbencom, ktorého mám, rovnako ako aj predchádzajúce dve vecičky, z Notino.sk je jedna z najlepších tekutých očných liniek, ktoré nosím. Zo začiatku, keď som sa linky začínala učiť, mi viac vyhovovali tie v pere, no tie mi vždy rýchlo vyschli. Práve preto som si vybrala takúto, ktorá sa "namáča" a vydrží mi vždy aj niekoľko mesiacov. Od Dermacolu som už jednu linku mala, ktorú som však hneď vyhodila, pretože mi vôbec nesedela a mala moc ostrý špic. Táto je však ako uliata, má skvelý špic, ktorý nie je ani moc tenký, ani moc hrubý a dokážem s ňou vykúzliť naozaj všetko! :)

15 komentárov :

  1. Ta řasenka je pecková, miluju jí. Právě dnes ji mám na očích :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I love this mascara:)
    Have a lovely weekend!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tu řasenku slyším jenom samé chvály :D Linky vypadají taky dobře, mám taky od Dermacol v zebřím obalu, jen ve fixu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. řasenka je snad nejchválenější z drogérie, ale zatím jsem ji nezkoušela, ale velice mě zaujal odstín rtěnky. Hnědé nude odstíny, jsem si v poslední době velmi oblíbila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak tú riasenku si už musím aj ja kúpiť :D počúvam na ňu len pozitíva :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líbí se mi ta řasenka, mám ráda takové kartáčky :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky mi vždycky linky ve fixu rychle vyschly, to je na nic to největší mínus. Pak jsem přešla na tyhle namáčecí a jsem moc spokojená. Používám linky od Essence a jiné jsem nezkoušela, tak možná zkusím ty, co používáš :)
    https://inspirationbylinda.blogspot.cz/2017/01/na-chvili-zdravotni-sestrickou.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Řasenka je prý super ještě jsem ji nezkoušela ale myslím že si na ni udělám zálusk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Píšeš fakt krásně a máš nadherný fotky! Přesto, že se moc nemaluju, se mi tento článek moc líbil :D (jinak kdybys měla čas, byla bych ráda, kdyby ses koukla na můj začínající blog: http://wp.gymroznov.cz/majda/ )

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tu řasenku mám taky a nemůžu si ji vynachválit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Táto riasenka je u mňa TOP! :) už mi došla, takže som si kúpila novú náplň. Milujem ju
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  12. So amazing, I love everything from maybelline!

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ta řasenka vypadá dost dobře, teda aspoň ten kartáček či jak se tomu nadává.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť