SOCIAL MEDIA

happiness

23. marca 2015
Milujem slnečné dni. Hlavne preto sú moje obľúbené ročné obdobia jar a leto. Víkend sa vydaril - hlavne počasím. A tak som nemohla nechať zrkadlovku len tak. Po týždni, kedy som nejako nič nestíhala, som ju vytiahla a niečo pofotila. Len sa mi nevydarilo vyfotiťzatmenie slnka. Ale videla som ho! Prvýkrát v živote.

***
I love sunny days. My favorite seasons are spring and summer. Weekend was great ! Sunny days and a take pictures in nature with my love camera. After week when I do a lot of things for school, I go out and relax. And on Friday was sun eclipse ! Have you seen this ?

 Na instagrame ste mohli vidieť, že som si kúpila knižku od Cameron Diaz a s ňou som si hneď kúpila aj túto. O knižke som čítala a veľmi ma zaujal príbeh, tak som zvedavá.
Moja prvá krtkova torta / Perník 
Nejaké nové doplnky to už žiadalo. A najlepšie niečo farebné do jari.
Banánové "tiramisu" v šálke / Najlepší pocit, keď prídete zo školy a toto vás čaká doma od ocinka ♥
..♥

6 komentárov :

  1. Nice picss!! I love the light in them. I follow you as you tell me in my blog (with a comment), please follow me back ;) Kisses

    new post: modabellezayrelax.blogspot.com.es

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lovely pictures and good vibes ! No eclipse because the weather was too cloudy ! Too bad ;( Thanks for your comment on my blog ! xox http://valeriesdays.blogspot.fr/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé fotky a tie dobroty!!! Tiež milujem slnečne dni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love your photos, they have a great vibe!
    Omnivogues

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great shots! Happy week, dear! xoxo

    OdpovedaťOdstrániť