SOCIAL MEDIA

Nike Training Club

10. januára 2015
Ahojte,
dostala som nápad na nové druhy článkov, ktoré by boli pravidelné. Najprv som ich chcela nazvať "saturday tips", ale veľakrát by sa mohlo stať, že by mi to nevychádzalo, a tak som názov trochu pozmenila a bude mať jednoduchý názov "tips". Vždy sem budem pridávať nejaké tipy, ktoré by vám mohli v niečom pomôcť (nebude to vždy len z rovnakej témy). A ak sa vám budú páčiť, budú tu určite každý týždeň.
Keďže už minule som trochu načrtla niečo o zdravom životnom štýle a cvičení, dnes vám ukážem podľa čoho rada cvičím.

Necvičím len podľa NTC. Rada si nájdem aj videá na youtube alebo si pustím Jillian, ale dnes to bude o tejto aplikácií.
NTC alebo celý názvom Nike Training club je aplikácia od Nike, ktorú si môžete zadarmo stiahnuť ak vlastníte mobil s takým zázrakom ako je iOS alebo Android. Ja som si ho doteraz stiahnuť nemohla, pretože som mala mobil s androidom, ktorý nepodporoval túto aplikáciu.  Ale odkedy mám iPhone, túto aplikáciu už môžem mať a poriadne si ju užívam ! Síce som zo začiatku tomu moc nechápala, ale aplikácia vám na začiatku všetko ozrejmí a potom to už ide omnoho ľahšie :)
Na začiatku, po prihlásení, sa vám ukáže hneď koľko minút máte odcvičených, koľko workout ste už urobili.. Ako vidíte ja som ešte len na začiatku, pretože mám len 30 minút, pretože vždy si to s niečim zlúčim. Dám si jedno cvičenie z NTC a ešte nejaké na youtube.
Vyberiete si možnosť GET WORKOUT a máte na výber niekoľko možností. Buď či chcete cardio, cvičenie na vyrysovanie, posilnenie alebo na určitú partiu.
Každá možnosť má tri obtiažnosti : začiatočník, stredný a pokročilý. Ja si zatiaľ skoro vždy vyberám možnosť intermediate, kde som si našla jedno obľúbené cvičenie s Jessie J (okrem toho, veľmi rada ju aj počúvam). Sú tam rôzne dlhé cvičenia, napríklad 15,30 alebo 45 minút.
Keď si vyberiete cvičenie, ukážu sa vám podrobnosti : koľko sa cvičí, koľko cca spálite kalórií a zbierate Nike Fuel, ktoré potom môžete porovnávať s inými ľudmi, ktorí takisto cvičia NTC a motivuje vás to cvičiť ďalej. Ešte predtým než začnete cvičiť si môžete pozrieť aké cviky obsahuje workout, ktorý ste si vybrali, môžete si tam dať hudbu, ktorú máte v mobile a pri cvičení sa vám pustí a vždy máte aj napísané, čo potrebujete k cvičeniu. Ak sa vám workout páči, môžete si ho stiahnuť a začnete cvičiť :). Najlepšie na týchto cvikoch je to, že nikdy nepotrebujete nejaké extra veci na cvičenie. Najčastejšie to bývajú činky alebo medicinbal, ktorý môžete nahradiť činkami.
Za odcvičené minúty sa vám potom otvárajú jednotlivé "odmeny". Ešte som sa k tomu nedostala, ale niekde som čítala, že sú tam recepty a podobne. Zatiaľ iba toto, ale určite z NTC bude ešte jeden článok, pretože tam je ešte mnoho možností, ktoré som zatiaľ nepreskúmala - ako napríklad program, ktorý si zvolíte a máte ho na mesiac.

Cvičíte niekto NTC ? Ako ste spokojní a koľko máte už minút odcvičených ? :)



11 komentárov :

  1. Určitě se na to mrknu:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je skvělý!:-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hi girl thanks for visiting my blog :)
    Nice post!
    Following you now, dont forget to follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Happy and blessing New Year!
    I wish you all the best!
    Hugs,
    Joanna from http://syros2js.blogspot.com

    (I am now following you via gfc! I am waiting you to my blog!)
    ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love your blog!! You take amazing pictures!


    http://ncolesnotes.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I do love workout!!!

    xoxo
    www.bellezzefelici.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť