SOCIAL MEDIA

chloé

30. augusta 2023

 Ahojte!

Dnes som si pre vás pripravila novú recenziu na jedno krásne telové mlieko, ktoré mi nedávno prišlo z ElNino.sk a ktoré posledné dni používam na pravidelnej báze. A môžem vám povedať, že sa ho neviem nabažiť. Poďme sa preto naň pozrieť.

Telové mlieko, o ktorom bude dnes reč, je Chloé Chloé, ktoré je inšpirované ich známym parfumom. Ten som mala pred niekoľkými rokmi doma a veľmi som si ho obľúbila. Charakteristický bol jemnou ženskou vôňou, ktorá bola ako stvorená najmä na jar a leto, no ja som ju nosila aj počas sychravej jesene a chladnej zimy. Vôňa vždy vydržala veľmi dlho a po niekoľkých hodinách sa dokázala perfektne rozvinúť. Ak by ste parfum chceli vyskúšať, pridávam vám naň link – Chloé Chloé parfumovaná voda.

Poďme však k samotnému telovému mlieku, ktoré pripomína samotnú vôňu už svojím obalom. Namiesto skla je ale produkt balený do plastovej nádobky, ktorá nie je ťažká, jednoducho sa s ňou pracuje a nemusíte sa báť, že by sa vám rozbila.

Aplikátor je na telovom mlieku rovnaký ako na iných telových mliekach. Ide o klasický menší otvor, cez ktorý si dávkujete také množstvo výrobku, aké práve potrebujete. Nechýba ani veľmi pekný vrchnáčik, ktorý skvelo dopĺňa celý dizajn nádobky.

Štýlová nádobka síce vyzerá, že je maličká, no netreba sa ničoho báť. Obsahuje až 200 ml telového mlieka, čo je viac ako dosť. Stačí to dokonca aj mne, človeku, ktorý sa krémuje každý jeden deň. Plusom praktického a kompaktného balenia je pritom to, že si ho môžete vziať kamkoľvek idete. Môže s vami cestovať na dovolenku alebo kratší výlet.

Samotná konzistencia mlieka je stredne hustá. To znamená, že sa veľmi dobre rozotiera a na pokožke nezanecháva nepríjemné biele alebo mastné fľaky. Plusom je tiež to, že produkt sa dokáže pomerne jednoducho vstrebať. Na telo si ho preto môžete naniesť aj tesne pred spánkom. Ja si napríklad výrobok dávam zopár minút predtým ako vojdem do postele a môžem potvrdiť, že mi plachty ani posteľné obliečky nijakým spôsobom nezašpinil.

Stredne hustá štruktúra je pre mňa tou najobľúbenejšou. Ľahko sa s ňou pracuje, do pokožky sa rýchlo vstrebe a pritom dokáže veľmi dobre hydratovať.

Ako som už vyššie spomínala, produkt je inšpirovaný známym parfumom s názvom Chloé Chloé, ktorý som pred niekoľkými rokmi pravidelne používala. Vôňa telového mlieka je rovnaká. Jemná, krásna a ženská. Kombinuje v sebe kvety (hlavne ruže, magnólie, konvalinky, pivonky a frézie), cédrové drevo a liči. Ak by ste si ju chceli lepšie predstaviť, odporúčam navštíviť parfumériu, kde môžete vyskúšať parfum.

Veľkým plusom telového mlieka je aj skutočnosť, že na pokožke ho cítiť veľmi dlho. V porovnaní s bežnými mliekami, ktoré po krátkej dobe aj zabudnete, že ste si dali, je toto skutočne dlhotrvajúce. Tým, že je však vôňa príjemná a veľmi jemná, sa nemusíte báť, že by vás z nej bolela hlava alebo by vám v noci vadila.

Cena telového mlieka je o niečo vyššia ako cena iných klasických telových mliek. Treba však povedať, že výrobok je kvalitný a poskytuje kombináciu hydratácie, nádhernej vône a dlhotrvajúcich účinkov, s ktorou sa nestretnete vždy. Za mňa preto ide o tú najlepšiu voľbu a viem, že sa po jeho spotrebovaní k nemu znova vrátim.

A čo vy a telové mlieka? Ktoré sú pre vás tie najlepšie?

Zverejnenie komentára