SOCIAL MEDIA

mango peach salsa

17. januára 2023
Ahojte a krásny rok 2023!

Prvým článkom v tomto roku, ktorý si tu môžete odo mňa prečítať, je recenzia na jednu z mojich obľúbených vecí - na sviečku. 


Vonné sviečky sú perfektným doplnkom interiéru. Okrem toho, že miestnosť skrášľujú, ju takisto vedia nádherne rozvoňať a vytvoriť v nej pravú domácu atmosféru.


Doma máme sviečky snád v každej jednej miestnosti. Nachádzajú sa na konferenčnom stolíku v obývačke, na pracovnom stole v pracovni, na poličke v spálni či na skrinke v predsieni.


Plameň sviečky skvelo upokojuje a dokáže navodiť akúkoľvek náladu, akú v intiéri chcete - romantickú, intímnu, energickú či domácku.


V rámci sviečok sa považujem za odborníka. Po mnohých vyskúšaných značkách a prevedeniach viem, ktoré značky skutočne stoja za to a dokážu prevoňať každý kút domácnosti. Ako je to možné? Za posledné roky som mala doma lacné aj drahé sviečky, ktoré potešili, sklamali aj prekvapili. Niektoré voňali len vtedy, keď ste privoňali priamo k vosku. Po zapálení ich nebolo cítiť a boli skôr len na okrasu. Iné zas dokázali rozvoňať priestor hneď po tom, ako ste ich otvorili. A presne o takej dnes budeme hovoriť. 


Značka Yankee Candle nie je pre vás s veľkou pravdepodobnosťou žiadnou novinkou nehľadiac na to, či máte radi vonné sviečky a kupujete ich, alebo sa im veľkým oblúkom vyhýbate. Známa je svojimi kvalitnými výrobkami, ktoré tešia nádhernou vôňou a pekným dizajnom. U mňa patria k tým naj, ktoré doma mám. Viem totižto, že vždy, keď ich zapálim, v sekunde mi prevoňajú miestnosť. Plus, vôňu cítiť ešte veľmi dlho. 


V dnešnej recenzii vám ukážem vôňu Mango Peach Salsa, ktorá je perfetkná ako na dlhé letné dni, tak aj na ich privolanie počas zimy. Je príjemne sladká, no nie príliš, vďaka čomu z nej nebolí hlava. Je sýta, dlhotrvácna a veľmi príjemná. Nehovoriac o jej krásnej farbe. Tá sa vyníma na každom stole či poličke. 


Rovnako ako iné Yankee Candle, aj túto si môžete vybrať v rôznych veľkostiach. Ja mám tú najväčšiu, ktorá sa mne, ako milovníkovi sviečok najviac oplatí, no ak by ste si ju dopredu chceli otestovať, môžete si vybrať menšie prevedenie. Ak som správne videla, Mango Peach nie je vo forme vosku do vonnej lampy, no ak by ste chceli niečo také, iné vône takéto prevedenie majú. Vosky Yankee sa mi takisto osvedčili. Doma ich mám rovno niekoľko.

Sviečka takejto veľkosti dokáže horieť až 150 hodín, čo je skutočne dostatočne dlhá doba. Mne osobne takéto sviečky vydržia pri pravidelnom zapaľovaní aj rok (spravidla ich mením a kombinujem s inými sviečkami).

Mango Peach Salsa od Yankee Candle je ďalšou krásnou sviečkou s nádhernou vôňou, ktorá je ideálna pre každého, kto má rád ovocné vône vhodné na celý rok. U mňa je teraz favoritom, ktorý má čestné miesto na mojom pracovnom stole. Veď sa len presvedčte.


A čo vy a sviečky? Aké máte najradšej? :)

Zverejnenie komentára