SOCIAL MEDIA

new makeup look

11. apríla 2021

Ahojte! Dnes som si pre vás pripravila ďalšie jednoduché líčenie, ktoré som spravila pomocou dvoch paletiek z ElNino.sk, ktorú som dala v rámci Mystery balíka. Obe sú od značky Revolution, ktorá patrí medzi moje veľmi obľúbené, ako v rámci dekoratívky, tak aj v rámci kozmetiky pre starostlivosť. Prvá paletka má krásne sýte farby a druhá, ktorá je bronzerom, prípadne určená na kontúrovanie, má zas krásny obal. A, samozrejme, aj farbu. Poďme sa teda najprv pozrieť, aké sú.


Obidve majú skvelé sýte farby, a preto nie je vôbec potrebné nanášať ich vo veľkom množstve. Práve naopak. Stačí, aby ste si na štetec dali len trochu farby. Veľmi dobre sa taktiež rozotierajú a tieňujú. Na pokožke vyzerajú, po správnom rozotretí, veľmi prirodzene a dajú sa pekne kombinovať.

Druhou výhodou je, že pri používaní farba nie je úplne všade. Neprášia a na pokožke vydržia dlho aj bez toho, aby ste na ne používali fixačný sprej. Síce som ich nemohla otestovať počas "bežného" dňa (v škole alebo v meste, pretože teraz nikam kvôli tejto situácií nechodím), ale minimálne doma mi vydržali veľmi dlho.

O dizajne asi hovoriť ani nemusím. Paletka s očnými tieňmi ho má skôr jednoduchší. Nemusíte ju otvárať na to, aby ste zistili, aké farby sa v jej vnútri ukrývajú. Naopak druhá paletka, bronzer je úplne iná. Má krásny vzhľad, nehovoriac o obale, v ktorom ju dostanete. Predstavuje tak skvelého pomocníka, ktorého môžete mať neustále pri sebe. 

Poďme však na samotné líčenie. Ako som sa dopracovala k tomuto mejkap looku? Veľmi jednoducho. Základom je mejkap od značky Catrice. Ako som si ho aplikovala, upravila som si obočie. Tentokrát som ho len vyčesala pomocou gélu, mala som ho nafarbené farbou Refectocil (nájdete v minulom článku).

Následne som na oči aplikovala farbu s názvom Upperhand. Má krásnu sýtu farbu a osobne si myslím, že som typ, ktorému sa hodia tmavšie očné tiene. Následne som si dala maskaru a išlo sa na kontúrovanie. Na to som využila druhú paletku, ktorá má nááádherný dizajn aj farby. Tie sú sýte a na pokožke krásne vyniknú. 

Celý mejkap look mi vydržal celý deň, no na druhej strane sa veľmi jednoducho odličoval. Paletky sú skvelé a určite sa zaraďujú k mojim obľúbencom :) A čo vy. Aká je vaša obľúbená paletka?

5 komentárov :

  1. Ten bronzer je dokonalej, dokázala bych si ho představit na léto k opálení.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This look is so so gorgeous! I absolutely love the way that product from Revolution looks. So so stunning!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bronzer vypadá úplně úžasně! A tohle líčení je super, moc ti sluší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezké líčení, tyto bronzové odstíny mám ráda. :))

    OdpovedaťOdstrániť