SOCIAL MEDIA

makeup look: Makeup Revolution Soph X

21. februára 2021

Po veľmi, veľmi dlhej dobe prichádzam s menším líčením, ktoré som vytvorila pomocou jednej z paletiek. Tá mi nedávno prišla z Notino a veľmi ma potešila. Farby, ktoré obsahuje, doma nemám v širokom zastúpení. Väčšinou sa orientujem na tmavšie odtiene, ako hnedá, bordová. Prípadne na nude odtiene, ktoré vyzerajú veľmi prirodzene. 

Paletka má názov Makeup Revolution Soph X Extra Spice a musím povedať, že som sa do nej zamilovala hneď na prvý pohľad. Tie farby?! A tak, hneď po tom, ako mi prišla, som si povedala, že vyskúšam jeden look, ktorý vyzeral približne takto: 

líčenie paletkou Soph X
Jednoduchá linka vyplnená jedným z tieňov. Poďme sa teda pozrieť, ako som sa k nemu dostala. 

Základ som urobila ako vždy. Hydratačný krém, mejkap a obočie. Na očné viečka som si dala bázu na očné tiene. Tiene lepšie držia a ešte lepšie vyzerajú. 

Následne som začala s aplikovaním očného tieňa. Pokryla som ním celé očné viečko. Ďalej som si pomocou tekutých očných liniek nakreslila väčšiu linku, ktorú som potiahla cez vrchnú časť očného viečka až k vnútornej časti. 

Kreslenie takejto linky bolo pre mňa niečo nové. Nebolo to tak jednoduché, ako kreslenie klasickej linky, ktorú vypĺňam. Všetky nerovnosti na viečku boli vidno. Pri kreslení preto odporúčam, aby ste robili plynulé ťahy. Nezastavujte sa. Nadpájanie je vidieť a nezakryjete ho ničím, pretože linku nevypĺňate (teda očným tieňom áno, ale ten oko nezakryje ako napríklad tmavá linka).

Makeup Revolution Soph X

Ďalej si zoberte menší a precíznejší štetec, ktorým oko vyplníte. Výhodou očných tieňov je to, že príliš neprášia. Ak by sa vám niečo také stalo, linku jednoducho prejdite znova. Niektoré linky dlhšie zasychajú, preto spravíte dobre, keď po ich nakreslení chvíľku počkáte. Ja mám linky od Catrice, ktoré zaschnú takmer okamžite. 

Rovnaký postup opakujte na druhé oko. Očný tieň, ktorý som na očné viečko použila, mal názov "Twenty One". Je krásny, sýty. Následne, keď som mala obe oči hotové, som na ne navrch naniesla ešte tieň s názvom "Infinity". Ten dodal oku trblietavosť. 

Paletka je krásne výrazná. Veľmi sa mi páčilo to, že stačilo prejsť štetcom raz alebo dvakrát a oko bolo krásne zafarbené. S takýmto niečim sa nestretnete vždy. Zatiaľ som skúšala len dva spomínané odtiene, no na konci článku nájdete všetky na pokožke, aby ste si vedeli predstaviť, aké výrazné sú a ako približne vyzerajú :) 

paletka Makeup Revolution

Na mihalnice som naniesla riasenku a lícne kosti som vykontúrovala. Na vrch líčok som dala výraznejší rozjasňovač (a vo veľkom množstve, as always) a na pery ružový rúž, ktorý skvelo s okom ladil. A bolo hotovo! 

Takýto výrazný look je vhodný maximálne na nejaké párty. Bol to môj prvý pokus, no určite nie posledný. V budúcnosti plánujem rôzne farebné kombinácie. Máte sa na čo tešiť. 


6 komentárov :

  1. This looks like a really gorgeous palette. I love the makeup look you created with it!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne líčenie :) Túto paletku od SophX mám veľmi rada, hlavne ten červený tieň. Je úžasne pigmentovaný.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto vyzerá moc skvelo! A veľmi sa ti to hodí. Ja som si dala za cieľ, že sa chcem naučiť robiť takéto extra líčenie. lebo moje líčenie očí spočíva v tom, že si dám bronzer na oči a tam to končí.
    Musím si to natrénovať, aby som mohla niečo takéto vytiahnuť práve na nejakú párty.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné líčení a tato paletka je opravdu pěkná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Líčení se ti moc povedlo, líbí se mi všechny odstíny v paletce. :))

    OdpovedaťOdstrániť