SOCIAL MEDIA

I Heart Revolution

13. februára 2021

 Ahojte! 

Tí, ktorí sú tu už dlhšie, určite vedia, že milujem rozjasňovače. A síce som si ich naposledy kupovala približne pred polrokom, doma sa mi ich už nazhromaždilo pomerne veľa. To ma však nijako nezastavuje pred tým, aby som si nejaký nový kúpila, že? 😁 A tak mi nedávno prišli dva nové od ElNino.sk. Poďme sa na ne pozrieť. 

Úprimne musím povedať, že už dlhšie som sa v ponuke značky I Heart Revolution nejako nehrabala. Keď som následne ponuku listovala, zistila som, že značka priniesla nové výrobky, do ktorých som sa zamilovala. Okrem mojich milovaných rozjasňovačov v tvare srdca, sa mi zapáčili aj paletky na oči. Najbližšie, keď budem nakupovať kozmetiku, si dám veľký nájazd na ďalšie produkty (okrem rozjasňovačov) od tejto značky. 

Poďme sa však pozrieť na výrobky, ktoré som si do dnešnej recenzie pripravila. Sú to rozjasňovače v tvare srdca a názvom HeartBreakers. Ide o novinky, na ktoré som sa neskutočne tešila, pretože majú krásne a zaujímavé farby. 

Poďme teda na prvý, ktorého názov je Spirited. Tento nádherný rozjasňovač je ako stvorený na bronzové a zlatisté líčenie. Je sýty a výrazný. Jednoducho sa nanáša a na pleti vyzerá veľmi prirodzene. 

Pri rozjasňovačoch od I Heart Revolution som zvyknutá na to, že sú sýte a stačí naozaj trochu produktu na to, aby si "spravili svoju prácu". Pri tmavších odtieňoch si však dávajte pri nanášaní ešte väčší pozor, pretože sú sýtejšie a viac pigmentované ako ostatné.

Tak ako ostatné, aj tento rozjasňovač vôbec nepráši a jeho farba je krásne sýta. Nádherne sa leskne a na tvári vám spraví prirodzený lesk. Hnedá aj zlatá farba spraví veľmi pekný a prirodzený nádych. Celá pleť je tak zjednotená a vyzerá naozaj krásne.

(Oh maj, pozrite na to!)

Ja sa teším, ako ho skombinujem do nejakého pekného jemnejšieho mejkap looku, ktorý budem orientovať práve do zlatistých farieb.

Presuňme sa na druhý rozjsňovač, ktorým je kúsok s názvom Charming. Ten je zaujímavý svojimi sýtymi  a výraznými farbami. Keďže som ten typ, ktorý má radšej rozjasňovače skôr do zlatej a bronzovej alebo do chladnej striebornej a modrej, tento výber bol celkom prekvapivý aj pre mňa samú. Doma už jeden červeno-zlatý mám. Ten má názov Dragon's Heart a pri jeho nanášaní si musím dávať ešte väčší pozor ako pri ostatných. Je totižto naozaj veľmi sýty a stačí si prejsť po pleti len raz, maximálne dvakrát.

Výhodou takýchto rozjasňovačov je najmä to, že sú vhodné aj ako očné tiene. Síce trochu viac lesklé a jasné, ale ich farba je výrazná. Jednoducho ich tak skombinujete s inými, klasickými tieňmi. Plus, oba náááádherne voňajú. Tento fakt som si všimla až pri týchto kúskoch, neviem, či je to aj pri predchádzajúcich (musím zistiť). 

(A toto?!!)

Rozjasňovače sa zaraďujú do takej tej stredne drahej triedy, kedy za ne nedáte desiatky eur, no určite nájdete aj lacnejšie. Ak však chcete kvalitný kúsok, ktorý má skvelú pigmentáciu, krásne pleť rozjasní a hlavne, má úžasný dizajn, rozhodne stavte na túto značku. Jej veľkou výhodou je najmä to, že stačí naozaj málo produktu a pleť je krásne rozjasnená. Vydrží tak veľmi dlho.

9 komentárov :

  1. Krásne sú. Najviac sa mi páči ten Spirited - to si viem u seba predstavit. Naopak ten do červena vobec.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uvnitř jsou dokonalé, ach. :) Líbí se mi obě.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten Spirited je nádherný, ale ten červený se mi moc nelíbí. Já mám v tomhle srdíčku tvářenku a je taky skvělá. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já rozjasňovače nepoužívám, ale tyto vypadají krásně :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wau, tak to vyzerá krásne, hlavne ten rozjasňovač ma veľmi zaujal. Skvelá recenzia
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Such a cute color!
    Thanks for share

    softcutieblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahojky,
    vypadají moc hezky, ale já je vůbec nepoužívám a mám pocit, že mi to nesluší. Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. How adorable! I just love the packaging and design. These look so pretty and pigmented as well!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak tyhle tvářenky jsou naprosto dokonalé! Pokukuji po nich už dlouho a budu některou z nich také muset vyzkoušet. :))

    OdpovedaťOdstrániť