SOCIAL MEDIA

beuty tip: mary kay

24. júla 2020
Ahojte!

Dnes tu mám pre vás zopár kúskov, ktoré mi nedávno prišli z Mary Kay a veľmi ma potešili. Bola to presne kombinácia produktov, ktoré pravidelne používam a mám veľmi rada. Poďme spolu na to! :)

Začnime niečim aktuálnym, čím je opaľovanie. Každý rok si nakupujem nejaké opaľovacie krémy, ktoré potom so sebou beriem na dovolenku. Okrem klasických opaľovákov mi nesmú chýbať ani krémy alebo gély po opaľovaní.

Tento rok je všetko iné, pretože na dovolenku nejdem, a preto som žiadne produkty nekupovala. Zopár nám ich ešte zostalo z minulého roka a tie som sa rozhodla používať aj tento rok.

V balíčku od MaryKay som však objavila dva skvelé produkty na opaľovanie, ktoré som si okamžite zamilovala. Prvým je opaľovací krém s ochranou SPF 50. Druhým je gél po opaľovaní.

Krém na opaľovanie má veľmi príjemnú konzistenciu. Nie je príliš hustý, ale ani príliš tekutý. Rýchlo sa vstrebáva a na pokožke nezanecháva nepríjemný mastný filter. Pre niekoho je 50-ka príliš vysoký faktor, ja som s ním spokojná. Pokožku sa snažím čo najviac ochraňovať, a preto radšej stavím na kvalitnú a poriadku ochranu.
Plus, na tento rok mi takáto ochrana skvelo padla aj kvôli tomu, že som bola pred pár týždňami na tetovaní a tí, ktorí už tetovanie máte určite viete, že je potrebné poriadne ho ochraňovať a starať sa oň. UV a ani žiadne iné žiarenie preň nie je dobré, a preto je potrebné krémovať ho opaľovacími krémami.
Rovnako tak robím aj na starších tetovaniach, ktoré mám, pretože aj tie je potrebné ochraňovať, hydratovať a vyživovať.

Gél po opaľovaní má skvelý chladiaci účinok, ktorý skvelo využijete najmä keď sa spálite alebo vás na pokožke niečo páli. Ja mám krémy po opaľovaní veľmi rada, pretože sú hydratujúce a skvelo sa o pokožku starajú.

Krémy sú síce skvelé, ale gély majú podľa mňa taký chladivejší účinok (možno si to myslím len ja, nemám to ničím podložené 😄) a skvelo sa aj na spálenú pokožku aplikujú. Sú trochu tekutejšie ako klasické krémy a jednoducho sa rozotierajú.

Oba krémy krásne voňajú. Mne tieto vône pripomínajú vždy more a leto.
Ďalším produktom je špirála, ktorá ma osobne veľmi príjemne prekvapila. Poslednou dobou som si nejako zvykla, že mám len asi dve špirály, ktoré skutočne urobia svoju prácu. Ostatné, ktoré v kozmetickom stolíku mám, sú celkovo sklamaním a budem ich musieť posunúť ďalej.

Táto špirála má skvelú kefku, ktorá riasy prečešie, oddelí od seba a skvelo predĺži. Nehovoriac o tom, že má krásnu sýtu tmavú čiernu farbu, ktorá sa očiach vyzerá skvelo (a spolu s linkou ešte lepšie!). Sama ani neviem, čo by som k špirále povedala, lebo mne neskutočne vyhovuje a nemusím ju kombinovať s inou.

A tak aby ste mali z recenzie niečo viac, požičiam si informácie z oficiálnej stránky MK. ŠPirála poskytuje trojitú úpravu. Špička kefky vie vytočiť riasy nahol, zaoblený tvar bezchybne oddeľuje riasy a tvar presýpacích hodín sa postará o väčší objem. Ja môžem na všetko len prikývnuť a povedať, že je to pravda.

A ak by ste takéhoto pomocníka chceli mať doma, trochu sa poponáhľajte, pretože ide o limitovanú edíciu.
A posledné dva produkty.. ľudia, čo vám poviem. Moje srdce poskočilo už len vtedy, keď som uvidela obaly, pretože som hneď vedela, o čo ide. A potom, keď som produkty otvorila a pozrela sa na ne ako vyzerajú "zvnútra". Ako povedala Bejka (moja drahá mamča): "Toto si ÚPLNE TY tieto farby."
A ja môžem zas len prikývnuť. Áno, toto sú naozaj MOJE farby.

Mary Kay má v ponuke jednoducho rúže, ktoré mne neskutočne vyhovujú a to nielen farebne, ale taktiež vlastnosťami. Rúže sú polomatné, vyzerajú na perách prirodzene a hlavne, netreba ich po každom nápoji alebo jedle opravovať.

V ponuke je nespočetne veľa farieb, takže je úplne jedno, aké odtiene milujete, rozhodne si prídete na svoje. Ja mám týchto rúžov doma niekoľko, pretože si vždy nejaký zamilujem a jednoducho ho musím objednať.
Tieto dva odtiene, ktoré mám ja - Red Stiletto (môj najjjjjj, jeden z najkrajších červených rúžov, aké mám doma a poviem vám, ja ich mám fakt VEĽA) a Coral Captivate (nádherná koralová farba, ktorá sa hodí na bežné nosenie, hneď som si ju zamilovala) - sú novinky. Plus, ďalšie tri, z ktorých som sa ešte zamilovala do Blush Velvet a vidím, že aj ten skončí v košíku (pretože nude farby sú hneď po červených moje favourite).
Ak hľadáte nejaké rúže, ktoré sú na perách príjemné, vydržia dlho a majú krásnu pigmentáciu, odporúčam vám vyskúšať tieto gélové polomatné rúže, z ktorých si rozhodne vyberiete. Ja ich jednoducho milujem. A okrem týchto milujem odtiene Rosewood a Naturally Buff! 😍

A čo vy? :) Aké nové produkty ste skúšali? :)

7 komentárov :

  1. Mary Kay je americké MLM, prosím nepodporuj MLM, pyramidové modely, letadla a podobně, jako je tohle.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mary Kay je jediná MLM značka, ktorú využívam, pretože mi sedia ich kvalitné produkty. Nevidím preto dôvod, prečo by som si od nich nemala raz za čas objednať produkt. Myslím, že je to lepšie ako propagovať značky, ktoré MLM nie sú, ale ich produkty sú nekvalitné, poprípade neúčinné.

      Odstrániť
    2. Přesně, když jsou ty produkty faaajn, tak proč ne.. :))

      Odstrániť
  2. They look so pigmented! Think I'll try them ^^

    https://beautiliciousd.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. This is incredibly helpful information. Shared on twitter!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tu tmavší rtěnku bych brala. :))

    OdpovedaťOdstrániť