SOCIAL MEDIA

red dress

13. apríla 2020
Súťažím o oblečenie z Heureka.sk

Ahojte!
Dnes mám pre vás tak trochu iný článok. Ako iste viete, pri písaní receptov na tento blog mi pomáha sestra. Veľkú väčšinu som napísala sama, ale karta sa u nás nedávno obrátila a čím viac ja pracujem (čiže píšem), tým viac moja sestra pečie (čiže ma vykrmuje 😅). A práve preto sme sa rozhodli, že na tomto článku sa budeme podieľať spolu - ja ju nafotím a článok napíšem, ale ona si vyberie outfit a bude na fotkách.
Aby som vás uviedla do kontextu. Nedávno som zistila, že na Heureka.cz je zaujímavý súťaž, do ktorej sa môžete, ak máte blog, zapojiť aj vy. A keďže súťaže mám rada (a Deniska ešte viac), rozhodli sme sa, že do toho pôjdeme! :) Vybrali sme si teda jeden outfit, ktorý pekne, ako na Heureka.cz, teraz ohodnotíme.

Šaty
Hlavným kúskom celého outfitu sú šaty, ktoré sú z nášho obľúbeného internetového obchodu SheIn. Tí, ktorí sledujete blog určite viete, že je to jeden z mojich veľmi obľúbených obchodov. Okrem širokého spektra oblečenia, ktoré ponúka, má taktiež skvelé ceny.
A to je prvá vec, za ktorú dávame veľké plus. Šaty mali nižšiu cenu, vďaka čomu si ich môže dovoliť snáď každý. Taktiež boli vo viacerých farebných prevedeniach, čiže ak nemáte radi vínovú červenú (tzv. burgundy), rozhodne si na svoje prídete pri iných odtieňoch.

Druhou položkou je kvalita. Šaty sú veľmi dobre ušité. Netrčia z nich žiadne nitky, kvôli ktorým by mohli pôsobiť lacno. Materiál je síce tenší, ale nie je priesvitný. Môžete vidieť, že Deniska mala na sebe čierne silonky, ktoré vôbec nespresvitali.
A síce sa silonky k šatám hodia, osobne by som ich zvolila skôr na leto. Sú predsa len tenšie, majú krátky rukáv a materiál je vzdušný. To rozhodne oceníte najmä počas vysokých teplôt a tropických horúčav, ktoré nás každoročne v lete zasahujú.

V rámci dĺžky sú šaty vhodné ako pre nižšie, tak aj pre vyššie dievčatá/ženy. Deniska má okolo 168 centimetrov a šaty jej padli tesne nad kolená. Myslím, že ja pri mojej výške (som o trochu vyššia) by som s nimi problém taktiež nemala.

Kožená bunda 
Deň predtým, ako sme išli von sme sa smiali, že máme rovnaké koženky, ktoré sme si kúpili bez toho, aby sme o tom vedeli. Nakoniec sme zistili, že sú síce z toho istého obchodu a vyzerajú veľmi podobne, no predsa sú odlišné.
Koženka, ktorú má Deniska na sebe, je z jedného z našich veľmi obľúbených obchodov - Orsay. Jej dĺžka je trochu kratšia ako pri bežných koženkách, ktoré by vám mali ísť tesne nad zadok/naboky. Je skôr vyššie, do pása. Vhodná je preto na teplé letné dni, kedy už nehrozí, že vás prefúkne.
Vďaka svojej príjemnej a kratšej dĺžke sa však skvelo hodí napríklad k takýmto šatám.

Kožená bunda je veľmi kvalitne spracovaná a celkovo je kvalitná. Dôvodom je najmä dobrý koženkový materiál. Veľkým plusom je aj opasok na spodnej časti. Ten celú koženú bundu dotvára a dáva jej šmrnc.

Topánky a slnečné okuliare
No a poslednými dvomi kúskami sú topánky a slnečné okuliare. O topánkach asi nemáme ani čo povedať. Sú to bežné plátené topánočky, ktoré sú vhodné tak na jednu, maximálne dve sezóny. Hodia sa ako k nohaviciam, tak aj k sukni alebo šatám. V čiernom prevedení sú najlepšie, pretože sú vhodné k úplne všetkému.

A okuliare, ktoré má Deniska rovnaké s mojou najlepšou kamarátkou Lolinou, sú mojimi favoritmi. Sú dostatočne veľké, že zakryjú celé okolie očí, no na druhej strane nie sú tak veľké, aby na tvári vyzerali neprirodzene. Ich dizajn sa mi veľmi páči a ak sa nemýlim, boli kupované v C&A.

To by bolo všetko k mojej recenzií. Zo začiatku som ju chcela poňať skôr nejako vtipne, ale moje žurnalisticko-copywriterské ja sa občas objavilo a v niektorých častiach som to poňala až moc vážne. Ale snáď vám bude recenzia užitočná a pomôže napríklad pri výbere a nakupovaní oblečenia! :)

5 komentárov :