SOCIAL MEDIA

beauty tip: Nivea

27. októbra 2019
Prišla nedeľa, koniec týždňa, a s ňou aj jeden kozmetický článok odo mňa. Pre mňa je to doslova chuťovka, pretože je to moja milovaná Nivea. Dnes mám pre vás teda štyri vecičky, ktoré si ku mne nedávno našli cestu.

Ako iste viete, Nivea je moja srdcovka už dlhšie, a preto vždy, keď je niečo nové, som z toho nadšená. Tentokrát sa budeme baviť o štyroch, pre mňa celkom nových, veciach. Poďme teda spolu na to!

Nivea ma vždy tak nesmierne poteší. Tentokrát mi balíček prišiel v krásnej škatuli v tvare srdca. Nikdy som to tu asi nepriznala, ale všetky tie škatule, v ktorých mi chodia vecičky, si ja nechávam a vkladám do nich buď kozmetiku alebo ďalšie veci. V jednej mám laky na nechty, v druhej balzami a takú krásnu debničku, ktorá mi od Nivei prišla minulý rok v lete, mám na stole a mám v nej naukladané knižky.

Okay, presuňme sa ale konečne na samotné produkty. V balíčku na mňa vybehli micelárne obrúsky 3v1, BB krém, podkladová báza a čistiaci olej.
Poďme teda postupne. Začnem prvým výrokom, ktorým je podkladkladová báza Glow 2v1. Podkladové bázy používam, no nie vždy. Väčšinou ich používam vtedy, keď mám pleť suchšiu ako obvykle. Vtedy mi dokáže báza skvelo pokožku vyrovnať a mejkap sa nanáša veľmi príjemne. Táto báza je však od tých bežných, ktoré mám doma, trochu iná. Okrem toho, že má pleť pripraviť na nanášanie mejkapu, taktiež pleť hydratuje a zjednocuje. Je tak veľmi príjemná a mne na prvý pohľad pripadala ako bežný krém, ktorý si nanesiem a hotovo.
A práve v tom je asi aj jej najväčšia výhoda. Má veľmi podobnú konzistenciu ako krém, vďaka čomu sa s ňou skvelo pracuje a taktiež pleť nielen pripraví na mejkap, ale aj hydratuje. Má aj príjemnú osviežujúcu funkciu. Pleť sa mi hneď po nanesení akoby rozžiari. Pri nanášaní cítite, akoby mala jemne gélovú konzistenciu.

V mojom prípade to bolo vždy tak, že som si dala na pleť krém, následne bázu a až potom mejkap. Boli to tri vrstvy, cez ktoré asi pleť ani poriadne nedýchala. Takto jej môžem pomôcť a trochu ju odľahčiť. Za mňa je toto perfektný výrobok, ktorý už používam pravidelne každý pondelok a utorok, kedy som v škole dlho a potrebujem, aby aj ten mejkap dobre držal.
Keď už sme spomínali bázu pod mejkap, povedzme si niečo o samotnom mejkape. Alebo presnejšie o BB kréme. Práve pred pár dňami som si hovorila, že budem potrebovať nejaký nový mejkap, pretože ten, ktorý som dlho počas zimy používala, je celkom bledý (netuším či som zázrakom stmavla alebo mám ešte nejaké opálenie z leta) a BB krém, ktorý mám, mi už nevyhovuje. Plus, nevyhovujú mi ešte nejaké tie mejkapy, ktoré doma mám. Práve preto som sa potešila BB krému Glow od Nivea. Ak sa mám priznať, od Nivei som nemala asi žiaden mejkap ešte a tak som bola zvedavá, aký bude tento.
Okrem toho, že mejkap má skvelú konzistenciu a taktiež farbu, pleť hydratuje. Myslím, že dnešné produkty sú úplne ušité na mieru práve mne, človeku so suchou pokožkou, pretože výrobky skutočne krásne hydratujú.
BB krém má však aj ďalšie výhody a to: zjednocuje tón pleti, kryje nedokonalosti, neupcháva póry, zmatňuje pleť (takže je vhodný aj pre baby, ktoré majú mastnejšiu pleť), redukuje nedokonalosti pleti a má antibakteriálne, nemastné zloženie - je tak vhodný pre každý typ pleti.

Myslím, že samotné výhody hovoria všetky za seba a ja nemôžem robiť nič iné, len prikyvovať. V kombinácií s podkladovou bázou sa mi používa tento produkt naozaj perfektne.
Keď sa človek nalíči, potrebuje sa aj odlíčiť. Moje odličovanie funguje tak, že si najprv vlhčenými obrúskami zotriem tie "najväčšie nečistoty" - čiže linku, obočie, špirálu a mejkap. Následne idem do hĺbky a snažím sa vyčistiť všetky nečistoty. Používam buď micelárnu vodu (na tvár) a odličovacie mlieko (na oči).
Vráťme sa však trochu späť, a to k micelárnym obrúskom. To, že má nivea veľmi pekné obaly, ktoré dokážu zaujať, vieme snáď všetci. Ale! To, aký dizajn ma čakal po otvorení krabice a pohľade na micelárne obrúsky som fakt nečakala. To je tak krásne, nádherné, milé a neviem čo všetko. Limitovaná edícia micelárnych obrúskov 3 v 1 je odetá v krásnom dizajne s tučniakom. Ja viem, že to môže znieť detinsky, ale pre mňa je to neskutočne krásne a milé. (Pozn. mám aj pyžamo s tučniakmi) 

Keď sme sa všetci už rozpustili z obalu, poďme si povedať aj niečo o tom, čo sa nachádza vo vnútri. Micelárne obrúsky 3v1 sú skvelé napríklad na cestovanie. Sú totižto menšie a zmestia sa vám úplne všade.

  1. Tieto obrúsky sú vhodné na odstránenie aj vodeodolnej riasenky a mejkapu. Vedia tak skvelo vyčistiť pleť.
  2. Hydratujú a osviežujú pleť
  3. A majú jemné zloženie s vitamínom E.
Ja som jeden obrúsok vyskúšala, aby som vám mohla povedať, že sú skvelé, hĺbkovo čistia a naozaj odlíčili aj vodeodolnú riasenku. Dôkladne som ich však zabalila a beriem ich so sebou pekne na cestu do New Yorku, kde sa nám s babami určite zídu 😍
Pri odličovaní vššak ešte ostávame! Poslednou vecičou, ktorú vám dnes ukážem, je výživný čistiaci pleťový olej, ktorý je vhodný pre suchú pleť. Dokáže odlíčiť makeup a taktiež nečistoty na pokožke. 
Počas rokov odkedy sa maľujem a nejako sa zaujímam o kozmetiku, som ešte nikdy, ale fakt že nikdy, nemala čistiaci olej. Sama neviem prečo, vždy keď som niečo na odličovanie potrebovala, som siahla po klasike - odličovacia voda, micelárka alebo nejaké odličovacie mlieko. Olej mi nejako nikdy do ruky nepadol. 
Poviem vám však, že som robila chybu. Neviem ako iné oleje, ale tento je naozaj perfektný. Okrem toho, že naozaj príjemne vonia (ako všetky výrobky v tejto sade), príjemne odličuje pleť, zbavuje ju naozaj hĺbkovo všetkých nečistôt a hlavne, hydratuje ju. Pokožka nie je po odlíčení nejaká stiahnutá alebo vysušená (čo sa mi teda pri niektorých odličovákoch stáva). 

Ja som si celkom predstavovala, že čistiaci olej bude taký mastný nepríjemný olej, ktorý ani nebudem vedieť z pleti zmyť. Opak je pravdou. Tento krásne voňajúci olej je príjemný na pleti, jednoducho sa používa a taktiež zmýva :) No a to, že pleť perfektne vyčistí a hydratuje asi spomínať ani nemusím! 

Ďalšie produkty a ďalšia moja spokojnosť. Myslím, že pri značke Nivea to už inak ani nejde 😍. A čo vy a produkty Nivea? Máte nejakých obľúbencov/skúšali ste už tieto produkty? :) 

7 komentárov :

  1. Nivea mi moc nevyhovuje. Mám radši Saloos, ale jako musím říct, že se Nivea hrozně zlepšila v tom vzhledu obalů. Ten tučňáček je prostě skvělý :D!

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow great collection < 3
    I am following you and invite you to me
    https://milentry-blog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě zaujal ten BB krém, jinak jsem produkty ještě nezkoušela. Už dlouho jsem od Nivei nic neměla a to ji mám docela ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow I'm so in love with this box!!!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I love Nivea products so much.. All of these items look really fabulous!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Novinky vypadají fakt dobře :))) Zaujal mě čistící pleťový olej
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť