SOCIAL MEDIA

beauty tip: Revolution PRO Nath

19. mája 2019
Ako iste viacerí viete, som celkom zbláznená do paletiek a hlavne rozjasňovačov a vecí na kontúrovanie. Keď hovorím "vecí" na kontúrovanie, nebudem to špecifikovať, pretože som toho vyskúšala už viac. Boli to paletky, púdre, tyčinky.. bolo toho za nejakých pár rokov blogovania dosť. Dosť na to, aby som si našla svojich favoritov, ku ktorým sa neprestajne vraciam.

No popri tom, ako sa tak líčim so svojimi favoritmi, občas hľadám aj nejaké novinky, ktoré by mi padli do oka. Vďaka spolupráci s Notino.sk som mala tú česť vyskúšať jednu paletku na kontúrovanie, ktorú vám tu dnes aj predstavím.
paletka Makeup Pro Nath na kontúrovanie


Keď ide o kontúrovanie, často hľadám produkty, ktoré sú dobre pigmentované. Ak totižto produkt nie je dostatočne pigmentovaný, je úplne zbytočné líčiť sa ním. Okrem toho, že na svoju pleť budete nanášať vrstvy niečoho, čo bude len upchávať póry a vašu pokožku, takisto ho miniete za veľmi krátku dobu a budete musieť kupovať niečo nové. Verte mi, s niektorými produktami už mám svoju skúsenosť a ak neležia niekde v kozmetickej skrinke zapadnuté prachom, tak sú dávno preč.

Paletka na kontúrovanie, o ktorej dnes budem hovoriť je od značky Revolution Pro a jej názov je Revolution PRO Nath. Paletka vznikla v spolupráci s poľskou influencerkou Nataliou Siwiec, ktorá je známa skôr pod prezývkou Nath.
Tak, ako aj mnohé iné ženy, aj mňa osobne zaujala hneď krabička, v ktorej sa samotná paletka ukrýva. Predsa len, ten pastelovoružový obal ma nejako priťahuje a som si viac ako istá, že ak by som videla podobnú paletku v drogérií, moje kroky by zamierili rovno k nej. Aj keď si mnohokrát hovoríme (a sama sebe sa to snažím často vsugerovať), aby sme nesúdili knihu podľa obalu, často to robíme. A značky vedia, ako na nás. Najmä na nás ženy. V tomto prípade sa však nechávam opantať krásou nielen krabičky, ale aj samotnej paletky hneď po vytiahnutí.
Obal je krásny a oči sa mi zatrbliecu ešte viac, keď vidím, ako sa paletka otvára. Mnohé sme totižto už tak zvyknuté na to klasické otváranie paletiek, že keď príde niečo nové, tak po tom hneď siahneme. A ja sa nechávam aj v tomto prípade unášať, pretože je to niečo nové, niečo čo sa len tak pri paletkách nevidí (samozrejme, nehovorím, že takéto otváranie žiadna paletka nemá, len že je to menej časté ako to klasické).
makeup pro nath paletka

Značku Revolution Pro, ktorá vznikla pod záštitou známej značky Revolution, som ešte neskúšala, a preto som nevedela, čo očakávať. Makeup Revolution mám však rada, ich výrobky sa u mňa pravidelne vyskytujú a v kozmetickom stolíku by ste toho našli naozaj dosť.
V paletke sa nachádza 6 farebných odtieňov, z ktorých je každý iný a prináša niečo nové. Ako prvé siaham po klasike, ktorú používam pravidelne a tou je tmavý hnedý odtieň s názvom Desert. Ten ma naozaj príjemne prekvapuje hneď ako sa ho dotknem, pretože už po jemnom dotyku s pokožkou zanecháva naozaj tmavý odtlačok. Ešte príjemnejšie ma však prekvapuje odtieň hneď vedľa s názvom Paradise. Ten má bledšiu farbu, no aj napriek tomu je silne pigmentovaný. Takýchto farieb sa v paletkách obávam totižto najviac. Často sú máličko pigmentované a sú to farby, ktoré v paletke ani nevyužijem. Pri tejto to tak však určite nebude, pretože má príjemnú a sýtu farbu. Je bledšia, a preto ju budem využívať skôr namiesto rozjasňovača, na vrchnú časť líc. Nedávno som si ho však dala aj ako očný tieň a oči pekne zvýraznil a spravil prirodzený finish.

Keď prejdem na druhý rad od vrchu, nachádzam tu ďalšiu zaujímavú farbu. Tentokrát ide o farbu s názvom Sweet, ktorej odtieň ide dožlta. Aj tento odtieň je krásne pigmentovaný a dá sa s ním veľmi dobre pracovať. Pri líčení sa krásne prispôsobí tónu pleti a nepôsobí neprirodzene.
paletka na kontúrovanie

Tretí rad prináša odtieň s názvom Darling, ktorý mi veľmi pripomína farbu, ktorú som na kontúrovanie doteraz používala. Farba je krásne pigmentovaná a veľmi pekne lesklá. Pri nanášaní na pokožku ju nielen kontúruje, ale takisto aj rozjasňuje a dodáva jej prirodzený lesk.
Problémom mnohých paletiek na kontúrovanie je to, že aj keď sú farby pigmentované, mnohokrát sú akoby "umelé" a na pleti vyzerajú príliš neprirodzene. Po nanesení tak vytvoria akoby masku, ktorá nevyzerá vôbec dobre.

Štvrtý a zároveň posledný rad je rozdelený na dva odtiene. Tým prvým je odtieň Sweetheart, ktorý má krásnu až zlatú farbu. Takéto farby milujem, pretože pleti dodávajú prirodzený lesk. Odtieň rozhodne využijem na vrchnú časť líc, nad vrchnú peru a na nos, vďaka čomu pleť rozžiari. Jeho pigmentácia je naozaj neskutočná a podobných highliterov mám doma len pár. Stačí jedno potiahnutie štetcom a pleť máte perfektne rozžiarenú.
Druhý odtieň s názvom Admirer má príjemný odtieň, ktorý má, pre mňa, až broskyňový nádych. Ani tento posledný odtieň nesklamal. Je perfektne pigmentovaný, skvelo sa nanáša a na pleti krásne vyznie. Rovnako ako Sweetheart, aj tento patrí medzi perfektne pigmentované rozjasňovače.
kontúrovanie
Okrem toho, že majú odtiene tak perfektné názvy (v skutočnosti sú originálne, Darling? Sweetheart? toto sa mi naozaj páči), sa vôbec neprášia, takže môj kozmetický stolík (ktorý sa mimochodom neskutočne zle umýva a vidno na ňom každú šmuhu) nie je neustále pokrytý prachom z nejakých tieňov a sú skvelo pigmentované.
Taktiež sa s nimi perfektne narába a na štetci sa udržia veľmi dobre. Každý odtieň je aj dostatočne veľký, vďaka čomu sa štetcom dostanem ku každému a nepretieram naraz tri odtiene v jednom rade (čo sa mi často pri menších paletkách s väčším štetcom stáva).
Za mňa veľké áno. Nájsť paletku na kontúrovanie, ktorá vyzerá dobre a v jej vnútri sa nachádzajú odtiene, ktoré sú skvelo pigmentované a viete, že využijete všetky, je naozaj obrovské plus. Ak teda hľadáte niečo podobné, mali by ste si ju čoskoro zaobstarať, pretože je to limitovaná edícia! :)

12 komentárov :

  1. Ta paletka vyzerá krásne. Prvýkrát o nej počujem, zrejme po nej siahnem.
    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Škoda, že s jedná jen o limitku. Vypadá nádherně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What a gorgeous palette! It sounds wonderful and I love the variety of shades inside. Definitely a great multi-use product.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Co se štětců týče, mám svoji sadičku a víc jich nějak nekupuju, čím starší jsem, tím míň se líčím, takže je úplně nevyužiju. :-D Ty rozjasňovače mají ale nádherné odstíny. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. o této paletce slyším poprvé. Je krásná, moc se mi líbí ten obal. Nicméně, podle fotek si myslím, že by mi sedla asi jen jedna barva :D ale ten odstín desert mi hodně připomíná Hoolu od Benefitu :)

    LANCOME HYDRA ZEN od V. z CZECHHONEY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherná paletka! Já mám MUR paletky nejraději!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty barvy jsou nádherný! :) vážně se mi moc líbí :)

    Maris

    OdpovedaťOdstrániť