SOCIAL MEDIA

NIVEA Soft Mix Me!

27. júna 2018
Značka Nivea je majstrom v balíčkoch, ktoré mi chodia. Vždy, keď mi od nich príde nejaký úžasný balíček hovorím si, že nič lepšie už prísť nemôže a že nastavili úroveň tak vysoko, že ju nemôže prekonať už nič. Ako keď mi minulý rok prišiel balíček, v ktorom boli živé kvety!  Sama som tomu nemohla uveriť. Potom mi prišiel na Veľkú Noc ďalší úžasný balíček, v ktorom bolo perie! A teraz? Teraz mi prišla drevená debnička, v ktorej som si našla kopu ovocia a limitovanú edíciu krémov. Znie to až neuveriteľne, ale je to pravda a pred balíčkom, ktorý mi priniesol kuriér som len stále s otvorenými ústami a sama som tomu neverila.

Keď som balíček otvorila, bola som v nemom úžase. Ovocie milujem a tak som sa všetkému neskutočne potešila. Okrem obrovského ananásu som našla v tejto originálnej drevenej debničke aj plný balíček čerešní, ktoré milujem, jablko, pomaranč a medovku! :) Celá nadšená z ovocia som pomaly zabudla aj na produkty, ktoré mi prišli. 
V balíčku som si našla štyri produkty, z ktorých jeden už určite dôverne poznáte. Je ním krémik Nivea Soft, ktorý ja používam každý jeden deň, ráno aj večer. Perfektne hydratuje pokožku, má príjemnú a veľmi jemnú vôňu, ktorá človeku neprekáža a najlepšie je, že nezanecháva žiaden mastný filter, takže tento krém môžete používať aj pod mejkap. Okrem toho jeho balenie je veľmi šikovné, ani veľké a ani príliš malé, takže ho môžete nosiť všade so sebou. 
Ďalšie výrobky sú takisto krémy, ktoré sú limitovanou edíciou a zároveň aj novinkou, ktorú si značka Nivea pre vás pripravila. Tieto krémy majú však jednu zaujímavosť a tá je, že ich môžete navzájom mixovať aj spolu s klasickou Niveou Soft. Máte 4 krémy, z ktorých sa dá vytvoriť nespočetné množstvo kombinácií.
Prvý krém má názov Berry Charming. Táto romantická a jemná vôňa vás okamžite opantá. Vôňu tvorí kombinácia čerstvých divých jahôd, šťavnatých malín a výrazný nádych jablka. Táto kombinácia sa perfektne hodí na leto. Je to vôňa, ktorá je hravá, dievčenská a vy sa pri nej budete cítiť úžasne.
Druhý krém má názov Happy Exotic, v ktorom sa spája sladká vôňa čerstvého ananásu, exotických citrusových plodov a čistej kokosovej vody. Neviem ako vy, ale ja exotické vône milujem, pretože mi vždy pripomenú celú letnú sezónu, krásne slnečné dni, teplé noci s oblohou plnou hviezd a dovolenky pri mori. Pri tejto vôni som si presne toto všetko okamžite vybavila.
Tretí krém má názov Chilled Oasis a priznám sa, že ten sa stal mojím obľúbencom, ktorým som teraz nahradila klasickú Niveu, pretože kombinácia sviežej mäty a kvitnúcich ľalií ma dostala okamžite. Presne táto vôňa mi pripomína všetky osviežujúce mätové limonády, ktoré robíme doma počas leta. Vôňa je neskutočne osviežujúca a nedokážem sa od nej odtrhnúť, keď krém otvorím. 
Všetky krémy perfektne voňajú a tak isto aj krásne hydratujú pokožku, ktorá je vyživená a na dotyk veľmi príjemná. 
Skúšala som vône aj kombinovať a je to naozaj zábava, pretože každý deň si tak môžete vytvoriť novú vôňu a akoby úplne nový krém. Kombinovanie je naozaj veľmi jednoduché. Stačí, keď si do dlane dáte z krému, ktorý potrebujete a jednoducho zmiešate a nanesiete na pleť. Táto hra je nielen zábavná, ale takisto aj zaujímavá, pretože máte vždy niečo nové. 

Táto zásielka ma úplne dostala a to nielen vďaka perfektným produktom, ktoré sa nachádzali vo vnútri, ale takisto aj vďaka krásnemu a originálnemu baleniu a balíčku. Nivea vždy vie, ako na to a ich originalita je niekedy až dychberúca! :) 

7 komentárov :

  1. Věřím, že tě balíček potěšil. Krémy vypadají skvěle, ale to ovoce ještě lépe. Třešně miluju, takže bych se nejvíce potěšila z toho balíčku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. omg, tento balík som závidela všetkým blogerkám, ktorým prišiel. ale nie:D určite si mala veľkú radosť, fakt je super, že niektoré firmy si dávajú tak záležať na balíkoch. Inak krémy musia voňať úžasne ! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nivea is one of my favorite brands. My mum love it!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc krásný balíček je to od nich moc hezké, že k balíčku přidali i ovoce, skvělý nápad :). Produkty mě taky celkem zaujaly, nejspíše bych si vybrala krém Happy Exotic :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeeej tie kremy su uplne užasne nivea to je klasika vždy u nás ale toto som nečakala toľko krasnych vôni ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkný balíček. Niveu mám moc ráda. :) Krémy zbožňuji. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť