SOCIAL MEDIA

spring detox

6. apríla 2018
Kozmetika od Yves Rocher je pre mňa srdcovkou. Veľmi rada investujem do kvalitnej kozmetiky, pretože viem, že od nej môžem očakávať len dobré výsledky. Presne toto je prípad Yves Rocher. Vždy sa veľmi teším, keď mi príde od tejto značky nejaký balíček, pretože ma vždy neuveriteľne poteší a nájdem v ňom krásne a skvelé veci (na ktoré si mimochodom robí vždy zálusk aj moja mamina).
 Dnes mám pre vás balíček, ktorý mi len nedávno prišiel a ja som sa mu veľmi potešila. Dôvod môjho tešenia bol aj ten, že okrem kozmetiky som si v balíčku našla aj limetku a krásny sklenený pohár, ktorý sa mi neskutočne páči. Vo vnútri bola mäta a lístoček. Celý nová kolekcia výrobkov sa zameriava na detox pleti, ktorý pomaly príde aj s jarným teplejším počasím. Čo sa teda nachádzalo v tomto veľkom balíčku? :)


Začnime teda hneď s jednotlivými produktami. Ako prvé ma zaujali krémy, ktoré sú určené na suchú pleť. Okamžite som po nich siahla a otvorila som ich. Krémy veľmi príjemne voňajú a majú skvelú, jemnú textúru, vďaka čomu sa do pokožky okamžite dostanú a hneď ju aj hydratujú. Krém si dávam ráno a nemusím sa báť ani toho, že by som mala pleť mastnú a lesklú, pretože nič také sa pri týchto krémoch nedeje.
 Denný krém dodá pokožke jemnosť a pleť bude krásne rozjasnená, detoxikovaná a vyživená. Presne toto potrebuje naše telo a najmä naša pleť po dlhej a ťažkej zime. 
Nočný krém zas dodá pleti regeneráciu po celom dni. Ráno po prebudení je pleť jemná a veľmi jednoducho sa na ňu nanáša napríklad mejkap. Pleť je takisto aj jasnejšia a odpočinutá. Vďaka tomuto odporúčam tieto krémy naozaj všetkým ženám, ktoré potrebujú pleť vyživiť a rozžiariť :) 
Hneď na začiatok musím však dodať, že novinky s názvom Elixir Juenesse obsahujú koncentrovaný výťažok z rastliny, ktorej názov je Aphloia. Tento výťažok tak podporuje prirodzené regeneračné a detoxikačné procesy v pleti. Zároveň však aj chráni pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho okolia. 
Druhý výrobok, ktorý som testovala, bola denná starostlivosť s OF30. Táto denná starostlivosť sa dokáže perfektne postarať o vašu pokožku a má dokonca aj ochranu pred UV žiarením, vďaka čomu budete chránení aj pred slnečným žiarením, ktoré našej pokožke príliš veľa nepomáha. Okrem toho, že vaša pokožka bude veľmi príjemná na dotyk, takisto bude aj žiariť. Práve pre toto som si tento výrobok obľúbila. V kombinácií s krémami je to naozaj poriadny detox pre pleť. 

Posledným výrobkom je tento čistiaci gél. Čistiace gély používam veľmi často a mám ich rada. Tento vyčistil pleť naozaj perfektne a okrem toho vonia úplne úžasne, rovnako ako celá rada týchto výrobkov. Vďaka mikročasticiam, ktoré sa v tomto géle nachádzajú, je pleť zbavená zbytočných odumretých buniek a takisto je aj perfektne vyhladená. Gél je vhodný na každodenné použitie, vďaka čomu ho používam skoro každý deň! :) 
A nakoniec aj pohárik s limetkou :) 

13 komentárov :

  1. Tento detox od YR je úplne super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj mne produkty veľmi sadli :) včera som tiež pridávala o nich článok :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super, hneď by som všetky tie produkty vyskúšala :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám YR moc ráda. Jejich kosmetika nádherně voní a navíc mi přijde, že není tak toxická:) Dokonalé fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :) Presne, ich kozmetika je taká "čistá" :)

      Odstrániť
  5. Ty hydratační krémy musí být boží, hydratace není nikdy dost:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  6. YR mám hrozně ráda a ještě takhle krásně zabalené a s pozorností, to je paráda. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. YR je podle mě super, ale nemusel by testovat výrobky na zvířatech. :/

    OdpovedaťOdstrániť