SOCIAL MEDIA

how to wear - white shirt

21. apríla 2018
Dnes máme pre vás jeden nový formát článkov, ktorý ma napadol len nedávno. Občas ani ja sama neviem, čo si na seba obliecť, a preto vždy stavím na základné kúsky, ktoré sa kombinujú jednoducho. Ak ani vy neviete, čo si niekedy obliecť, mám pre vás dnes tipy, ako skombinovať bielu blúzku.

Biela blúzka je základom, ktorý by vám nemal chýbať v šantíku. Práve preto mám doma asi štyri biele košele. Samozrejme, nie sú úplne biele a čisté, niektoré majú aj jemné detaily, ktoré ich robia zaujímavými.


S rifľami
Úplne základná kombinácia, s ktorou nič nepokazíte. Kombinácia bielej blúzky s modrými alebo čiernymi rifľami je to najlepšie, čo môžete spraviť. Okrem toho, ak nie ste moc športový typ, k rifliam sa skvelo hodia aj lodičky, a preto nie je problém obuť si k tomuto outfitu nejaké pekné lodičky. Mne sa takéto outfity veľmi páčia.
Inak takýto outfit je aj veľmi pohodlný. Môžete ho doplniť aj o náhrdelník, náramok alebo nejaké náušnice :)

S čiernou sukňou
Základná a veľmi elegantná kombinácia bielej blúzky je s čiernou sukňou ceruzkového typu. Tieto outfity sa mne osobne veľmi páčia, pretože sú ženské a podčiarknu postavu každej žene. K tomuto oblečeniu je najlepšie ak zvolíte klasické čierne lodičky a nejakú kabelku.

S áčkovou sukňou
Ja osobne najčastejšie nosím bielu blúzku so sukňou áčkového strihu. Doma mám prevažne tieto sukne, a preto ich neustále kombinujem s nejakým iným vrchom. Práve blúzky sa mi k tomuto celému najviac hodia, a keď stavím na bielu, viem, že nič nepokazím :) Outfit nie je úplne jednoduchý alebo nudný a dokážete v tom naozaj zažiariť :)

Výhodou bielych blúzok je najmä to, že sa hodia naozaj ku všetkému. Na vrch si môžete dať koženú budnu, nejaký sveter alebo kabát a vždy budete vyzerať perfektne a elegantne.
Toto sú tri najčastejšie spôsoby, na aké bielu blúzku nosím ja. Ako ju nosíte vy? :)

5 komentárov :