SOCIAL MEDIA

new perfume

27. februára 2018
O značke Dermacol toho určite viete naozaj veľmi veľa. Ja som na tejto značke úplne závislá a to myslím naozaj pravdivo. Nedám na ňu dopustiť a vždy si vyberiem radšej výrobky od Dermacolu, ako od inej značky. Dôvod je najmä ten, že ma žiaden výrobok ešte nesklamal, a to som od nich vyskúšala naozaj veľké množstvo výrobkov od rúžov, cez linky na oči až k sprchovým gélom. Dnes mám pre vás jednu novinku, ktorá sa mi nedávno dostala do rúk a okamžite som sa do nej zamilovala.

Neviem, ako ste na tom vy, no ja zbožňujem jemné vône. Môžu byť napríklad kvetinové, no základ je najmä, aby boli jemné. Na zimu síce volím "ťažšie" parfémy, no na jar a leto, ktoré pomaly prichádzajú, vyťahujem vždy niečo jemnejšie. Sama neviem prečo. Dôvodom je asi najmä to, že pomaly odhadzujem vrstvy oblečenia a potrebujem niečo jemnejšie.

Nedávno mi prišla krásna zásielka od Dermacolu, ktorá ma neskutočne potešila. Už dávnejšie som si hľadala nejakú novú vôňu, ktorú by som mohla mať na jar/leto. Tento balíček mi však vyriešil moje rozhodovanie, pretože okrem krásnych srdiečok, ktoré sa nachádzali (a balíček prišiel presne na Valentína, čo mi urobilo ešte väčšiu radosť!) som si tam našla aj krásnu vôňu. Parfumovaná voda Dermacol Sweet Orange & Honeysuckle ma úplne dostala a okamžite som si ju zamilovala. A nielen ja, ale aj ostatné dve baby v rodine - sestra a mamča.
V opisovaní vôní som hrozná, no musím vám povedať, že táto vôňa je presne to, čo som hľadala. Jemná vôňa plná ženskosti a zmyselnosti. Vôňu si môžete predstaviť ako kombináciu sladkého pomaranča a zemolezu (ak neviete čo je zemolez, pretože doteraz som nevedela ani ja, je to zelená rastlina, ktorá má zaujímavé fialové, niečo ako plody).

"Priezračný vodopád v Libanone... poletujúci vtáci nasávajú posvätnú vôňu cédru, ktorá se zmyselne snúbi s živočíšnou arómou bieleho pižma a iskrivého jantáru. Drevitú vôňu opojne zahaľuje exotický mix kvetov levandule, jazmínu 
a ušľachtilej ruže z priľahlých záhrad, kde práve kvitnú pomarančovníky. Nadpozemsky podmanivá."


Presne takto je vôňa opísaná na stránkach značky a ja by som k tomu nevedela asi nič pridať alebo zmeniť. 
To, čo však môžem dodať je to, že vôňa vydrží na tele naozaj dlho a za deň som si ju dala ešte dvakrát na seba. Myslím, že nebolo ani treba, ale ja mám vždy potrebu dávať na seba "novú vrstvu" vône :D 
Ak by vás táto prekrásna vôňa neoslovila, môžete si vybrať ešte z ďalších 16 vôní! V ponuke je toho viac než dosť, a preto si môžete byť istí, že si prídete určite na svoje! Ja som však s touto vôňou veľmi spokojná a na túto jar a leto mám vôňu istú! A čo vy? :) 

7 komentárov :

  1. Už len vzhľad voňavky vyzerá krásne, určite vonia krasne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Souhlasím s Alex, vzhled je moc pěkný. :) Jinak o vůni od Dermacol slyším poprvé.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som takisto o nej počula po prvýkrát, je to novinka a fakt stojí za to! :)

      Odstrániť
  3. Sweet orange sounds really good!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zatím jsem žádný parfém od této značky nezkoušela, ale na první pohled vypadá moc dobře:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to novinka, určite ak budeš hľadať nejakú voňavku, vyskúšaj :)

      Odstrániť