SOCIAL MEDIA

reasons why

6. augusta 2017
Myslím, že nikomu neušla informácia o seriály 13 Reasons Why. Okej, nebudem preháňať. Ľuďom, ktorí radi pozerajú seriály, sledujú rôzne Instagramy či iné sociálne siete, to určite neušlo. Seriál som postrehla, no nejako som o tom neuvažovala, keďže som mala na pozeranie dostatok iných seriálov. Ale určite viete, čo sa stáva. Seriály končia a ako naschvál, všetky tie, ktoré som pozerala - Bones, The Vampire Diaries a Pretty Little Liars - odrazu skončili v ten istý rok, jeden po druhom. A okrem toho, že som pri posledných častiach ronila slzy, uvažovala som o tom, čo začnem pozerať.
Tie seriály, ktoré som si našla nové majú prestávku a vracajú sa na obrazovky (alebo u mňa na internety) až v septembri/októbri. Čo teraz?


Hej, teraz vyzerám fakt ako nejaký závislák na seriáloch, ktorý nerobí nič iné len píše sám pre seba blog, fotí naň fotky a pozerá seriály. Nemyslite si však, že som nejaký suchár, ktorý len sedí na zadku a nič nerobí. Síce sa z mojich denných 16 tisíc krokov stalo 10-12 tisíc maximálne, no stále niečo robím. Najmä to, že makám aj inak.
Ale zas, nebudem tu sama seba opisovať ako workoholika, pretože ani to nie je skutočnosť. No, ako je to u mňa zvykom, odbáčam od témy.
Ako som spomínala na začiatku článku, ak si pamätáte, seriál 13 Reasons Why chytil naozaj aj mňa. A to až tak, že som jednu sériu pozrela na jeden dych (nie doslova!) a som zvedavá, čo prinesie tá ďalšia.

V spojitosti s týmto seriálom ma však napadlo niečo, čo ešte nikdy. Vždy som si rada písala denník a nejako z toho sa vytvorilo aj to, že som začala písať blog a neskôr aj články. Niet sa ani čomu čudovať, pretože prosím vás, kto napíše denník z jedného dňa na 5-6 veľkých A4 strán? Hej, ja. A bolela z toho ruka. Niekedy horšie, ako pri školských poznámkach, a to je už čo povedať.
Keďže teraz na denník nie je toľko času, naozaj ho zanedbávam. A to veľmi. Preto som začala uvažovať o Audio denníku. Našla som dokonca aj niekoľko aplikácií v App Store, ktoré vyzerajú celkom fajn. Zistila som, že okrem písania aj rada rozprávam a možno by nebolo na škodu si každý deň aspoň na pár minút niečo zaznamenať. Okrem toho by to bolo možno dobré aj na poznámky alebo na nejaké krátke poznámky, ktoré by som potom rozvila v denníku. Niekedy mám totižto moc krátku pamäť a nepamätám sa ani čo sa stalo pred pár dňami..

4 komentáre :