SOCIAL MEDIA

motivation diary

22. augusta 2017
Bosá kráčam tmou a uvažujem, kde sa vlastne nachádzam. Je mi zima, po celom tele mám zimomriavky a začínam sa chvieť. Nie je to strach, je to len nepríjemný pocit z toho, že sa mi zdá, akoby ma niekto sledoval. Otočím sa. Za mnou nik nie je, som tu sama. Sama v tme. Neviem, kde som.

Pomaly mením smer, neviem kam chcem pokračovať. Vidím svetlo. Žeby koniec tmavého tunela? Prichádzam k svetlu, odhrniem konáre z kríkov a usmejem sa. Dostala som sa von.
Otvorím oči a odrazu zistím, že sa mi to len snívalo. Bol to len sen.
Presne toto občas cítim, keď neviem ako ďalej. Akoby som stála v tme, uvažovala som, čo ďalej robiť. Sny sú odrazom toho, čo cítime a prežívame. Niet sa čomu čudovať. Jednoducho toho je na človeka priveľa. Teraz cez prázdniny nie, no viem, že keď príde školský rok, odrazu to na mňa akoby padne. Úplne všetko, nebude na nič čas. Som však naozaj perfektne pripravená.
Mám Školský motivačný diár! A nielen ten. Tento rok mi prišiel krásny balíček, v ktorom sa nachádzal ešte aj nádherný zošit a pero. Začnime však po poriadku. Dnešný článok bude naozaj dlhý!
Hneď ako som otvorila zošit, takáto krásna stránka na mňa "vybehla". Zošit má také klasické riadky a krásne biele strany, na ktoré sa skvelo píše. Je to mäkký papier, na ktorom vyzerá písmo veľmi dobre. Zaujímavosťou zošita je to, že vždy po niekoľkých stranách máte akoby fŕkanec farby, vždy inej farby. A samozrejme aj takéto krásne strany s motiváciou :)

Viem, že tento krásny zošit skvelo využijem, ale do školy to na 100% nebude :D Ušetrím si ho na niečo iné :)
Takéto krásne pero s motivačným citátom nie je nikdy na zahodenie. Čo dodať. Skvelo sa s ním píše a vyzerá veľmi dobre :) Mám rada takéto maličkosti, ktoré dokážu spraviť z obyčajného dňa výnimočný.

Presuňme sa pomaly na diár. Na začiatku ako vždy sa nachádza rozvrh hodín, dokonca dva. Pre istotu. Ja som si tam napísala minulý rok svoj a na druhú stranu sestrin. Na ďalšej strane si napíšete svoje meno, adresu, telefónne číslo a podobne. Na ďalšej strane je veľmi pekný preslov, ktorý vás skvelo nakopne na ďalší rok :)

Tak ako aj minulý rok, tak aj tento sa mi veľmi páči nástenka vízií, na ktorú si môžete nakresliť alebo nalepiť to, čo chcete získať v ďalšom roku. Nechýba ani ročný plánovač, v ktorom si môžete vyznačiť dôležité dni. Ak máš prvýkrát svoj motivačný školský diár, určite sa ti bude páčiť aj to, že na začiatku sú vysvetlivky, ako ho používať :)

Samozrejme, nechýbajú ani jednotlivé motivačné strany, ktoré si určite hneď zamilujete ako aj ja. Pred každým novým mesiacom máte mesačný plánovač, ktorý je prehľadný. Ja si tam vždy zaznamenávam najmä to, aké články a kedy vychádzajú.
 Na každej strane máte potom týždenný plánovač. Ešte pred ním si napíšete tri najdôležitejšie veci na daný týždeň. Samozrejme nechýba ani zámer týždňa. Každý deň môžete ohodnotiť podľa hviezdičiek od 1 do 5. Veľmi sa mi páči aj posledná kolónka dňa, kde si napíšete, za čo ďakujete. Na konci týždňa si napíšete váš úspech a 3 najlepšie veci toho týždňa.
Pár vecí sa od toho predchádzajúceho zmenilo, no musím povedať, že k lepšiemu! :)
Samozrejme, nechýbajú ani poznámky. Tam som si už začala písať aj ciele na nový školský rok.
Jedna z najobľúbenejších dvojstránok bola na obľúbené citáty, ktorú som okamžite zaplnila a potom som si ich písala do poznámok :)


Na konci boli pridané aj stránky, ktoré minulý rok neboli. Sú tam vybrané slová, násobilka a samé infošky, ktoré pomôžu každému študentovi :) Na konci ma prekvapili takéto krásne ilistrácie, ktoré sa veľmi podobajú antistresovým omaľovankám a môžete si ich vyfarbiť :)
Tak čo, páči sa vám tento diár? :)

9 komentárov :

  1. jé, ten je super! Veľmi sa mi páči, určite si ho pôjdem kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Diář se mi moc líbí, má moc hezký design. Já používám klasický na rok, takže nový budu objednávat až na konci roku :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už na tento diár pozerám dosť dlho. Veľmi by som si ho chcela kúpiť. :D Ale keďže mám len 14 a sama si ešte zarábať nemôžem tak... :| :DD Ale ináč veľmi krásny post. :)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Och, ten diár má úžasný dizajn a je fakt pekne spracovaný :)

    Wear the Confidence

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Notýsků, Diářků a obzvlášť těch motivačních s krásnými myšlenkami není nikdy dost :).

    Corculum | Stepanka_T

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vypadá to super :) Vždycky si ale do podobných diářů nic nakonec nenapíšu :D To je můj problém!

    Lenny v Dánsku

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc pěkný diář, vždycky jsem na tyhle drobnosti byla ulítlá.

    Zúčastni se naší giveawy a vyhraj elektrický gril SOUTĚŽ

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásný diář. Úplně zbožňuji všechny možné deníčky, diáře apod. :) Ještě abych sehnala nějaký na tenhle školní rok. :) Super článek!
    Young, Wild and Free

    OdpovedaťOdstrániť