SOCIAL MEDIA

I am child of the 90's

26. augusta 2017

Som dieťa deväťdesiatych rokov. Aj tak by som mohla nazvať samú seba. Síce som to "stihla" len tak tak, predsa sem patrím! Nemôžem hovoriť, že viem, aká bola tá doba skvelá, keďže som mala len necelé dva roky, keď nastal rok 2000, no pamätám si toho dosť zo svojho detstva, ktoré prebiehalo na začiatku 21. storočia.

Všade sa dočítame, aké to bolo lepšie, keď neboli notebooky, počítače, mobily a všetci sa nejako stretávali vonku. Hej, možno to bolo lepšie. No keď si predstavím, že môžem robiť to čo ma baví práve cez notebook či mobil, nejako by som asi nemenila. Ten komfort, ktorý prišiel s rokmi je pre mnohých na nezaplatenie a väčšina by nemenila.

Keď si to však uvedomíme, za 17 rokov, čo naozaj nie je veľa (pre mňa možno hej, je to skoro celý môj život :D ale chápete, ako to myslím) sa toho neuveriteľne veľa stalo! Mám na mysli všetky tie "vynálezy" v podobe smartfónov, tabletov, mobilov či čítačiek kníh, ktoré sa odrazu, akoby z ničoho nič objavili. Akoby to bolo len včera, keď som mala tlačidlový, ťažký mobil, z ktorého som bola šťastná ako blcha.
Čo sa udeje do ďalších 17 rokov? Myslím, že sa na to celkom aj teším, no pri rýchlosti dnešného sveta, možno aj desím. Samozrejme, nie až tak, ako to na prvý pohľad vyznie, ale .. veď chápete.

11 komentárov :

  1. Já nemám moc ráda takové to srovnávání, že dřív bývalo všechno lepší, děti si chodily hrát ven a neseděly doma u počítačů atd., však každá doba má něco a to, že děti spíš tráví čas u počítačů, není zas až tak jejich chyba ;)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné tričko :) taky mi přijde, že se ta doba hodně rychle posouvá, jsem stejně stará jako ty a pamatuju si tu radost z tlačítkového mobilu :) žádné tablety, dotykové mobily... ale ono je to asi v každé době stejné, za dalších 17 let budou dnešní děti říkat, že za nich to bylo lepší :D

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tričko vypadá skvěle a přijde mi i vtipné! Hezky jsi outfit nakombinovala :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Doba ide stále dopredu a ja si myslím, že o pár rokov technológie tak postúpia, že budú po zemi chodiť doslova roboti. Tiež som niekde čítala, že ľudia sa vraj budú prevážať pomocou dronov! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V tom máš pravdu! Keby neboli notebooky a mobily ako by sme mohli robiť to čo nás naplňuje a baví? Pekný článok aj outfit. ;) :)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. WoW! Nice shirt :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rovnaké tričko som si chcela objednať, je skvelé :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jsem 98, období našich dosavadních životů přineslo opravdu šíleně moc změn, takhle rychle to snad ani dál jít nemůže :D taky jsem za ty věci ráda, už jen jak mi pc a telefon usnadnily studium je úžasné! Jenom malé děti by opravdu mohly chodit spíše ven než koukat na televizi, ale to je spíše problémem rodičů, kteří se jim nechtějí věnovat, než té televize :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To tričko je skutočne úžasné, taktiež pochádzam z 90 rokov s úprimne, chýba mi to. Bolo lepšie..

    OdpovedaťOdstrániť