SOCIAL MEDIA

we are all made of stars

7. júla 2017

Máte radi tapety na steny? Možno je to divná otázka, no doteraz som vždy preferovala klasické farby na steny, s ktorými som mala namaľovanú aj izbu v dome. Doma však máme nejaké tapety, ktoré vyzerajú naozaj perfektne a úplne sa hodia do interiéru, ktorý máme doma.
Stále som však bola nejako skeptická, pretože som nevidela nejakú takú, ktorá by sa mi perfektne hodila do mojej izby a k zariadeniu, ktoré tam mám.


Nedávno som však objavila stránku Pixers.cz ktorá má naozaj krásne tapety a nielen to. Našla som si tam aj iné obľúbené kúsky, nad ktorými som na začiatku uvažovala. Našla som tam aj krásny obraz, ktorý by sa mi však nehodil štýlovo do izby. Na e-shope nájdete okrem krásnych tapiet aj obrazy rôznych veľkostí, plagáty, nálepky či fototapety. Určite si každý z vás v ich ponuke niečo nájde.
Ja som si vybrala krásnu tapetu, ktorá má pre mňa aj silný význam. Popis "We are all made of stars" je niečo naozaj krásne. Rovnako je to aj s tmavou farbou a hviezdami.

Tapeta sa veľmi jednoducho dáva na stenu. Prvé, čo musíte však pred nalepením urobiť, je stenu vyčistiť. Nemal by na nej byť žiaden prach, špina, či iné veci, ktoré by mohli tapetu poškodiť, pretrhnúť alebo by sa jednoducho nedala dobre nalepiť.

Tapeta, ktorá mi prišla, je zozadu celá podlepená, takže sa dávala na stenu ľahko. S pomocou ocina som to zvládla ľavou zadnou. Kým ja som pomaličky odlepovala jednu časť, on ju lepil na stenu a dbal na to, aby na nej neboli žiadne vzduchové bubliny, ktorých som sa bála najviac. Nič také sa však nestalo a tapeta sa nalepila perfektne. Výhodou je to, že je pevná a len tak ľahko sa nepokrčí či nezničí.

Výsledok si môžete sami pozrieť na fotkách, no musím povedať, že ja som veľmi, veľmi spokojná. Niečo takéto som si chcela dať vždy do izby, no nikdy som nenašla to pravé, aby som si to vybrala. Najprv som zvažovala klasické bielo-čierne pruhy (akoby zebru), ale to som videla už u viacerých, a tak som chcela niečo originálne. Táto tapeta je krásna, originálna a neskutočná! Už teraz viem, že ju tam budem mať veľmi, veľmi dlho :)
A čo vy? Máte radi tapety? :)

11 komentárov :

  1. HI, I have just followed you and I am waiting you to follow me back! xoxo

    http://cheremimi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow this is such an amazing interior Idea.
    TOtally love this poster. amazing.

    with love your AMELY ROSE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. This is very cool :-*

    Melanie / www.goldzeitblog.de

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zamilovala jsem se do citátu na tapetě :) Samotný vlk by se mi do pokojíku moc nelíbil :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to sis vybrala pěknou tapetu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I am in love with this painting <3

    <a href="http://www.faimfashion.com”>FAIMFASHION.COM</a> 

    Klaudia xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Looks amazing! Thanks for your comment!
    I'm following your blog. Do you wanna follow back? :)

    http://purflefox.blogspot.pt

    OdpovedaťOdstrániť